MSc Strategische Boekhouding

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MSc in Strategic Accounting combineert de voorbereiding op ACCA-lidmaatschap met de ontwikkeling van essentiële vaardigheden voor boekhouding in een mondiale context met inachtneming van de bevindingen van het onderzoekspaper 'Professional Accountants - the future: Drivers of Change and Future Skills' (ACCA 2016).

Je studeert niet alleen modules die 100% zijn afgestemd op de ACCA-syllabus, er is ook een kans voor je om zeer gewaardeerde vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van cyberbeveiliging en gegevensanalyse. Dit programma helpt je daarom bij de voorbereiding om zowel een professionele accountant te worden als om je voor te bereiden op de toekomstige uitdagingen en kansen waarmee het beroep te maken zal krijgen.

De ACCA voorspelt dat het landschap waarin accountants werken zal worden beïnvloed door 'drijfveren' - van regelgeving en bestuur, digitale technologie, verwachting en globalisering - en dat accountants die in staat zijn om hun technische en leiderschapscompetenties met deze drijfveren te integreren, zeer gewaardeerd zullen worden. door organisaties wereldwijd.

In de laatste fase van dit programma kies je ervoor om ofwel een proefschrift af te ronden, een boekhoudkundig probleem naar keuze te onderzoeken, of een strategisch bedrijfsproject, waarbij je werkt aan een project dat relevant is voor de financiële dienstverlening in een werkcontext. De voltooiing van het strategische bedrijfsproject zal een deel van ACCA's praktische ervaringsvereiste van 36 maanden dekken.

Het programma zal een hoog niveau van boekhoudkundige, leiderschap, zakelijke en professionele vaardigheden ontwikkelen, die vereist zijn voor succes in een carrière als Chartered Certified Accountant. Het zal er ook voor zorgen dat studenten een dieper inzicht krijgen in de hedendaagse uitdagingen en problemen waarmee accountants en zakelijke professionals worden geconfronteerd.

Strong women, female business owners share a laugh as they discuss trendy topics and enjoy life.  Kulør Hair Design and Color Studio is the best place for hair styling, located at 22 East Center Street in Logan, Utah. https://www.instagram.com/kulorsalon/ https://www.kulorsalon.com/ 435-213-9075 https://www.aveda.com/salon/KulorSalon https://www.instagram.com/AwCreativeUT/ https://www.AwCreativeUT.com/ #AwCreativeUT Adam Winger #awcreative #AdamWinger

ACCA

De strategische professionele papers van de ACCA zijn ingebed in de structuur van de MSc.

Het lesgeven en leren in de ACCA-gerelateerde modules (Strategic Business Reporting, Strategic Business Leader, Advanced Performance Management, Advanced Audit and Assurance, Advanced Taxation en Advanced Financial Management) bereidt je voor op het afleggen van de ACCA-examens in deze papers.

Tijdens hoorcolleges leer je de relevante kennis voor elk van deze vakgebieden en papers. In seminars oefen je een breed scala aan examenachtige vragen die steeds complexer worden door een combinatie van door een tutor geleide en zelfgeleide oefeningen om een portfolio te creëren met bewijs van je begrip en toepassing van het vakgebied.

Studenten moeten apart betalen voor het ACCA-studentenlidmaatschap, vrijstellingen en extern examengeld.

Door dit programma te voltooien, behaal je een MSc in Strategic Accounting en voltooi je alle Strategic Professional ACCA-examens. Houd er echter rekening mee dat u de ACCA-examens buiten de MSc Strategic Accounting moet afleggen om de ACCA-accreditatie te verkrijgen.

Als je een bachelordiploma hebt, heb je mogelijk al vrijstellingen voor de ACCA Applied Knowledge en Applied Skills-papers die vereist zijn om dit programma te studeren.

Leer methodes

Je krijgt les met behulp van verschillende lesmethoden in de modules, waaronder lezingen, seminars, casestudy's, computersimulaties en groepsleeractiviteiten op basis van echte gegevens, in totaal ongeveer 15 uur per week.

Naast je tijd in de klas, wordt van je verwacht dat je ongeveer 30 uur per week aan zelfstudie doet.

Je hebt toegang tot Blackboard, onze online leeromgeving, waar je toegang hebt tot modulehulpbronnen en leeslijsten die je helpen bij de voorbereiding op lessen en zelfstudie.

Beoordeling

Assessments zijn gebaseerd op cursussen, klassikale tests en presentaties.

Carrières en progressie

Het programma biedt een solide basis voor studenten die een carrière in het accountantsberoep willen beginnen of voortzetten, of het nu gaat om de beroepspraktijk, de industrie, de publieke sector, de liefdadigheidssector, de financiële dienstverlening of de professionele dienstverlening.

Ambitieuze carrièremogelijkheden voor ACCA-gekwalificeerde accountants zijn seniorposities waarbij individuen technische financiële kennis moeten toepassen met die van leiderschap, stakeholdermanagement, creatief en innovatief denken. De succesvolle afronding van de MSc in Strategic Accounting naast het ACCA-lidmaatschap zal deze competenties en capaciteiten aantonen en hoe u als professional kunt bijdragen aan de prestaties van de organisatie.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten geslaagd zijn voor of vrijstelling hebben gekregen van alle papers in de modules Applied Knowledge en Applied Skills van de ACCA-kwalificatie door het behalen van:

 • Een 2: 2 (tweede klas) graad in Accounting of beter van een universiteit van het Verenigd Koninkrijk of de Republiek Ierland, of van een erkende nationale toekenningsinstantie, of van een instelling van een ander land die is erkend als zijnde van een gelijkwaardige norm; of
 • Een gelijkwaardige standaard (normaal 50%) in een Graduate Diploma, Graduate Certificate, Postgraduate Certificate of Postgraduate Diploma of een goedgekeurde alternatieve kwalificatie in Accounting;

En

 • De inschrijving als student van ACCA hebben voltooid

In uitzonderlijke omstandigheden, als u niet aan de bovenstaande toelatingseisen voldoet, maar substantieel en aanzienlijk ervaringsgericht hebt geleerd, kunt u zich mogelijk aanmelden als een niet-standaard aanvrager.

Als je eerder een bachelordiploma in Accounting hebt gestudeerd, is het mogelijk dat je al vrijstellingen hebt voor de ACCA's Applied Knowledge en Applied Skills-papers.

De uitzonderingen om op te letten zijn:

Toegepaste kennis:

 • Boekhouding in het bedrijfsleven
 • Management Accounting
 • Financiële boekhouding

Toegepaste vaardigheden:

 • Zakelijk en ondernemingsrecht
 • Prestatiemanagement
 • belasting
 • Financiële rapportage
 • Audit en assurance
 • Financieel management

Engelse taalvereisten

Kandidaten moeten voldoen aan onze algemene toelatingseisen en aan specifieke eisen.

De algemene toelatingseisen zijn een van de volgende:

 • IELTS 6.0 zonder bandscore lager dan 5,5 of gelijkwaardig

Als u niet over de vereiste IELTS beschikt, komt u mogelijk in aanmerking om te studeren aan onze Pre-Sessional-programma's.

Als je IELTS 5.5 hebt, met een maximum van één score van 5.0, kom je mogelijk in aanmerking om te studeren aan ons Pre-Sessional Standard-programma.

Als je IELTS 5.0 hebt, met een maximale score van 4,5, kom je mogelijk in aanmerking om te studeren aan ons Pre-Sessional Plus-programma.

Collegegeld voor 2020/21

UK / EU studenten

 • £ 9.150

Deze cursus komt in aanmerking voor postdoctorale overheidsfinanciering.

Houd er rekening mee dat voor Britse / EU-studenten die hun studie financieren via de postdoctorale lening, je bij inschrijving een aanbetaling van £ 250 moet doen, dit bedrag wordt van het totale collegegeld afgetrokken. Dit geldt niet voor vorderende studenten die momenteel bij ons op bachelorniveau studeren.

Internationale studenten

 • £ 18.000

Houd er rekening mee dat de vermelde kosten alleen voor uw collegegeld zijn en exclusief de kosten van cursusboeken die u kunt kopen, briefpapier, accommodatie enz. Als student van de Ulster University London en Birmingham branch campus heb je ook toegang tot onze bibliotheken op de campus en een reeks e-learningbronnen.

Voor de modules die je gaat bestuderen, moet je mogelijk extra cursusboeken aanschaffen en moet je bereid zijn om wat extra teksten te kopen. We raden je aan om £ 450 extra te rekenen voor de duur van je cursus.

In de modules die zijn afgestemd op de ACCA-syllabus, ontvangt u studiemateriaal ter ondersteuning van uw examenvoorbereiding, maar het kan zijn dat u aanvullende professionele teksten en oefenboeken wilt kopen die ongeveer £ 70 per paper kosten.

Studenten moeten apart betalen voor het ACCA-studentenlidmaatschap.

Waar betaalt mijn collegegeld voor?

 • Uw lesgeven in de klas - dit omvat seminars, lezingen en tutorials
 • Toegang tot faciliteiten zoals computers, wifi, printers, kluisjes, multireligieuze kamers, stille studieruimte en sociale ruimtes.
 • Onze bibliotheekservice - zowel op de campus als een uitgebreide online catalogus met bronnen
 • Carrière- en inzetbaarheidsservice die hulp biedt bij cv's, sollicitaties en interviewvoorbereiding door middel van workshops, drop-ins en 1-2-1 afspraken
 • Het ACE-team (Academic Community of Excellence) dat hier is om je te ondersteunen bij je studies en opdrachten
 • Students Activities Association (SAA) - die evenementen op de campus organiseert, sightseeingtrips met korting en studenten helpt bij het opzetten en runnen van verenigingen
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Ulster is a university with a national and international reputation for excellence, innovation and regional engagement. We make a major contribution to the economic, social and cultural development of ... Lees meer

Ulster is a university with a national and international reputation for excellence, innovation and regional engagement. We make a major contribution to the economic, social and cultural development of Northern Ireland and play a key role in attracting inward investment. Our core business activities are teaching and learning, widening access to education, research and innovation and technology and knowledge transfer. Lees Minder
Londen , Birmingham + 1 Meer Minder