MSc in 3D-ontwerp voor virtuele omgevingen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

3D-visualisatie en -animatie spelen op veel gebieden een rol en de populariteit van deze media blijft maar groeien. Digitale animatie biedt de opvallende speciale effecten in de favoriete films en televisieprogramma's van de 21e eeuw; het 3D-ontwerp is ook essentieel voor alledaags werk, van ontwikkeling van computerspellen, online virtuele wereldontwikkeling en industrieel ontwerp tot marketing, productontwerp en architectuur.

GCU's programma in 3D Design voor virtuele omgevingen zal u helpen de vaardigheden te ontwikkelen om te gedijen in een succesvolle carrière als een visuele ontwerper. Het programma is praktisch en carrière gericht, gericht op de huidige behoeften van de industrie, technologie en praktijk. Er is geen voorkennis van 3D-ontwerp vereist.

Het curriculum helpt je om je creatieve visie en technische vaardigheden te ontwikkelen als 3D-ontwerper.

 • Ontdek het gebruik van video en animatie in digitale video, multimedia en webpublicaties
 • Experimenteer met interactieve mediatypen en -technieken
 • Verbeter je vaardigheden in creatief denken en het genereren van ideeën
 • Master digitale videoproductie en technieken voor digitale media-integratie
 • Krijg pre-productie vaardigheden zoals plannen, storyboarden en conceptualiseren
 • Oefen productievaardigheden zoals 3D-modellering, animatie, belichting en rendering
 • Post-productievaardigheden ontwikkelen in videobewerking en 2D- en 2D-afbeeldingen integreren
 • Werk met geavanceerde computertoepassingen en digitale omgevingen

Bij GCU word je lid van een vriendelijke gemeenschap van slimme, getalenteerde mensen die houden van het werk dat ze doen. Mensen die graag een creatieve uitdaging aangaan en net zo blij zijn om samen te werken als ze willen. Mensen die op zoek zijn naar manieren om het algemeen welzijn te ondersteunen en de wereld een mooiere, gastvrije plek te maken.

Onze missie is het produceren van afgestudeerden die de vaardigheden hebben om een ​​positieve impact te hebben op hun werk - en het perspectief om te begrijpen waarom het ertoe doet.

Graduate prospects

Als afgestudeerde van het 3D Design for Virtual Environments-programma brengt u een gespecialiseerde vaardigheden en expertise mee naar elke ontwerpgerelateerde rol. Een achtergrond in 3D-ontwerp is vooral belangrijk voor een ontwerpcarrière in reclame, communicatie, publicatie of online marketing. Je bent een competitieve kandidaat voor deze ontwerprollen en meer.

Wat ga je studeren

3D-ontwerp op postdoctoraal niveau omvat 3D-modellering, animatie, video en bewegende beelden. Modules zijn ontworpen om te voldoen aan de huidige industriële behoeften, technologie en praktijk.

Het programma biedt vier gespecialiseerde Pathways ; Virtuele omgevingen; architectuur; Computerspellen en visuele effecten.

Er zijn zes aangeleerde modules, elke module wordt gedurende een periode van twaalf weken onderwezen. Elke week bestaat uit formele lezingen, lab werk, tutorials en prive-studie. Na een bevredigende voltooiing van de modules, ga je naar een groot project en dien je een eindverhandeling voor onderzoek in. Dit is voltooid gedurende een periode van drie maanden na de aangeleerde modules.

U kunt er ook voor kiezen om op flexibele, parttime basis deel te nemen. Deeltijdstudenten kunnen ervoor kiezen om een ​​willekeurig aantal modules te voltooien, afhankelijk van hun omstandigheden, waaronder twee modules per jaar op dagrelease.

Digitale mediatechnologie en -ontwikkeling

Een inleiding tot digitale media hardware- en softwaretools en productiemethoden en -organisatie. De student leert 3Dvisualisatie en animatietechnieken met behulp van de nieuwste 3D-softwaretoepassingen.

Digitale video en Motion Graphics

Ontwikkel vaardigheden en praktische kennis van digitale video / filmproductietechnieken en de associatie van productie van digitale motion graphics-media. Toepassing van creatieve techniek omvat keuzevakken zoals korte filmproductie, documentaire productie, 3D-animatiesamenstelling, generatie van titelreeksen en abstracte bewegende beelden bijwerkingen.

Publicatie en commercialisering van digitale media

Vorder het werk van de module Digitale Mediatechnologie en -ontwikkeling van Trimester A. Het is de bedoeling een volledig begrip te bieden van het onderwerpmateriaal dat relevant is voor de ontwikkeling van een digitaal mediaproject op broadcastniveau.

Digitale portfolio en industriële productietechnieken

Deze module zal praktische kennis bieden van technieken voor het publiceren van digitale media die geschikt zijn voor de productie van portfoliomedia. Studenten zullen kennis van een reeks digitale mediahulpmiddelen en technieken voor het bevorderen van vaardigheden binnen een portfoliopresentatie onderzoeken en aantonen. Een kritische analyse van verschillende soorten platformen voor de levering van digitale media, auteursrechtkwesties en digitale marketingstrategieën zal worden behandeld. Deze module biedt ook een overzicht van hoe 3D-modellering en animatie passen binnen de context van de specifieke sector die relevant is voor het vakgebied van de student.

Onderzoeks- en projectmethoden

Deze module is bedoeld om studenten de achtergrondkennis en -vaardigheden te bieden die, in combinatie met de technische vaardigheden die zijn verworven in andere lesmodules, hen in staat zullen stellen om een ​​MSc-proefschrift tot een goed einde te brengen. Studenten bestuderen alle aspecten van de processen die ten grondslag liggen aan zowel sluitsteenprojecten als onderzoeksprojecten en zullen deze relateren aan beschikbare hulpmiddelen, ethische overwegingen en professionele kwesties.

MSc Project

Het project fungeert als een middel om de kennis en het begrip van de student en de technische gemeenschap uit te breiden op een aantal specialistische technische gebieden. Het dient, door zijn lengte, complexiteit en striktheid, als een geschikt middel om, in de student, een reeks persoonlijke, interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden uit te breiden. Daarnaast dient het om een ​​reeks hoogwaardige denkvaardigheden te ontwikkelen en uit te breiden, inclusief analyseren en synthetiseren van vaardigheden en biedt de mogelijkheid voor de student om initiatief en creativiteit te tonen in een groot stuk van technologisch werk. De student heeft de mogelijkheid van een geschreven proefschrift of een dissertatie door een film.

Toelatingseisen

Elke UK Honours graad 2: 2 of hoger.

Andere academische en beroepskwalificatie

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

 • de Engelse taal
 • Academische IELTS-score van 6.0 (of equivalent) zonder element onder 5.5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus.

Collegegeld 2018/19

 • Thuis: £ 5500
 • RUK: £ 5500
 • EU: £ 5500
 • Internationaal: £ 12600

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die van toepassing zijn op de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen beschikbaar voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studentonderzoeksteam.

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018. Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en een welkomstevenement met andere internationale studenten.

Waarom kiezen voor deze cursus?

De cursus veronderstelt geen voorkennis van 3D-ontwerp waarmee studenten uit andere disciplines deze gelegenheid kunnen aangrijpen om specialistische 3D-expertise toe te voegen in driedimensionale modellering en animatie, digitale videoproductie en digitale media-integratietechnieken aan hun bestaande vaardigheden. Studenten zullen kennis en ervaring opdoen over de verschillende productiefasen van een digitaal mediaproject.

Pre-productie vaardigheden zoals planning, storyboarding en ontwikkelen van conceptualisatievaardigheden, productievaardigheden in 3D-modellering, animatie, belichting en rendering met behulp van geavanceerde 3D-applicaties zoals 3DS Max en Maya, post-productie vaardigheden in videobewerking, integratie van 2D en 3D visuals en de dvd-productie zal worden gedekt.

Evaluatiemethoden

Modules worden beoordeeld door zowel onderzoek en cursussen (ook wel bekend als continue beoordeling), afhankelijk van de eisen van individuele modules.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in ... Lees meer

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in areas such as IT security and web development, environmental science, telecommunications, surveying and building services. Our research into built environment and connections with industry leaders in growing markets such as games design make us an exciting choice for students, staff and researchers. Lees Minder