MSc in Accounting

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Leid meer. Draag meer bij. Verdien meer.

Breid uw opleiding uit en bevorder uw studies op elk van de belangrijkste gebieden van de boekhouding - financieel, management, informatiesystemen, auditing en belastingheffing, evenals ondersteunende financiële en kwantitatieve methoden.

Bereid je voor op een leidende rol in een boekhoudloopbaan, zoals openbare boekhouding, informatiesystemen, industrie, financiën of de overheid. Of bereid je voor op verdere studie in een Ph.D. programma dat leidt tot een carrière in een academische setting.

Programma Hoogtepunten

Concentratie-opties

Kies uit concentraties in analytics, controllership, financieel management of managementinformatiesystemen of bouw uw eigen diepgaande studie door keuzevakken te combineren.

Kies uw programmalijd

Het MS in boekhoudprogramma biedt zowel voltijdse als deeltijdse studierichtingen.

 • 1 jaar

Voltijdstudenten met een undergraduate-diploma in de boekhouding van een AACSB-geaccrediteerde instelling.

 • 1,5-2 jaar

Alle andere voltijdstudenten.

 • 2-5 jaar

Deeltijdstudenten.

 • Versneld

Versnelde MS-programma voor UD undergraduate accounting majors kan worden voltooid in een jaar of minder.

Undergraduate Voorwaarde Vereisten

De MS is ontworpen als een één-jarig 30-uur durende programma dat verder gaat dan deze undergraduate-cursusvereisten. Als u een van deze vereisten mist, kunt u dit werk voltooien terwijl u deelneemt aan het MS-programma of wilt u misschien overwegen om de grondige boekhoudkundige praktijk te leren (beschikbaar najaar 2018). Normaal gesproken hebben degenen met een niet-gegradueerde bedrijfsdiploma van een AACSB International-geaccrediteerd college voldaan aan de algemene kennis- en kennisgebieden voor vaardigheden, bedrijven en management buiten het accountinggebied. Graduate niveau cursussen die worden gevolgd om aan de vereisten te voldoen, tellen niet mee voor het voldoen aan de 30-uurs eis van de lidstaten in de boekhouding.
 • Tussenboekhouding I
 • Kostenadministratie
 • AACSB algemene vaardigheden, business en management kennisgebieden vereisten buiten het accounting gebied
 • Economie
 • Amerikaans zakenrecht

Facultair onderzoek

Leer van faculteitsleden die onderzoek doen op spannende gebieden van de boekhouding, zoals professor Jennifer Joe, wiens unieke onderzoek de invloed documenteert die managers van hoogrisicobedrijven kunnen hebben op audits door simpelweg vertrouwen te tonen aan auditors.

Andere facultaire onderzoeksgebieden omvatten kwesties op het gebied van corporate disclosure en financiële rapportage, binnenlandse en internationale financiële rapportage, belasting van financiële instrumenten, kapitalisatievereisten, belastingwetgeving, compensatie, vrijwillige openbaarmaking, corporate governance, analyse van financiële overzichten, besluitvorming in boekhoud- en auditinstellingen en meer.

Carrièremogelijkheden

Boekhouding is altijd in de vraag. Het behalen van een masterdiploma in accounting biedt talloze carrièrekansen. Afgestudeerden werken in de openbare boekhouding, consulting, financiën of voor de overheid.

Missie

Het doel van het boekhoudprogramma is om de boekhouding te bevorderen, onderscheidende en innovatieve onderwijskansen aan te bieden die verband houden met het beroep van accountant en om succesvol leiderschap te bevorderen in een snel veranderende zakelijke omgeving.

Daartoe streeft de faculteit naar de volgende doelen:

 • Aantrekken en behouden van getalenteerde en diverse faculteit, die denken leiders in de wetenschap en uitstekende leraren, toegewijd aan het succes van onze studenten.
 • Leiderschap behouden bij het integreren van technologie in het hele boekhoudkundige curriculum.
 • Trek getalenteerde, diverse en intellectueel nieuwsgierige studenten aan.
 • Ontwikkel onderscheidende educatieve programma's die de kennis en vaardigheden bieden die onze studenten nodig hebben om te slagen in een wereldwijde markt.
 • Ondersteun interactie met zakelijke entiteiten en professionele bedrijven en organisaties om kansen te bieden voor de professionele ontwikkeling van onze faculteit en studenten om de relevantie van onze cursussen en programma's te vergroten.
 • Bereid studenten voor op succes bij het behalen van professionele certificeringen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

For 100 years, the Alfred Lerner College of Business & Economics has been driving the business forward in Delaware and beyond by creating opportunities, launching and strengthening companies, shap ... Lees meer

For 100 years, the Alfred Lerner College of Business & Economics has been driving the business forward in Delaware and beyond by creating opportunities, launching and strengthening companies, shaping communities and helping students to reach their full potential, something we call Opportunity, Inc. Lees Minder