MSc in Advanced Arabic

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programmabeschrijving

Deze MSc is een intensief taalprogramma gekoppeld aan onderzoek. Het stelt je in staat om zowel mondeling als schriftelijk op hoog niveau te functioneren in het Arabisch. Een uniek kenmerk van het programma is dat gesproken Arabisch wordt onderwezen naast Modern Standaard Arabisch.

Je zult een sterk begrip verwerven van een belangrijk gesproken Arabisch dialect, dat nodig is om films, liederen en een toenemende hoeveelheid mondeling intellectueel discours te begrijpen. Je zult ook je Modern Standaard Arabisch ontwikkelen, waardoor je kunt communiceren als een goed opgeleide moedertaalspreker van het Arabisch.

Je zult je vaardigheden verfijnen om kritisch en analytisch bezig te zijn met verschillende aspecten van de Arabische taal en een onafgebroken stuk onafhankelijk onderzoek doen dat de onderzoeksvaardigheden, training en kennis aantoont die je hebt verworven.

Je hebt ook de mogelijkheid om een cursus Arabische pedagogie te volgen, die je de vaardigheden biedt om Arabisch te leren voor anderstaligen.

Programmastructuur

Het taalonderdeel van het programma combineert intensief lesgeven met een breed scala aan activiteiten, waaronder situationeel interpreteren, luisteren en samenvatten en mondelinge presentaties. Er komt ook een e-learning element bij het leren van talen.

De componenten van onderzoek en optionele pedagogiek zullen worden geleverd in de vorm van seminars en workshops.

Het proefschrift of taalproject omvat een-op-een ontmoetingen met supervisors en gedetailleerde feedback.

Carrièremogelijkheden

De MSc in Advanced Arabic is zowel een professionele als een academische kwalificatie die studenten een solide linguïstische en een onderzoeksstichting biedt. Je zou deze kwalificatie kunnen gebruiken om door te gaan in het academische leven, hetzij in onderwijs of onderzoek, en de opgedane taalvaardigheden zullen je helpen om je Arabisch te gebruiken in elke professionele hoedanigheid zoals media, zaken, diplomatie, werken voor ngo's en andere internationale organisaties. Afgestudeerden zijn ook in een goede positie om hun taalvaardigheid toe te passen in verschillende interpretatieve rollen voor organisaties zoals het Internationale Rode Kruis.

Toelatingseisen

Een Britse 2: 1 graad of zijn internationaal equivalent.

We verwachten dat de meeste aanvragers een achtergrond zullen hebben in de Arabische taal / of studies in het Midden-Oosten. U hoeft geen formele Arabische kwalificatie te hebben, maar u moet een goede kennis van het Arabisch hebben.

Alle aanvragers moeten online een Arabische beoordeling invullen voordat ze een plaats op het programma krijgen. Het niveau van Arabisch dat we nodig hebben is ACTFIL hoger gemiddeld / lager geavanceerd (het equivalent van CEF B2 / C1).

Engelse taalvereisten

Alle aanvragers moeten een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van hun Engelse taalvaardigheid:

  • een undergraduate of master degree, die werd onderwezen en beoordeeld in het Engels in een Engelssprekend Engels land zoals gedefinieerd door UK Visas and Immigration
  • IELTS: totaal 7,0 (ten minste 6,5 in elke module)
  • TOEFL-iBT: totaal 100 (minstens 23 in elke module)
  • PTE (A): totaal 67 (ten minste 61 in elk van de secties "Communicatieve vaardigheden")
  • CAE en CPE: totaal 185 (minstens 176 in elke module)
  • Trinity ISE: ISE III met een pass in alle vier componenten

Graden die in het Engels worden onderwezen en beoordeeld, mogen aan het begin van je opleiding niet ouder zijn dan drie en een half jaar. IELTS, TOEFL, Pearson Test of English en Trinity ISE mag niet ouder zijn dan twee jaar aan het begin van je opleiding. *

(* Revised 8/11/2018 om meer accurate informatie te geven over vervaldata van Engelse taalkwalificaties.)

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

An international community at the heart of the University of Edinburgh, drawing connections between people and cultures and surrounded by world-class resources and collections.

An international community at the heart of the University of Edinburgh, drawing connections between people and cultures and surrounded by world-class resources and collections. Lees Minder