MSc Strategic Business Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het MSc Strategic Business Management-programma omvat fundamentele concepten in bedrijfsstrategie en prestatiebeheer. Dit programma biedt afgestudeerden de vaardigheden om zich te ontwikkelen en te begrijpen hoe ze nationale en internationale organisaties moeten beheren. Dit programma is ontworpen en toegekend door The University of Law en wordt afgeleverd bij GISMA op de campus in Berlijn. Gratis beginnerslessen Duits voor alle studenten.

Van virtueel naar realiteit

GISMA Business School Berlin biedt nu online klaslokalen aan die live worden gestreamd voor een reeks masterprogramma's die worden toegekend door The University of Law. Als student heb je de keuze om je programma online voort te zetten, of om naar Berlijn te reizen om het persoonlijk af te ronden, als je eenmaal kunt reizen.

Een online klaslokaal is een live leerervaring. Lezingen worden in realtime gegeven, studenten kunnen communiceren met de tutor en zelfs samenwerken in break-outgroepen. De ervaring komt sterk overeen met die van een face-to-face les.

119860_37-StrategicBusinessManagement.jpg

Voor wie is het strategisch bedrijfsmanagement?

Dit programma is ideaal voor personen die geïnteresseerd zijn in succesvolle managers, consultants, analisten of ondernemers.

Werkgelegenheidsstatistieken en USP's

 • De University of Law verbindt u met de grootste alumnigroep van het Verenigd Koninkrijk van meer dan 64.000 professionals in de juridische en zakelijke sectoren.

* 97% van de voltijdse LPC-studenten die in de zomer van 2014 en 2015 zijn afgestudeerd, werkten binnen negen maanden.

Waarom GISMA?

 • Een boetiek business school - benadering op maat van studenten
 • In samenwerking met The University of Law, een 150 jaar oude instelling. Het is een van de langst gevestigde gespecialiseerde aanbieders van juridisch onderwijs in het VK.
 • Internationaal studentencohort met meer dan 40 vertegenwoordigde nationaliteiten
 • Beurzen en flexibele betalingsplannen beschikbaar
 • Perfecte locaties in het centrum in Berlijn
 • Gratis Duitse lessen
 • Programma's onderwezen 100% in het Engels

Waarom Duitsland?

 1. Duitsland heeft het op één na beste werkloosheidscijfer in de EU, met 3,4% *
 2. 4e beste startsalaris voor afgestudeerden van £ 40,650 in Europa, met een groeiende economie **
 3. Duitsland is de populairste optie voor internationale studenten die in Europa willen studeren; Het staat bekend om zijn hoogwaardige opleiding en u kunt dit ervaren met GISMA ***.
 4. Berlijn, de hoofdstad van Duitsland, is de start-up technologiehoofdstad van Europa
 5. Berlijn is de op één na grootste stad in de EU en heeft een bloeiende zakenwereld met een scala aan kansen op werk voor jonge professionals en afgestudeerden.

Duitsland staat bekend om zijn rijke geschiedenis in cultuur en kunst, en biedt studenten een verrijkende internationale ervaring terwijl ze onderwijs van wereldklasse combineren met onze wereldwijd gerangschikte partnerinstellingen.

* statista

**Business insider

*** Volgens statistieken en gegevens van de ICEF-monitor.

Loopbaan richting

Met de MSc Strategic Business Management kunnen afgestudeerden functies bekleden zoals operationeel manager, ondernemer, consultant of analist. Een postgraduaat in dit onderwerp bereidt afgestudeerden voor op een meer senior en wereldwijde carrière. Daarnaast bereidt het Dedicated Careers Center studenten voor op post-studies met blootstelling aan bedrijfsbezoeken, cv en applicatie-voorbereiding, en helpt hen om te ontdekken in welke branche ze willen werken.

Flexibele betalingen

GISMA biedt flexibele betalingsplannen waarmee u de kosten van uw programmakosten over zes termijnen kunt spreiden.

Een aanbetaling van € 2.000 is vereist om te starten.

modules

 • Wereldwijde bedrijfsstrategie en leiderschap
 • Beheer van bedrijfsactiviteiten
 • Prestatiemanagement en beloning
 • Internationaal marketing leiderschap
 • Financiële informatie voor zakelijke beslissingen
 • Onderzoeksmethoden, professionele ontwikkeling en proefschrift / project

Cursus benodigd heden

 • 2: 2 of hoger van een Brits bachelordiploma, of gelijkwaardige kwalificaties
 • Neem voor niet-standaard toegangsvereisten contact met ons op.
 • Engelse taalvaardigheid: Engelse moedertaalspreker / diploma behaald in het Engels / IELTS - 6.5 (minimaal 5.5 in elk onderdeel) / Werkervaring is geen verplichte vereiste.

Toekennend lichaam / gecertificeerd door

 • De Universiteit van Wet
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

GISMA was proud to announce its partnership with ULaw in 2017. As a result of this cooperation, GISMA is able to offer a range of postgraduate programmes including human resources, marketing and data ... Lees meer

GISMA was proud to announce its partnership with ULaw in 2017. As a result of this cooperation, GISMA is able to offer a range of postgraduate programmes including human resources, marketing and data management. The GISMA ULaw campus is based in the German capital of Berlin. All of our programmes are taught in English so that students from across the globe have the opportunity to come and study with us. Lees Minder