MSc door Research in Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

BEURS

Khalifa University of Science and Technology biedt Graduate Research / Teaching Assistant (GRTA) beurzen aan ter ondersteuning van gekwalificeerde internationale studenten die zijn ingeschreven in graduate-programma's.

De beurs biedt een royale vergoeding en voordelen die omvatten:

 • Volledige dekking van collegegeld.
 • Medische verzekering voor studenten onder het Khalifa University-visum.
 • Ondersteuning bij het bijwonen van internationale onderzoeksconferenties.
 • Het indicatieve maandelijkse stipendium voor GRTA Scholarship is als volgt (onder voorbehoud van wijzigingen):

Applicatie openen!

We beginnen met het starten van aanvragen vanaf 1 november 2018 voor de volgende intake op 1 september 2019.

De graad van Master of Science door Research in Engineering (M.Sc. door ResEng) wordt toegekend voor het met succes voltooien van de eisen van een opleiding, die een beperkte reeks van cursussen omvat, evenals een aanzienlijk geschreven scriptie. Het proefschrift is een onafhankelijk onderzoek van gespecialiseerde gebieden binnen een bepaalde ingenieursdiscipline. De M.Sc. door ResEng biedt kandidaten de mogelijkheid om hun kennis te verdiepen in het betreffende technische interessegebied en bij te dragen aan het proces van ontdekking en kenniscreatie door het uitvoeren van origineel onderzoek. Kandidaten voor deze graad worden onderwezen en begeleid door ervaren faculteit en zullen naar verwachting in hun werk initiatief tonen in hun aanpak en innovatie. Naast het met succes afronden van het vakonderdeel van het programma, bereiden kandidaten voor en presenteren ze een proefschrift over hun gekozen gebied. Onderzoek kan worden uitgevoerd in verschillende onderwerpen die overeenkomen met de aandachtsgebieden die door de universiteit zijn geïdentificeerd.

Doelen

De educatieve doelstellingen van de M.Sc. door Research in Engineering programma zijn:

 1. Om afgestudeerden te voorzien van specialisatie in hun vakgebied.
 2. Om afgestudeerden uit te rusten met onderzoeksvaardigheden en -technieken.
 3. Om afgestudeerden uit te rusten met onderzoekscommunicatievaardigheden.
 4. Om afgestudeerden uit te rusten met persoonlijke effectiviteitsvaardigheden.
 5. Om afgestudeerden te produceren die een substantiële bijdrage leveren aan de academische wereld, de industrie, het bedrijfsleven en de gemeenschap.
 6. Onderzoek doen en publiceren dat relevant is voor de industrie en het bedrijfsleven, en dat hoog in aanzien staat bij de internationale gemeenschap.

Leerresultaten

Een student die afstudeert met een M.Sc. door Research in Engineering diploma zal in staat zijn om:

 1. Demonstreer een goed niveau van begrip en specialisatie in zijn / haar vakgebied.
 2. Voer een onafhankelijk onderzoek uit met striktheid en discriminatie.
 3. Blijk geven van een waardering van de relatie van het gebied van zijn / haar onderzoek met een breder kennisveld.
 4. Demonstreer een kritische waardering van de literatuur op zijn / haar onderzoeksgebied.
 5. Een bijdrage leveren aan het geheel van kennis in zijn / haar vakgebied.
 6. Demonstreer een bekwaamheid om zijn / haar bijdrage kritisch te beoordelen in de context van zijn / haar algehele onderzoek.
 7. Constructief zijn / haar onderzoeksresultaten verdedigen.
 8. Schrijf duidelijk, nauwkeurig, overtuigend en in een stijl die past bij het doel.
 9. Construeer coherente argumenten en verwoorden ideeën duidelijk voor een breed publiek.
 10. Demonstreer persoonlijke effectiviteit en de capaciteit om zelfstandig te werken.

Algemene structuur en vereisten

De M.Sc. door Research in Engineering (ResEng) programma bestaat uit een minimum van 36 credit-uren. De vereiste studiepunten worden als volgt verdeeld: 3 studiepunten van de programma-kerncursussen, nulkredietseminar in cursus onderzoeksmethoden, 9 studiepunten van keuzevakken voor keuzevakken en 24 studiepunten van de scriptiewerkzaamheden van Engineering Master. De onderstaande tabel geeft een samenvatting van de M.Sc. door ResEng opleiding structuur en eisen. Alle M.Sc. door ResEng programma cursussen, met uitzondering van het Research Seminar en de Master's Thesis, hebben een credit rating van elk drie credits. De academisch adviseur en de programmaleider geven de student advies over de cursussen die moeten worden gevolgd om aan de vereiste cursusvereisten van het programma te voldoen.

Samenvatting van M.Sc. door Research Engineering Degree Programma Structuur en Vereisten

Categorie

Program Core

3

Seminar in onderzoeksmethoden

Programma keuzevakken

9

Master Thesis

24

Totaal

36

Programma-eisen

Studenten op zoek naar de graad van M.Sc. door Research in Engineering moet met succes ten minste 36 gecrediteerde uren hebben voltooid zoals gespecificeerd in de categorieën die in deze sectie worden beschreven, met een minimum Cumulatief Grade Point Average (CGPA) van 3,0.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The newly-established Khalifa University of Science and Technology combines The Masdar Institute of Science and Technology, Khalifa University of Science, Technology and Research and The Petroleum Ins ... Lees meer

The newly-established Khalifa University of Science and Technology combines The Masdar Institute of Science and Technology, Khalifa University of Science, Technology and Research and The Petroleum Institute into one world-class, research-intensive institution, seamlessly integrating research and education to produce world leaders and critical thinkers in applied science and engineering. Khalifa University endeavors to be a leader among research intensive universities of the 21st century, while catalyzing the growth of Abu Dhabi and the UAE’s rapidly developing knowledge economy. Lees Minder