MSc Sportdirecteurschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit elite executive masterprogramma is ontworpen om sportprofessionals en leiders uit te rusten met de vaardigheden om een succesvolle visie te ontwikkelen en te leveren aan het succes van sportorganisaties op de lange termijn via de prominente rol van sportdirecteur.

Locatie: UCFB Etihad Campus

Overzicht

De MSc in Sports Directorship kwalificeert je voor een van de belangrijkste rollen van vandaag in de moderne mondiale sport, die van sportdirecteur, en kritisch gezien, zal je de vaardigheden, kennis en ervaring bieden om je uit te rusten om een strategische leiderschapsrol te bekleden in een sportieve organisatie. Deze tweejarige deeltijdopleiding biedt een uniek curriculum, afgestemd op de echte eisen van toonaangevende sportorganisaties.

Met betrekking tot sportleiderschap, persoonlijke ontwikkeling, het beheersen van innovatie en verandering, sportbestuur en beste praktijken - naast een breed scala aan praktische buitenschoolse activiteiten - bood de cursus een ongeëvenaarde voorbereiding op de rol van de sportief directeur. De kern van het programma is de toepassing van neurowetenschappen. Deze cognitieve benadering van prestaties, die snel voet aan de grond krijgt in de sport- en zakenwereld, is exclusief voor de MSc Sports Directorship en is gewoon een must-have voor elke sportorganisatie die op zoek is naar een sportief directeur.

Ontworpen om zowel op de campus leren als op afstand te studeren rond je werkverplichtingen, stelt het MSc Sports Directorship je in staat om een professionele sporter te worden met alle vaardigheden en praktische ervaring die je nodig hebt om met vertrouwen je volgende carrièrestap te zetten.

Studeer af met de MSc Sports Directorship en word lid van een elitegroep met de mogelijkheid om te solliciteren voor de rol van sportdirecteur met een op maat gemaakte opleiding.

modules

Jaar 1

 • Persoonlijk leiderschap in een wereldwijde sportomgeving
 • Toonaangevende high-performance sportorganisaties in de mondiale omgeving

Jaar 2

 • Toonaangevende innovatie en verandering in de wereldwijde sportindustrie
 • Financiële, juridische en mediakwesties voor de sportief directeur
 • Toegepast professioneel project

Toelatingseisen

Er is een ambitieus persoon voor nodig om deel te nemen aan het MSc Sports Directorship. We zijn op zoek naar zelfstarters die beschikken over een combinatie van vaardigheden, ervaring en het verlangen om te slagen. Misschien werk je al in een sportieve omgeving, bijvoorbeeld in een coaching-, medische, financiële of marketingfunctie, en ben je op zoek naar de volgende cruciale stap in je sportcarrière. Het is ook mogelijk dat u een zakelijke rol vervult en de overstap naar de sport probeert te maken om uw zakelijke vaardigheden op een nieuwe manier te gebruiken.

De opleiding biedt ook ex-spelers en sportprofessionals de mogelijkheid om de zakelijke vaardigheden te verwerven die nodig zijn om de stap naar de functie van sportief directeur te maken. Veel van onze afgevaardigden brachten hun jeugd door met spelen, niet studeren, en het aanmeldingsproces houdt daar rekening mee. De cursus is ontworpen om voort te bouwen op bestaande talenten en ervaring, terwijl tegelijkertijd nieuwe toonaangevende vaardigheden worden ontwikkeld waar in de hele sportgemeenschap vraag naar is.

Toegang tot de cursus is daarom door een mix van levenservaring, carrière en reden om het programma te willen doen.

Toelatingen / selectiecriteria

 • Sterke kennis op het gebied van sportmanagement geschikt voor academisch werk op academisch niveau
 • Bewijs van betrokkenheid bij professionele en academische literatuur / publicaties die relevant zijn voor CPD
 • Mogelijkheid om zelflerend en professionele taken te beheren waar van toepassing
 • Bewijs van bekwaamheid om zelfstandig werk te beheren
 • Bewezen staat van dienst in het omgaan met complexe en multidisciplinaire onderwerpen die relevant zijn voor hun gekozen vakgebied

Als je niet zeker weet of je aan de toegangscriteria voor dit programma voldoet, of voor meer informatie, stuur dan een e-mail naar admissions @ UCFB .com .

Internationale studenten

GIS kan momenteel geen visa voor niet-EU-studenten sponsoren.

Je hebt geen visum nodig om in het VK te studeren als:

 • U bent een Brits staatsburger
 • U bent een burger van een lidstaat van de Europese Economische Ruimte (EER) of Zwitserland
 • Je hebt een visum om in het VK te verblijven voor een ander doel waarmee je kunt studeren

Als je nog steeds niet zeker weet of je een visum nodig hebt om in het VK te studeren, of voor meer informatie, neem dan contact op met compliance @ UCFB .com . Je kunt ook een van onze online postdoctorale opleidingen bestuderen.

Hoe te solliciteren

Om je aan te melden voor dit programma, klik hier en volg de instructies om je aanmelding te voltooien via ons Leerlingportaal.

Om je aan te melden voor dit programma, klik hier en volg de instructies om je aanmelding te voltooien via ons Leerlingportaal.

Om je aan te melden voor dit programma, klik hier en volg de instructies om je aanmelding te voltooien via ons Leerlingportaal.

Carriere vooruitzichten

De Master's Degree in Sporting Directorship is de eerste in zijn soort die is ontworpen om alle persoonlijke en commerciële eigenschappen te ontwikkelen die je nodig hebt om een succesvolle Sporting Director te worden.

Het doel van de cursus is om leerlingen te ontwikkelen met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een strategische leiderschapsrol op uitvoerend niveau binnen een sportorganisatie of sportbedrijf te bekleden.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

UCFB's Global Institute of Sport (GIS) is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in ... Lees meer

UCFB's Global Institute of Sport (GIS) is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in, with state-of-the-art facilities in two inspirational campuses in London and Manchester, which have the iconic Wembley and Etihad stadiums at their heart. Lees Minder
Manchester , Wembley , Londen , Burnley + 3 Meer Minder