MSc Strategic Business Management

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

MSc Strategic Business Management

De MSc Strategic Business Management is geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI) en is bedoeld voor afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van een diepgaande kennis en een kritisch inzicht in de belangrijkste aspecten van strategisch zakendoen en management. In het bijzonder zullen degenen die een carrière in bedrijfsbeheer willen nastreven, doorgroeien of naar een carrière in bedrijfsbeheer willen overschakelen, van deze cursus profiteren.

Je ontwikkelt een breed begrip van de belangrijkste concepten in management vanuit een strategisch perspectief. De University of Law Business School is trots op de diepgang en praktische relevantie van de kennis die academici met praktische ervaring op haar programma's hebben geleverd. Je zult theoretische concepten en bedrijfsmodellen toepassen op praktijkvoorbeelden in een praktijkgerichte omgeving. De cursus kan online of op de campus worden bestudeerd. Deze graad is ideaal voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een toekomstige carrière in het bedrijfsleven en management, inclusief rollen zoals manager, consultant, analist of ondernemer.

Je kunt je studie-ervaring uitbreiden door te roteren over onze campuslocaties in het VK en Berlijn. Tijdens je verblijf op de ULaw Business School kun je modules voltooien op alternatieve campuslocaties en terugkeren naar je thuiscampus om je laatste module te voltooien. Visa-beperkingen en studievoorwaarden kunnen van toepassing zijn, maar u wordt tijdens het roulatieproces ondersteund. Neem contact met ons op ( study@law.ac.uk ) voor meer informatie over de optie Global Rotation.

Cursus benodigd heden

  • 2: 2 of hoger van een Brits bachelordiploma, of gelijkwaardige kwalificaties.
  • Internationale studenten vereisen bovendien een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all impor ... Lees meer

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all important edge when applying for your first job and throughout your future career. We have an unparalleled track record of success, with an enviable 97% employability record. Lees Minder
Londen , Leeds , Manchester , Birmingham , Londen , Londen , Nottingham + 6 Meer Minder