MSc Werktuigbouwkunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De University of Hull is gelegen in een gebied met een levendige en groeiende industrie, waar grote spelers in de ruimtevaart-, chemische, technische ontwerp-, farmaceutische, transport-, maritieme en energiesector worden gehost. Dit maakt de stad de ideale locatie om werktuigbouwkunde te studeren - de grootste technische discipline die carrièremogelijkheden biedt in de meeste industriële sectoren.

Onze Mechanical Engineering MSc heeft inzetbaarheid in de kern en geeft je de mogelijkheid om diepgaande kennis, inzicht en begrip van theoretische en praktische toepassingen van werktuigbouwkunde te ontwikkelen, inclusief een kritisch bewustzijn van actuele kwesties en ontwikkelingen. Er wordt een sterke nadruk gelegd op de praktische toepassing van kennis. De universiteit heeft sterke, directe banden met de industrie, waardoor je kansen krijgt om aan real-world engineeringprojecten te werken en je carrièremogelijkheden te verbeteren. Dit programma is ontwikkeld om een aanvulling te bieden op afgestudeerden die een BEng in werktuigbouwkunde of een gerelateerd onderwerp hebben voltooid.

Geaccrediteerd door de Institution of Mechanical Engineers (IMechE) en de Institution of Engineering and Technology (IET), voldoet dit programma gedeeltelijk aan de academische vereisten voor registratie als Chartered Engineer. Geaccrediteerde MSc-afgestudeerden die ook een geaccrediteerde BEng (Hons) hebben, kunnen aantonen dat ze hebben voldaan aan de educatieve basis voor CEng-registratie.

Wat ga je studeren

Kernmodule

Alle modules zijn afhankelijk van beschikbaarheid en deze lijst kan op elk moment worden gewijzigd.

  • Individueel project

Verplichte modules

Alle modules zijn afhankelijk van beschikbaarheid en deze lijst kan op elk moment worden gewijzigd.

  • Statistische methoden en betrouwbaarheidstechniek
  • Projectmanagement en onderzoeksvaardigheden
  • Duurzame technische systemen

Optionele modules

Alle modules zijn afhankelijk van beschikbaarheid en deze lijst kan op elk moment worden gewijzigd.

  • Energy Technologies
  • Engineering voor kwaliteit en Six Sigma
  • Geavanceerde materialen en verwerking
  • Computationele vloeistofdynamica en warmteoverdracht
  • Ontwerp en praktijk van energiesystemen bouwen

gears, cogs, machineMustangJoe / Pixabay

Toekomstperspectieven

Deze MSc biedt u de vaardigheden, competenties en kennis om succesvol te zijn op de werkplek en bereidt u voor op doorgaan naar specialist Ph.D. studie.

Tijdens het programma zijn er veel mogelijkheden om met lokale bedrijven en organisaties te werken, waardoor uw inzetbaarheid wordt verbeterd.

Je ontwikkelt kennis, vaardigheden en vertrouwen in geavanceerde onderwerpen op het gebied van machinebouw, samen met de overdraagbare vaardigheden die vereist zijn door een aantal technische instellingen, professionals en managers van vandaag.

Verken de virtuele rondleiding

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/mechanical-engineering

Toelatingseisen

Normaal gesproken kan een Honours diploma (meestal 2.2 of hoger, of een internationaal equivalent) in een technische of aanverwante discipline, maar minder goed gekwalificeerde kandidaten met relevante industriële ervaring worden overwogen.

Internationale studenten

Als je een Tier 4-studentenvisum nodig hebt om te studeren of als je eerste taal niet Engels is, moet je acceptabel bewijs van je Engelse taalvaardigheidsniveau leveren.

Deze cursus vereist academische IELTS 6.0 in het algemeen, met niet minder dan 5,5 in elke vaardigheid.

Als uw Engels momenteel niet voldoet aan de vereiste standaard van de universiteit voor dit programma, bent u misschien geïnteresseerd in een van onze taalcursussen Engels.

Wilt u meer informatie over dit programma van de University of Hull , vul dan het formulier in en lees ons privacybeleid.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with ... Lees meer

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with thousands of people from across the world. Lees Minder