MSc-beveiligingsbeheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Uw kwalificatie in beveiligingsbeheer

Waarom beveiligingsbeheer?

Het begrijpen van de veiligheidsdreigingen op lokaal, nationaal en mondiaal niveau is van cruciaal belang voor een aantal organisaties en werkplekken. Door het toegenomen gebruik van technologie in de moderne samenleving is een onvoorbereid bedrijf kwetsbaar en moet het risico op terroristische incidenten worden beperkt.

Onze postdoctorale opleiding in beveiligingsbeheer is ontworpen om deze uitdaging aan te gaan, waardoor deelnemers en organisaties de kans krijgen om de problemen met betrekking tot veiligheidsbeheer, terrorismebestrijding en inlichtingen, en wetshandhaving te begrijpen. Leer hoe verschillende beveiligingsstrategieën worden ontworpen en geïmplementeerd op een praktisch en theoretisch niveau via afstandsonderwijs om het belang van beveiligingsbeheer zo goed mogelijk te begrijpen.

Dandelion

  • Wanneer: 14 september 2020
  • Waar: Online geleverd via Liverpool John Moores University
  • Duur: 11-28 maanden, afhankelijk van de gekozen route

Training in beveiligingsbeheer van echte beoefenaars is belangrijk, omdat het u in staat stelt om de strategieën die u leert het beste te implementeren in real-world scenario's. Tijdens je postdoctorale studie gebruik je casestudy's om een breed scala aan actuele beveiligingsproblemen op de werkplek aan te pakken. Ontdek de impact van globalisering op beveiligingsbeheer en het belang van beveiligingsmanagers voor staten en organisaties.

Wie bestudeert de MSc in Security Management?

De cursus is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar of momenteel werkzaam zijn in een fulltime carrière in veiligheidsbeheer, inclusief de strijdkrachten, risicobeheer, privébeveiliging, managers voor bedrijfscontinuïteit, binnenlandse veiligheid, financiële misdaadfunctionarissen en meer. Het is ook zeer geschikt voor professionals met een schat aan ervaring in de beveiligingssector die geen academische kwalificatie hebben en die hun loopbaanperspectieven willen verbeteren door middel van hoger onderwijs.

7 modules beschikbaar

De cursus syllabus is ontworpen om een diep inzicht te geven in veiligheidsbeheer en de rol ervan bij het voorkomen van wereldwijde misdaad, terrorisme en witwassen.

  • Beveiligingsstudies
  • Veiligheidsmanagement
  • Internationale financiële misdaad en veiligheid
  • Terrorisme en terrorismebestrijding
  • Intelligentieanalyse
  • Hedendaagse vraagstukken op het gebied van criminaliteit, veiligheid en beveiliging
  • Dissertatie van beveiligingsbeheer

Je studieniveau kiezen

De cursus is beschikbaar op Postgraduate Certificate, Postgraduate Diploma en Master of Science-niveau. Degenen die de PGCert bestuderen, volgen de eerste drie modules, terwijl PGDip-studenten de eerste zes modules volgen. Degenen die ervoor kiezen om de cursus op MSc-niveau te studeren, hebben de mogelijkheid om een proefschrift over een interessant onderwerp te voltooien, waardoor studenten kunnen deelnemen aan een branchegericht onderzoeksproject om hun kennis en vaardigheden toe te passen op hun eigen loopbaanambities.

Leer online met de steun van experts uit de industrie

Tijdens je studie heb je toegang tot de faculteit van Liverpool John Moores University. Leer van ervaren antiterrorismeprofessionals, academici en vakdeskundigen, waaronder professor Mick Creedon, Dr. Rex Li, Dr. Daniel Silverstone en Dr. Helen Selby-Fell.

Dit is een Liverpool John Moores University-programma en kwalificatie, met inschrijving en levering beheerd door Informa Connect. De cursus wordt gegeven, beoordeeld, kwaliteit verzekerd en toegekend door Liverpool John Moores University.

Over Liverpool John Moores University

Het Liverpool Mechanics Institute is opgericht door mensen met macht en invloed die de transformatieve effecten van onderwijs en de impact die leren en streven kunnen hebben op individuen, gemeenschappen en de samenleving erkennen. Het was de eerste instelling die in Engeland werd opgericht.

Deze kleine, baanbrekende beweging werd gevolgd door de oprichting van het Liverpool Institute and School of Art en het Liverpool Nautical College, en in 1900 opende Irene Mabel Marsh de IM Marsh-campus. Deze organisaties hebben samen de basis gelegd voor de Liverpool John Moores University, een instelling die is gegroeid en tot bloei gekomen en die iedereen kansen blijft bieden.

Tegenwoordig is Liverpool John Moores University, met een levendige gemeenschap van 25.000 studenten uit meer dan 100 landen wereldwijd, 2.500 medewerkers en cursussen van 250 graden, een van de grootste, meest dynamische en vooruitstrevende universiteiten in het VK.

Het Security Studies-programma wordt verzorgd door het Liverpool Centre for Advanced Policing Studies aan de Liverpool John Moores University. De universiteit combineert professioneel erkende kwalificaties met innovatieve en sociaal georiënteerde cursussen. Het centrum heeft een uitstekende reputatie op het gebied van onderzoek. Wetenschappelijk personeel levert regelmatig bijdragen aan vakbladen, adviesgroepen, overheidsbeleid en krijgt regelmatig publieke bekendheid via de pers en de omroepmedia.

Over het Liverpool Center for Advanced Policing Studies

Het Liverpool Centre for Advanced Policing Studies (LCAPS), opgericht in 2015, heeft een schat aan professionele, praktische en academische ervaring. LCAPS gebruikt deze ervaring om onderzoek te doen en trainingen te geven op het gebied van politie, misdaadpreventie en geallieerde veiligheidsberoepen.

Het Liverpool Centre for Advanced Policing Studies brengt onderzoeksactief personeel van de hele universiteit samen.

Het interdisciplinaire leerportfolio van LCAPS voorziet studenten en beoefenaars van de vaardigheden die ze nodig hebben om te reageren op de complexe eisen van het hedendaagse politiewerk.

Het portfolio van gediplomeerde graden van het Liverpool Centre for Advanced Policing Studies breidt uit en LCAPS zal binnenkort een van de meest uitgebreide portfolio's van academische politieprogramma's aanbieden.

vergoedingen

Mate Tot 15 mei 2020 Na 15 mei 2020
Diploma: £ 3.150 / US $ 3.950 £ 3.495 / US $ 4.370
Postdoctoraal diploma: £ 5.950 / US $ 7.450 £ 6.595 / US $ 8.245
Meesters: £ 8.850 / US $ 11.065 £ 9.795 / US $ 12.245
Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Informa is a leading international events, intelligence and scholarly research group.

Informa is a leading international events, intelligence and scholarly research group. Lees Minder