MSc in Accounting

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

In de huidige markt vereisen snelle innovatie en zaken zonder grenzen dat accountingprofessionals kritisch nadenken en strategische oplossingen bedenken voor complexe handelsscenario's. De Joseph I. Lubin School of Accounting in de Whitman School of Management biedt een MS in professionele boekhouding die een rigoureus curriculum combineert met praktische ervaring in de sector om u volledig voor te bereiden op de uitdagingen van een carrière als praktiserend accountant, consultant of manager.

Ons programma is geschikt voor studenten met een achtergrond in de boekhouding en voor studenten met een opleiding in andere disciplines. Als je binnenkomt met een bachelordiploma in de boekhouding, voltooi je 30 studiepunten om je MS te verdienen in professionele boekhouding. Als je naar een niet-gegradueerde boekhoudkundige opleiding gaat, moet je tijdens je tijd in het programma aanvullende cursussen volgen, afhankelijk van je eerdere business en boekhoudkundige cursussen. Dit pad kan uw tijd in het programma verlengen.

Naarmate je verder komt in ons programma, heb je veel mogelijkheden om je opleiding te verbeteren door deel te nemen aan professionele verenigingen, seminars, bedrijfsbezoeken en netwerkevenementen. De ervaringen in en uit de klas, gecombineerd met de uitstekende reputatie van Whitman bij recruiters van toonaangevende bedrijven, waaronder Deloitte, Ernst

Accounting @ Syracuse is Whitman's nieuwe online Master of Science in Accounting-programma. Naast training voor traditionele boekhoudkundige functies, zoals de CPA, zullen ook de afgestudeerden van Accounting @ Syracuse de vaardigheden verwerven die vereist zijn voor functies zoals financieel analist, corporate penningmeester, controller, auditor of financieel adviseur. Het programma biedt drie studiereeksen op basis van de eerdere niet-gegradueerde ervaring van een student.

leerplan

Het strenge programma Whitman MS in Professional Accounting is bedoeld voor studenten met een academische achtergrond. Degenen die binnenkomen met een bachelordiploma in bedrijfskunde met ten minste 24 studiepunten in boekhoudkundige cursussen komen in aanmerking voor het programma met een looptijd van één jaar en 30 studiepunten. Studenten zonder de juiste cursussen op het gebied van boekhouden, economie, financiën en kwantitatieve methoden kunnen worden verplicht om een ​​basiscursus undergraduate en / of graduate-niveau als onderdeel van het programma te nemen.

Als u de beschrijvingen van de cursussen voor elk van de vermelde cursussen wilt bekijken, bezoekt u de online cursuscatalogus voor meer informatie over elke cursus.

Totaal 30 kredieten in de volgende gebieden:

Boekhoudkundige kern (12 credits)

 • Analyse van financiële overzichten
 • Internationale rapportage en analyse
 • Geavanceerde auditing
 • Belastingen en bedrijfsstrategie

Management selectief (6 credits, selecteer 2 vakken)

 • Principes van fraudeonderzoek
 • Risicokapitaal
 • Financieel beleid van bedrijven
 • Financiële modellering
 • Lineaire statistische modellen 1
 • Project management
 • Bevoorradingsketen
 • Risicomanagement

Accounting Elective (3 credits)

Keuzevakken (9 studiepunten)

Met inbegrip van maximaal zes studiepunten van andere scholen en programma's van de Universiteit van Syracuse

Programmakosten

De geschatte totale kosten voor het bijwonen van onze MS in Professional Accounting-programma voor het academiejaar 2018-2019 zijn gedetailleerd in de onderstaande tabel. Deze grafiek is gebaseerd op een studiepakket van 18 studiepunten in het eerste jaar en 12 studiepunten in het tweede jaar. Uw werkelijke kosten zullen variëren op basis van het aantal studiepunten dat u per semester hebt behaald en het aantal semesters dat u volgt om het programma te voltooien. Je moet ten minste 9 studiepunten behalen voor elk van je eerste drie semesters om een ​​full-time status als afgestudeerde student te behouden.

Het bedrag van uw collegegeld per semester zal variëren afhankelijk van het aantal kredieturen waarvoor u zich inschrijft. Het basiscijfer voor het collegegeld voor het academiejaar 2018-2019 is US $ 1.559 per kredietuur.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Syracuse University’s Martin J. Whitman School of Management combines the resources of a large university with small class sizes and highly individualized attention to offer students the best possible ... Lees meer

Syracuse University’s Martin J. Whitman School of Management combines the resources of a large university with small class sizes and highly individualized attention to offer students the best possible learning experience. Students study under the leadership of exceptional faculty members, highly esteemed as world-class scholars and researchers. Lees Minder