MSc in Advanced Civil and Structural Engineering

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Dit technisch gefocuste masterprogramma biedt je de diepgaande kennis die je nodig hebt om:

 • Ontwerp innovatieve structuren
 • Beheer constructie in de gebouwde omgeving
 • Pak de implicaties van aardbevingen en grondproblemen aan

Het is geschikt voor kandidaten met een undergraduate-diploma om hun technische kennis te versterken en hun carrièrepotentieel in de sector te verbeteren.

Je krijgt les van onderzoeksactief personeel, zodat je de nieuwste theorie en praktijk leert. Het betekent ook dat je kansen hebt om aan lopende onderzoeksprojecten te werken.

Je oefent door het ontwikkelen van ontwerpen voor echte projecten. In de module ontwerpproject, wordt u door onze Industrial Royal Academy of Engineering gasthoogleraar van Arup begeleid.

Het programma wordt ondersteund door onze sterke branchelinks. De School of Engineering heeft een Industry Advisory Board, bestaande uit vertegenwoordigers van toonaangevende organisaties in de engineeringsector, die de ontwikkeling en het onderzoek van curricula informeert. Verschillende leden van het bestuur geven lezingen, bieden bezoeken ter plaatse, en begeleiden en eventueel onze studenten in dienst.

Professionele accreditatie

Deze graad is geaccrediteerd door de Joint Board of Moderators (JBM: The Institution of Civil Engineers, The Institution of Structural Engineers, The Institution of Highway Engineers en The Chartered Institution of Highways & Transportation) om te voldoen aan de vereisten voor verder leren voor een gecharterde ingenieur. (CEng) voor kandidaten die al een geaccrediteerde CEng (gedeeltelijke) BEng (Hons) of een geaccrediteerde IEng (volledige) BEng / BSc (Hons) undergraduate eerste graad hebben behaald.

Toelatingseisen

 • Een tweederangs Honours diploma of equivalent in relevante discipline.
 • Kandidaten die niet voldoen aan de normale toelatingseisen maar over een uitgebreide industriële ervaring in een gerelateerd gebied beschikken, worden op individuele basis behandeld.

Aanvullende toelatingseisen

 • Aanvragen van kandidaten met natuurkunde, wiskunde en computerwetenschappen met relevante achtergrond in wiskunde en natuurkunde zijn welkom.
 • Kandidaten die niet aan de normale toelatingseisen voldoen maar over een uitgebreide industriële ervaring in een verwant gebied beschikken, zullen op individuele basis in overweging worden genomen.

Engelse taalvereisten

 • IELTS op 6.0 of het equivalent

Als u niet voldoet aan de IELTS-vereisten, kunt u een cursus Engels voor de University of Bradford voor de sessie volgen.

Wat ga je studeren

Het programma is bedoeld om studenten te voorzien van geavanceerde theoretische kennis, concepten en vaardigheden die nodig zijn voor originele denk- en probleemanalyse met betrekking tot civiele en structurele engineering.

Houd er rekening mee dat voor het invoeren van 2020 de module-informatie kan worden gewijzigd.

modules

Kern

 • Big Data Systems en Analytics (COS7006-B)
 • Geavanceerde geotechniek (CSE7009-B)
 • Bouwmanagement (CSE7008-B)
 • Bouwmanagement (CSE7008-B)
 • Geavanceerd constructief ontwerp (CSE7014-B)
 • MSc Project (ENG7002-E)

Keuze

 • Structural Dynamics & Earthquake Engineering (CSE7010-B)
 • Water- en afvalwaterzuivering (CSE7013-B)
 • Computational Fluid Dynamics en Finite Element Methods (CSE7012-B)
 • Risicobeoordeling en -beheer (ENB7007-B)
 • Supply chain management en productie (ENB7008-B)

Leren en beoordelen

Onderwijsmethoden omvatten formele lezingen, casestudy's, zelfstudieoefeningen, praktische demonstraties, gericht leren, en groepswerk en individueel werk.

Modules worden beoordeeld door middel van formele schriftelijke examens, klassentests, analytische en experimentele cursussen en presentaties.

uitrusting

We bieden unieke onderwijs- en onderzoekslaboratoriumfaciliteiten, zoals:

 • Zware constructies
 • Geotechniek
 • Hydraulica
 • Milieu

We hebben misschien wel het grootste Heavy Structures en Water Lab in het Verenigd Koninkrijk, naast vele andere goed uitgeruste laboratoriumfaciliteiten in bijvoorbeeld Geotechnics en Environmental Engineering.

U krijgt de kans om niet-standaard, unieke testapparatuur voor uw project te gebruiken.

Studenten hebben toegang tot moderne computerruimtes die zijn uitgerust met alle gespecialiseerde civieltechnische software.

Honoraria, financiën en beurzen

Collegegeld

 • Home / EU: £ 8570 per jaar
 • Internationaal: £ 19,890 per jaar

Beurzen

Elk jaar reiken we talloze niet-terugbetaalbare studiebeurzen uit aan Britse, EU- en internationale studenten op basis van academische excellentie, persoonlijke omstandigheden of economische tegenspoed.

Loopbaanondersteuning

De universiteit zet zich in om studenten te helpen bij het ontwikkelen en verbeteren van hun inzetbaarheid en dit is een integraal onderdeel van veel programma's. Gespecialiseerde ondersteuning is beschikbaar gedurende de cursus van Career and Employability Services, inclusief hulp om deeltijds werk te vinden tijdens studeren, stages, vakantiewerk en afgestudeerde vacatures. Studenten worden aangemoedigd om deze ondersteuning in een vroeg stadium te gebruiken en om de uitgebreide bronnen op de website van Careers te gebruiken.

Het bespreken van opties met gespecialiseerde adviseurs helpt om plannen te verduidelijken door opties te onderzoeken en vaardigheden voor het zoeken naar een baan te verfijnen. In de meeste van onze programma's is er directe inbreng van Career Development Advisers in het curriculum of via speciaal ingerichte workshops.

Carriere vooruitzichten

Civiel-ingenieurs zijn belangrijke spelers in zowel ontwikkelde als ontwikkelingslanden. Ze plannen, ontwerpen, exploiteren en onderhouden onze duurzame infrastructuur. Duurzaam gebruik van materialen, hulpbronnen en energie, om de kwaliteit van het leven te verbeteren, voor huidige en toekomstige generaties, is een belangrijk doel voor civiele en structurele ingenieurs.

Degenen op dit gebied moeten in toenemende mate verder bouwen op hun bachelordiploma en hun kennisbasis vergroten om concurrerend te blijven. Dit programma is ontworpen om u deze voorsprong op de concurrentie te geven.

Afgestudeerden zijn uitgerust om een breed scala van industrieën te betreden, zoals advies of contracting, constructie, nutsbedrijven (zoals de water-, gas- of elektriciteitsbedrijven), de spoorwegen en vele andere gebieden.

Studieondersteuning

Je gaat deelnemen aan een relatief klein cohort studenten waarin iedereen wordt gewaardeerd en verzorgd door personeelsleden die een open deurbeleid voeren. U ontvangt advies en ondersteuning op maat om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw studies haalt.

We hebben een zeer actieve studentgestuurde Civiele Techniek Maatschappij (CivSoc) die een niet-academisch platform biedt voor interactie tussen studenten en academici, industriëlen en professionele instellingen. CivSoc organiseert elk jaar verschillende lezingen, sitebezoeken en toernooien.

We hebben een engagement voor sterke pastorale zorg voor al onze studenten, waaronder een persoonlijke begeleider voor alle studenten, regelmatige contacturen voor privégroepen en onze ondersteunende studentenserviceteams die altijd klaar staan om te helpen met eventuele vragen en het advies geven dat u nodig hebben.

Naast standaardondersteuning door middel van aangeleerde sessies, biedt onze virtuele leeromgeving studenten de mogelijkheid om toegang te krijgen tot bronnen, deel te nemen aan groepswerk en werk van overal ter wereld in te dienen, 24/7.

Universitaire centrale diensten zijn rijk aan ondersteuningsteams om studenten te helpen bij elk aspect van hun reis door onze opleidingen. Van onze Career and Employability Service, via onze sterke studentenvakbond tot ons professionele en efficiënte team voor studentenfinanciering, er zijn altijd vriendelijke gezichten klaar om u te ondersteunen en u de antwoorden te geven die u nodig hebt.

Onderzoek

Het lesgeven van modules is goed afgestemd op de onderzoeksexpertise van het personeel, zodat u de nieuwste theorie, innovaties en best practices uit de branche leert.

Studenten hebben de mogelijkheid om met onze onderzoeksteams samen te werken - in het bijzonder voor uw MSc-proefschrift.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Lees meer

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Lees Minder