MSc Supply Chain Management en logistiek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus details

In een steeds meer onderling verbonden wereldeconomie moeten alle bedrijven concurreren binnen complexe bevoorradingsnetwerken om te overleven en te gedijen. Het effectieve beheer van toeleveringsketens en logistiek wordt erkend als de sleutel tot het behoud van het concurrentievoordeel van een bedrijf, en deze geaccrediteerde cursus zal u in staat stellen met succes te onderhandelen over de onzekere economische omgeving waarmee bedrijven over de hele wereld worden geconfronteerd.

Onder begeleiding van specialisten uit de industrie, ontwikkel je je inzicht in kernbedrijfsonderwerpen, zoals bedrijfsstrategie en de verbetering van bedrijfsprocessen, en word je een bekwame en deskundige inkoopdeskundige. Met behulp van gevestigde managementtools en -technieken, kunt u uw kennis van supply chain management en logistiek toepassen op complexe regionale, nationale en internationale problemen in verschillende omgevingen.

Als u al lid bent van een van de accreditatie-instellingen voor deze cursus, kunt u een accreditatie voor eerder leren aanvragen om vrijstellingen te krijgen van sommige modules.

Voordelen van de cursus

Een belangrijke kracht van onze cursus is professionele accreditatie en de toegang en de mogelijkheid om loopbaannetwerken en contacten binnen deze instellingen te ontwikkelen. De extra werkervaring zal bijdragen aan uw inzetbaarheid op het einde van de cursus. Aangezien de cursus is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Purchasing and Supply (CIPS) en het Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT), kunt u hiermee het academische element verkrijgen dat nodig is om de status van het professionele lidmaatschap van CIPS / CILT te bereiken, en biedt ook gratis studentenlidmaatschap voor CIPS. Als u al een CIPS- of CILTS-lid bent, kunt u een standaardaccreditatie van eerder verworven kennis aanvragen, worden vrijgesteld van bepaalde kernmodules en een lagere vergoeding betalen.

Je hebt ook de kans om deel te nemen aan en deel te nemen aan professionele netwerken en regionale evenementen als onderdeel van de accreditatie. Je leert met en van supply chain-professionals en biedt je waardevolle mogelijkheden om je expertise en carrière-netwerken te ontwikkelen.

Bij Leeds Business School zijn we toegewijd aan het ondersteunen van je professionele ontwikkeling - daarom bieden we een gastcollege-programma aan. Eerdere sprekers zijn de CEO van de London Stock Exchange, Shadow Chief Secretary van de Treasury, verleden voorzitter en president van de Academy of Marketing, Chief Executive van de British Bankers Association, de Chief Economist van de Yorkshire Bank en de redacteur van Cosmopolitan.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten minstens een tweede graads graad hebben of een gelijkwaardige ervaring of opleiding hebben, normaal gesproken vanuit de werkomgeving. Alle toepassingen moeten worden ondersteund door een referentie, hetzij academisch of professioneel. Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

IELTS:

IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

Als u via deze route wilt solliciteren, moet u verwijzen naar ons beleid inzake universitaire erkenning van voorafgaande leren.

Houd er rekening mee dat alle aanvragers van onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereisten van het GCSE-niveau C of gelijkwaardig, variaties hierop zullen worden vermeld in de individuele cursusvereisten.

Baanperspectieven

Na voltooiing van deze geaccrediteerde cursus bent u goed geplaatst om de toenemende werkgelegenheidskansen in supply chain management en logistiek die over de hele wereld bestaan ​​na te streven. Je zou een carrière in inkoopmanagement kunnen ontwikkelen, of je uitgebreide expertise zou kunnen worden toegepast op een verscheidenheid aan andere bedrijfsgerelateerde carrières.

  • Supply Chain-analist
  • Supply Chain Manager
  • Transportplanner
  • Inkoopmanager

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

modules

Kernmodules

Logistiek

U zult computerlabsessies gebruiken om het gebruik en de manipulatie van SAP-software te oefenen om bedrijfsspecifieke rapporten te maken vanuit het oogpunt van de toeleveringsketen.

Bedrijfsproces

Verbeter uw begrip van hoe het evalueren, beheren en verbeteren van bedrijfsprocessen in verschillende omgevingen de prestaties van een organisatie stimuleert.

Groen supply chain management

Gebruik een mix van video's, rapporten, artikelen en dagboeken om de huidige aanpak te benadrukken en de aanpak van organisaties om supply chains te beheren vanuit een milieuperspectief te beoordelen.

Bedrijfsstrategie

Ontwikkel een strategisch organisatorisch perspectief en een basis voor voortgang en toepassing van strategische niveauvaardigheden, competenties en besluitvormingsvermogen.

Sourcing

Ontwikkel je vermogen om effectief te onderhandelen door middel van activiteiten die je interpersoonlijke vaardigheden verbeteren.

Proefschrift

Je voert een diepgaand onderzoeksproject uit in een vakgebied dat past bij de cursus en dat je bijzonder interesseert.

Optiemodules

Beheer van financiële middelen

Krijg een uitgebreid inzicht in de economische aspecten van de werking en organisatie van financiële systemen.

Hedendaagse marketing

Ontwikkel uw kennis en begrip van de principes en theoretische grondslagen die de moderne marketingomgeving bepalen, zodat u vooruitgang kunt boeken op een gespecialiseerd gebied van marketing, zoals internationale of dienstenmarketing.

Mensen begeleiden

Ontwikkelen van functionele kennis en een kritisch begrip van de belangrijkste perspectieven op menselijk gedrag binnen een organisatie en van de aard en processen van het organiseren en beheren van menselijke activiteiten.

vergoedingen

UK

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 6500. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de effecten van inflatie.

Internationaal 2018/19

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 12500. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgesteld.

uitrusting

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

The Rose Bowl

De Rose Bowl heeft indrukwekkende onderwijsruimtes, auditoria, conferentiefaciliteiten en een uitstekende lokale reputatie als zakencentrum. De Rose Bowl plaatst onze studenten in het centrum van een dynamische zakengemeenschap.

Hydra Suite

In deze faciliteit gebruik je kritieke beslissings meeslepende simulaties om effectieve leiderschaps- en groepsdeelnemersvaardigheden te ontwikkelen. De simulaties repliceren de complexiteit van real-life scenario's die beslissers uitdagen, gericht op het verbeteren van uw besluitvorming, kritisch denken en communicatieve vaardigheden.

Laatst bijgewerkt op feb 2018

Over de school

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Lees Minder
Leeds , UK Online + 1 Meer Minder