MSc Sustainable Building Technology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MSc Sustainable Building Technology is specifiek afgestemd op afgestudeerden in bouwdiensten, architectonische milieutechniek, architectuur en aanverwante disciplines.

De cursus is zorgvuldig gestructureerd om tegemoet te komen aan de interesses en vaardigheden van degenen die gerelateerd zijn aan het bouwen van ontwerp en technologie en het bouwen van energie- en milieuprestaties.

De sterke nadruk ligt op een succesvolle integratie van hernieuwbare en duurzame energietechnologieën in gebouwen, wat een goed begrip vereist van zowel het ontwerp als de technologie en dus de nauwe samenwerking tussen architectuur en engineering.

Belangrijkste feiten

 • Als onderdeel van zijn opdracht streeft het Departement voor Architectuur en Gebouwde Omgeving ernaar om uw vakbekwaamheid en de ecologisch verantwoorde houding te ontwikkelen die nodig is in de snel veranderende wereld van vandaag.
 • De afdeling heeft sterke samenwerkingsverbanden met buitenlandse instellingen.
 • Deze cursus is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Building Services Engineers.

Cursus details

De cursus is bedoeld om discussie en uitwisseling van informatie tussen verschillende disciplines mogelijk te maken en stimuleert nieuwe en fantasierijke oplossingen voor de uitdaging om milieuvriendelijke gebouwen te produceren.

Kernmodules bieden een inleiding tot systemen die natuurlijke energiebronnen kunnen aanboren en omvatten ook duurzame technologieën en hun potentieel voor opname in het ontwerp en de structuur van gebouwen.

Studenten in de architectuur krijgen de mogelijkheid om de integratie van duurzame technologieën in ontwerpgerichte projecten te verkennen, terwijl technische studenten meer technisch-georiënteerde projecten zullen nastreven.

Je brengt het zomersemester door met het produceren van een begeleid proefschrift. Dit is uw kans om een ​​groot stuk onafhankelijk onderzoek te doen met betrekking tot bouw en duurzame energietechnologieën.

De MSc Sustainable Building Technology wordt voltijds aangeboden over een jaar (12 maanden) of deeltijd over een periode van twee jaar.

Geregistreerde deeltijdstudenten worden ten sterkste aanbevolen om in het herfst- en voorjaarssemester in Nottingham te verblijven.

De cursus bestaat uit 180 studiepunten, verdeeld over 120 studiepunten onderwezen modules en een 60-credit geschreven dissertatie voltooid tijdens de zomerperiode.

modules

 • Principes van hernieuwbare en energie-efficiënte technologieën (20 studiepunten)
 • CFD voor bouwtechniek (20 studiepunten)
 • Koel- en verwarmingssystemen en hun toepassingen (10 credits)
 • Ontwerp en beoordeling van hernieuwbare energietechnologie (20 studiepunten)
 • Onderzoeksproject duurzaam bouwen (20 studiepunten)
 • Technologie-integratie voor duurzame gebouwen (10 credits)
 • Onderzoek en professionele vaardigheden, hulpmiddelen en methoden (20 studiepunten)
 • Dissertatie (60 studiepunten)

Houd er rekening mee dat alle moduledetails kunnen worden gewijzigd.

De modules die wij aanbieden zijn geïnspireerd op de onderzoeksinteresses van onze medewerkers en kunnen daarom veranderen om redenen van bijvoorbeeld onderzoeksontwikkelingen of wijzigingen in de wetgeving. Deze lijst is een voorbeeld van typische modules die we aanbieden, geen definitieve lijst.

Careers

Veel afgestudeerden van dit MSc-programma zijn beloond voor hun innovatieve ideeën en bijdrage aan echte energieprojecten, bijvoorbeeld de prestigieuze National Energy Award voor het werken aan een grootschalig zonne-energieproject in Mexico. Afgestudeerden hebben zowel de academische wereld als de industrie in Groot-Brittannië en het Verenigd Koninkrijk betreden.

De MSc-cursus ontwikkelt een praktisch en theoretisch inzicht en stelt afgestudeerden in staat om samen te werken met architectenbureaus of ingenieursbureaus, om les te gaan geven op universitair niveau of om onderzoek te verrichten dat leidt tot een doctoraat.

De University of Nottingham is erkend als het leveren van een gouden standaard in het Education Excellence Framework (TEF), dat gericht is op het erkennen en belonen van excellent leren en lesgeven.

Loopbaanvooruitzichten en inzetbaarheid

De universiteit van Nottingham wordt consequent genoemd als een van de meest doelgerichte universiteiten door de meest vooraanstaande Britse werkgevers * en kan je een voorsprong bieden als het gaat om je carrière.

* De Graduate Market 2013-2017, High Fliers Research

De University of Nottingham is uitgeroepen tot de beste universiteit in Groot-Brittannië voor afgestudeerden, tegen 2017 The Times en The Sunday Times Good University Guide.

De verwerving van een masterdiploma van de Universiteit van Nottingham toont een hoog niveau van kennis op een specifiek gebied. Of u het nu gebruikt om uw inzetbaarheid te vergroten, als voorbereiding op verder academisch onderzoek of als een middel voor beroepsopleiding, u kunt profiteren van loopbaanadvies over hoe u uw nieuw gevonden vaardigheden ten volle kunt benutten.

Onze loopbaan en Employability Service helpen u om dit te doen, samen met u om uw opties te verkennen en u uit te nodigen om recruitmentevents bij te wonen waar u potentiële werkgevers kunt ontmoeten, evenals suggesties voor verdere ontwikkelingsmogelijkheden, zoals relevante stageplaatsen en workshops over vaardigheden.

Toelatingseisen

 • Toelatingseisen: 2: 1 graad (Upper 2e klas graad of internationale equivalent)
 • IELTS: 6.0 (niet minder dan 5.5 in elk element)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Lees Minder
Nottingham , Oviedo , Ningbo + 2 Meer Minder