Cursus details

Binnen de reis- en toerismebranche wordt steeds meer de nadruk gelegd op de noodzaak om verantwoorde bedrijfspraktijken aan te nemen die de kwaliteit van leven voor gemeenschappen verbeteren en het milieu en de lokale culturen beschermen. Deze cursus helpt te voldoen aan de resulterende vraag naar managers die verantwoordelijk zijn voor het implementeren van verantwoorde toeristische strategieën binnen marketing, operations en productontwikkeling.

Je zult binnenlands en internationaal toerisme ontdekken en je zult begrijpen dat de principes van verantwoord toerisme van toepassing zijn op de Yorkshire Dales zoals ze zijn in Gambia. Naast het ontwikkelen van je vakkennis, leer je hoe je verantwoordelijk beleid en praktijken voor het toerisme kunt plannen, implementeren en evalueren.

Dit is de enige verantwoordelijke cursus voor toerisme in de wereld die is gecertificeerd door het UNWTO.TedQual-programma dat is ingesteld door de Wereldorganisatie voor toerisme van de Verenigde Naties. Het wordt gegeven door personeel met ervaring uit de eerste hand in toeristisch management, onderzoek en consultancy, die hun wereldwijde expertise met u zullen delen.

Voordelen van de cursus

Ter ondersteuning van je studies, word je een persoonlijke mentor in de sector toegewezen. Onze mentoren zijn ervaren professionals uit het toerisme en zijn allemaal afgestudeerd aan deze masteropleiding, dus zij begrijpen uw reis. Uw mentor kan u op een aantal mogelijke manieren helpen, zoals het bespreken van loopbaanactiviteiten, advies geven over stages, helpen bij het verbeteren van uw CV en het geven van tips over opdrachten, cursusmateriaal en de balans tussen werk en privé. We hebben meer dan 20 mentoren uit verschillende gebieden, zoals het Gambia Travel Foundation-programma, TUI UK

Ons onderwijs is gebaseerd op advies en onderzoek door de industrie. De kwaliteit van ons onderzoek komt tot uiting in de uitstekende resultaten die werden behaald in de Research Assessment Exercise die in 2014 werd afgerond, waarin Leeds Beckett de tweede plaats in het land verkreeg voor sport- en bewegingswetenschap, vrije tijd en toerisme.

Het personeel dat deze cursus doceert, heeft een leidende rol gespeeld in de verantwoordelijke toerismesector en gastvrijheid door middel van onderzoek en ontwikkelingswerk met de industrie en de overheid, waardoor onze studenten ook een belangrijke rol in deze sector kunnen spelen. Lucy McCombes is een gecertificeerde Travelife-auditor en Dr. Simon Woodward is voorzitter van de ICOMOS-UK Cultural Tourism Committee en een beheerder van het Landscape Research Center.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten ten minste een tweede graads honours graad en een jaar werkervaring hebben op een relevant gebied, waaronder reizen, toerisme, gastvrijheid, zaken, economie, marketing, milieubeheer, ecologie, ontwikkeling, cultureel erfgoedbeheer, projectbeheer of planning.

Kandidaten die niet voldoen aan de academische toelatingseisen zullen naar verwachting beschikken over gelijkwaardige ervaring en training uit een relevante werkomgeving.

Alle toepassingen moeten worden ondersteund door een referentie, hetzij academisch of professioneel.

Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

Engels taalvereiste: IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 6.0, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

Als u via deze route wilt solliciteren, moet u verwijzen naar ons beleid inzake universitaire erkenning van voorafgaande leren.

Houd er rekening mee dat alle aanvragers van onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereisten van het GCSE-niveau C of gelijkwaardig, variaties hierop zullen worden vermeld in de individuele cursusvereisten.

Baanperspectieven

Je verbetert je vermogen om effectief te opereren op een strategisch niveau binnen natuurbeschermingsorganisaties en in zowel de publieke als de private sector, en je zult expertise en vertrouwen hebben om programma's voor verantwoord toerisme te ontwikkelen, implementeren en beheren. Afgestudeerden zijn gaan werken als duurzaamheids- en productmanagers voor touroperators en hebben ook leidinggevende functies bekleed bij de overheid en bij internationale niet-gouvernementele organisaties.

  • Verantwoordelijke toeristische adviseur
  • Sustainable Product Manager
  • Charity Development Consultant
  • Manager Duurzame Bestemmingen

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

modules

Kernmodules

Verantwoord Toerisme Theorie

Deze inleidende module van de cursus introduceert het concept van verantwoordelijk toerisme en zorgt ervoor dat alle studenten een gemeenschappelijke kennisbasis hebben over toeristische bezittingen en de toeristische sector. (Deze module is niet beschikbaar voor voltijdstudenten).

Toerisme Bestemmingsbeheer: planning

Deze module richt zich op de strategieën die beschikbaar zijn voor het beheer van een bestemming, inclusief het evalueren van de rol van overheidsinstanties en lokale gemeenschappen in het beheren van het toerisme en het onderzoeken hoe stakeholders in de publieke en private sector kunnen samenwerken met het maatschappelijk middenveld om de doelstellingen van verantwoord toerisme te bereiken. beheer.

Marketing Verantwoord Toerisme

Krijg inzicht in de principes en processen van marketingbeheer en leer deze toe te passen op de toeristische sector om duurzame productie en verantwoorde consumptie aan te moedigen.

Gemeenschappen, cultuur

Ontdek de relaties tussen gastgemeenschappen, hun unieke culturen en erfgoed, en de toeristen die deze bestemmingen bezoeken. Je krijgt inzicht in hoe mensen plaatsen maken en ervaren, en hoe deze plaatsen en hun erfgoedgoederen op verantwoorde wijze kunnen worden beheerd.

Toerisme voor lokale economische ontwikkeling

Ontwikkel kritisch inzicht in de theoretische concepten en praktische strategieën die kunnen worden gebruikt om toerisme te benutten en lokale economische ontwikkeling, empowerment van de gemeenschap en armoedebestrijding te stimuleren.

Natuurlijke hulpbron

Deze module richt zich op de relatie tussen toerisme en natuurlijke hulpbronnen. Je ontwikkelt analytische vaardigheden en strategieën voor een effectief beheer van bezoekers aan natuurlijke en landelijke gebieden, en voor het minimaliseren van de milieueffecten van toeristische bedrijven.

Masters onderzoeksmethoden

Deze module omvat het leren van de vaardigheden die nodig zijn voor het onderzoeken en beoordelen van initiatieven voor verantwoord toerisme en het doen van realistische aanbevelingen voor verbeteringen.

Masters Research Project

Met deze laatste module kunt u uw onderzoeksvaardigheden toepassen op een organisatie, bestemming of initiatief van uw keuze en uw projectmanagement en zakelijke onderzoeksvaardigheden toepassen om het initiatief te evalueren en te verbeteren, op basis van uw theoretisch inzicht in verantwoord toerisme.

vergoedingen

UK

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 5950. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de effecten van inflatie.

Internationaal 2018/19

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 11500. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgesteld.

uitrusting

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

Headingley Campus

Onze historische Headingley Campus ligt in een park van 100 hectare met gemakkelijke toegang tot het centrum van Leeds.

Gym- en sportfaciliteiten

Fit blijven is eenvoudig bij Leeds Beckett - onze fitness-suites zijn gemakkelijk bereikbaar, uitgerust met de nieuwste technologie en beschikbaar voor alle sportleden.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 33 andere vakken van Leeds Beckett University »

Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
5,950 GBP
UK / EU studenten. Internationale studenten: £ 11.500 per jaar.