MSc Sports Events Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus details

Deze cursus is gebaseerd op academische en industriële expertise van over de hele wereld en is ontworpen om te voldoen aan de vereisten van professionals en organisaties die betrokken zijn bij het biedproces en de levering van sportevenementen van alle groottes, van de Olympische Spelen tot de Halve Marathon van Leeds.

Je gaat in op de uitdagingen waarmee managers van sportevenementen worden geconfronteerd, waaronder de toenemende druk om te voldoen aan de eisen van wereldwijde bestuursorganen en hoe een vrijwilliger personeelsbestand te beheren, geschikte sponsorpakketten te beveiligen, risico's te verminderen en de gezondheid, veiligheid en beveiliging van elke stakeholder te waarborgen.

Door de vereiste specialistische kennis en vaardigheden te ontwikkelen, kunt u sportevenementen strategisch plannen en beheren tot tevredenheid van regionale, nationale en internationale belanghebbenden.

De universiteit heeft een vijfsterrenwaardering gekregen voor ons academische werk in Hospitality

Voordelen van de cursus

Het UK Center for Events Management is 's werelds toonaangevende leverancier van evenementenonderwijs, consultancy en onderzoek. Ons gespecialiseerd team brengt academici en evenementenprofessionals samen die geavanceerde cursussen hebben ontwikkeld en ontwikkeld die zijn geïnformeerd door de industrie en onderzoek.

Onze medewerkers houden zich bezig met onderzoek en consultancy, publiceren hun bevindingen in studieboeken en internationale tijdschriften.

UKCEM wordt door de National Skills Academy for Sport and Active Leisure erkend als een Center of Excellence voor evenementenbeheer. Onze cursussen zijn geaccrediteerd door het Institute of Hospitality en worden erkend door de National Outdoor Events Associated, de British Hospitality Association en door EUROCHRIE.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten minstens een tweede graads graad hebben of een gelijkwaardige ervaring of opleiding hebben, normaal gesproken vanuit de werkomgeving. Alle aanvragen moeten worden ondersteund door een referentie, hetzij academisch hetzij professioneel; een sjabloon is toegankelijk via deze link. Alle aanvragers moeten voldoen aan de Engelse taalvereisten van de universiteit, u kunt via deze link toegang krijgen tot meer informatie

Engels taalvereiste: IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 6.0, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

Als u via deze route wilt solliciteren, moet u verwijzen naar ons beleid inzake universitaire erkenning van voorafgaande leren.

Houd er rekening mee dat alle aanvragers van onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereisten van het GCSE-niveau C of gelijkwaardig, variaties hierop zullen worden vermeld in de individuele cursusvereisten.

Baanperspectieven

Door uw kennis en praktische expertise op het gebied van sportevenementen te verbeteren, bent u uitgerust met de vaardigheden om complexe, belangrijke evenementen te plannen en te beheren, terwijl u ook de kernactiviteiten van sportlocaties begrijpt. Uw specialistische expertise laat u goed geplaatst om hogere functies te zoeken bij organisaties die betrokken zijn bij de planning en hosting van spraakmakende evenementen.

 • Sport evenementen manager
 • Projectleider
 • Venue Manager
 • Ticketing Manager voor sport en evenementen

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

modules

Kernmodules

 • Sportevenementen - Impacten, problemen
 • Human Resources Management
 • strategisch
 • Evenement Operations Management
 • Sportmarketing
 • Masters onderzoeksmethoden
 • Masters Research Project

Optiemodules

Deze modules zijn onderworpen aan studentenaantallen. Het cursusteam wijst je meestal tijdens de cursusinductie toe aan een module.

 • fondsenwerving
 • Professionele oefening

vergoedingen

UK

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 5950. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de effecten van inflatie.

Internationaal 2018/19

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 11500. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgesteld.

uitrusting

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

Headingley Campus

Onze historische Headingley Campus ligt in een park van 100 hectare met gemakkelijke toegang tot het centrum van Leeds.

Gym- en sportfaciliteiten

Fit blijven is eenvoudig bij Leeds Beckett - onze fitness-suites zijn gemakkelijk bereikbaar, uitgerust met de nieuwste technologie en beschikbaar voor alle sportleden.

Laatst bijgewerkt op feb 2018

Over de school

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Lees Minder
Leeds , UK Online + 1 Meer Minder