MSc Toegepaste Informatica

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Computersystemen zijn een steeds belangrijker onderdeel geworden van onze samenleving en ons werkende leven. Vrijwel alle moderne organisaties zijn sterk afhankelijk van computersystemen, waardoor er een enorme vraag ontstaat naar voldoende gekwalificeerde computerprofessionals.

Het MSc Applied Informatics- programma leidt u op voor geavanceerde technische of leidinggevende functies op computergebied, zoals financiële informatica, informatiesystemen of telecommunicatie.

Tijdens het programma voer je een uitgebreid onderzoeksproject van 12 maanden naar keuze uit dat leidt tot het indienen van een proefschrift.

Waarom toegepaste informatica XJTLU bij XJTLU ?

 • Leer diepgaande kennis over de ontwikkeling van hoogwaardige computerondersteunde oplossingen voor problemen, het ontwerp en beheer van efficiënte en effectieve probleemoplossende processen, gebaseerd op de moderne methoden en kaders van informatica;
 • Vaardigheden en kennis opdoen voor het werken in een breed scala van industrieën in een rijke interdisciplinaire omgeving;
 • Onderzoek doen onder toezicht van personeel met de mogelijkheid om uw resultaten te presenteren op internationale conferenties en te publiceren in toonaangevende tijdschriften;
 • Profiteer van plaatsingsmogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en praktische ervaring om uw theoretische studies aan te vullen;
 • Verdien een diploma van de University of Liverpool dat wordt erkend door het Chinese ministerie van Onderwijs.

Kennis en vaardigheden

Tegen de tijd dat je afstudeert aan de MSc Applied Informatics, heb je:

 • theoretische en praktische kennis van de belangrijkste technologische en zakelijke gebieden in de IT-industrie;
 • praktische vaardigheden in onderzoek, analyse, realisatie en evaluatie van IT-systemen, inclusief het schrijven van technische en onderzoeksdocumenten;
 • de mogelijkheid om uw vaardigheden in beheer, ontwerp en implementatie van IT-gebaseerde oplossingen toe te passen in verschillende toepassingsdomeinen.

i was cleaning my laptop and i found it wonderful. see ya.

modules

Je voert vier vereiste modules uit, een proefschriftproject en drie optionele modules uit gebieden zoals financiële wiskunde, telecommunicatie, interactieve systemen, social computing of informatiebeveiliging.

Verplichte modules

Optionele modules

Aanvullende leeractiviteiten

Het voltooien van aanvullende leeractiviteiten is vereist om je masterdiploma te behalen. Normaal gesproken worden de vereiste ALA-uren gelijkmatig verdeeld over elk semester, wat neerkomt op 200 uur per semester. Deeltijdopleidingen duren normaal gesproken 100 tot 150 uur per semester.

Careers

Afgestudeerden van dit programma zijn goed voorbereid op rollen zoals systeemanalist, manager, software-ingenieur, applicatiearchitect, ontwikkelaar en projectleiders in de IT-industrie. Het programma biedt ook een solide basis voor afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in het volgen van een PhD-programma in China of in het buitenland.

vergoedingen

RMB 90.000 voor het volledige voltijdse programma van 18 maanden.

Het collegegeld vergoedt de kosten van je studie bij ons.

Alumnikorting

Ben je afgestudeerd aan XJTLU , de University of Liverpool of Xi'an Jiaotong University, dan ontvang je automatisch 20 procent korting op het collegegeld.

Betalingsmogelijkheden

Masters-studenten hebben de mogelijkheid om elk semester het collegegeld in termijnen te betalen. U kunt er ook voor kiezen om de kosten vooraf te betalen op het moment van registratie, in dit geval wordt een korting van vijf procent van de totale kosten aangeboden.

U wordt gevraagd aan te geven hoe u de kosten wilt betalen wanneer u bevestigt dat u het onvoorwaardelijke aanbod accepteert.

Beurzen

XJTLU biedt een genereuze beurs van maximaal 50 procent van het totale collegegeld voor alle fulltime masterprogramma's op basis van academische verdiensten. Als u een XJTLU masterbeurs wilt aanvragen, dient u een aanvraagbrief voor een beurs in bij uw aanvraag met de redenen waarom u in aanmerking moet komen.

Toelatingseisen

Minimale toegangseisen

UK

 • Boven 2e klasse (2: 1) eert

China

 • 211 Project; Top 100 Shanghai Ranking 2019 - 75 procent of hoger
 • Non 211 project; Niet-Top 100 van Shanghai-ranglijst van 2019 - 80-85% procent of hoger, afhankelijk van uw undergraduate-instelling

Opmerking: Shanghai Ranking van de beste Chinese universiteiten is onderhevig aan jaarlijkse update href = "http://www.zuihaodaxue.com/zuihaodaxuepaiming2019.html

Chinese aanvragers zijn niet verplicht om het MoE-postdoctoraal toelatingsexamen af te leggen.

Noord Amerika

 • 3.0 Cumulatieve GPA (van de 4) of 3.2 Cumulatieve GPA in de laatste twee jaar van je undergraduate-programma.

Andere regio's

 • Gelijkwaardige academische kwalificaties.

Academische achtergrond

 • Een bachelordiploma (UK 2: 1 of gelijkwaardig) in verwante domeinen (bijv. Informatica, techniek, bedrijfskunde of financiële wiskunde).

Engelse Taalvereisten

Als Engels niet uw moedertaal is of als u niet in het Engels hebt gestudeerd op universitair niveau, moet u bewijs leveren van uw Engelse taalbeheersing. Normaal gesproken zou je een van de volgende kwalificaties moeten hebben:

 • IELTS: 6.0 (minimaal 5.0 in alle secties)
 • TOEFL iBT: 80

Als je de Engelse taalvereisten met 0,5 - 1,0 van een algemene IELTS-band mist, maar voldoet aan de taalvereisten voor de Pre-sessional English (PSE) -cursussen (inclusief minimale componentscores of equivalenten), kan je worden toegelaten tot de PSE-cursus op voorwaarde dat Goedkeuring programmadirecteur. Na een succesvolle inschrijving voor de PSE-cursus, kunt u de aanbiedingsbrief van uw XJTLU master wijzigen in 'Onvoorwaardelijk' voor Engels niveau.

Als u een voorwaardelijke XJTLU bent , kunt u ook een e-mail sturen naar pgadmissions @ XJTLU .edu.cn om een aanvraag in te dienen om de Engelse wachtwoordtest ter plaatse van XJTLU in plaats van een IELTS / TOEFL of een equivalent daarvan.

Houd er rekening mee dat de wachtwoordtest alleen beschikbaar is voor studenten die een voorwaardelijk aanbod hebben gekregen om aan XJTLU te studeren. De universiteit biedt één wachtwoordtestmogelijkheid voor elke voorwaardelijke biedingshouder. Op basis van de score kunnen studenten worden toegelaten of moeten ze de intensieve cursus Engels van vijf of acht weken volgen en met succes voltooien.

Bovendien moeten studenten die zijn toegelaten tot een masterprogramma door de Pre-sessional English (PSE) -cursus te volgen, Engelse taalmodules voltooien die op de programmaspecificatie worden vermeld, met een voldoende / onvoldoende-basis als onderdeel van hun aanvullende leeractiviteitenplan tijdens hun studie bij XJTLU .

"De omgeving van XJTLU is erg internationaal. De prachtige campusomgeving, hartelijke professoren en serieuze reacties op de feedback van studenten hebben grote indruk op me gemaakt."

Melvin Metzger
Student, MSc Applied Informatics, Duitsland

Hoe toe te passen

Aanvragen moeten worden ingediend via ons online aanvraagsysteem:

 1. Klik / tik op de link toepassen
 2. Maak een account aan of log in op uw bestaande account
 3. Voltooi uw aanvraag

Zodra uw aanvraagaccount met succes is aangemaakt, voert u alle vereiste informatie in het aanvraagformulier zorgvuldig in en zorgt u ervoor dat de informatie die u verstrekt correct, volledig en actueel is. Upload de vereiste documenten naar de overeenkomstige velden.

U kunt op elk moment inloggen om uw aanvraagformulier te bekijken. Als u aanvullende ondersteunende documenten moet verstrekken nadat u de aanvraag online heeft ingediend, stuur deze dan naar pgadmissions @ XJTLU .edu.cn (met uw toepassings-ID, naam en toegepaste programmanaam).

Voor meer informatie over hoe u met succes kunt solliciteren om te studeren aan XJTLU , gaat u naar de pagina over solliciteren .

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Lees meer

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Lees Minder