MSc Sport and Exercise Medicine

Algemeen

Beschrijving van opleiding

cursus details

De belangstelling voor sport en bewegen in het VK is aanzienlijk toegenomen en degenen die in de industrie werken, hebben verschillende vaardigheden nodig. Deze cursus stelt u in staat uw kennis van wetenschap en geneeskunde toe te passen om atleten te helpen herstellen van letsel en hun fysieke piek te bereiken en ook de algemene bevolking te helpen bij het handhaven van een gezonde levensstijl.

U krijgt praktische expertise waarmee u individuen uit verschillende sportdisciplines kunt beoordelen, behandelen en ondersteunen. Door het proces van een letselaudit te begrijpen om risicofactoren te identificeren, leert u hoe u een op bewijzen gebaseerd behandelplan kunt implementeren dat de kans op opnieuw letsel minimaliseert.

Je ontwikkelt een uitgebreide kennis van pathofysiologie, biomechanica en sportspecifieke klinische redenaties, waardoor je blessures accuraat kunt evalueren en behandelen. Je zult rehabilitatiestrategieën en 'return-to-play'-evaluaties bestuderen en je zult het opkomende gebied van prehabilitation verkennen, dat gericht is op het voorkomen van blessures voordat ze zich voordoen.

Voordelen van de cursus

Je krijgt praktische vaardigheden die je meteen kunt toepassen, of je nu werkt of vrijwilligerswerk doet in de sport, of op zoek bent naar je eerste baan in het veld. Ons sportvrijwilligersprogramma heeft uitstekende banden met professionele sportclubs en fitnessinitiatieven, en je krijgt de kans om je leerproces te maximaliseren door extra ervaringsmogelijkheden te gebruiken die hierdoor worden aangeboden.

Je krijgt les van personeel dat sport- en oefentherapeuten beoefent met een enorme hoeveelheid expertise en professionele banden.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten een medische graad hebben van een erkende universiteit; minstens een hogere tweede klasse graad in de verwante vakken of fysiotherapie, sporttherapie of osteopathie. Andere geïnteresseerde Allied Health Professionals zullen per geval worden bekeken.

Kandidaten voor deze cursus worden meestal niet geïnterviewd. Daarom is het belangrijk dat u het bewijs van het volgende aantoont in uw persoonlijke verklaring:

  • Een hoog niveau van interesse in Sport en Oefening gerelateerde gezondheidszorg
  • Bewijs van werkervaring in een sportieve omgeving
  • Bewijs van uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Bewijs van zelfgestuurd onderzoek
  • Bewijs van het vermogen om te werken als onderdeel van een team
  • Bewijs van het vermogen om informatie en vaardigheden te integreren in verschillende vakgebieden
  • Bewijs van recente persoonlijke / academische ontwikkeling (normaal gesproken binnen de afgelopen 5 jaar)

Alle toepassingen moeten worden ondersteund door een referentie, hetzij academisch of professioneel.

Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

Engelse Taal Vereiste: IELTS 7.0 zonder vaardigheden onder 6.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

Als u via deze route wilt solliciteren, moet u verwijzen naar ons beleid inzake universitaire erkenning van voorafgaande leren dat beschikbaar is op onze website.

Houd er rekening mee dat alle aanvragers van onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereisten van het GCSE-niveau C of gelijkwaardig, variaties hierop zullen worden vermeld in de individuele cursusvereisten.

CONTROLEER UW KWALIFICATIES

Als je een internationale student bent, kunnen we je helpen je kwalificaties te vergelijken en te verifiëren. Neem contact op met ons International Office op 44 (0) 113 812 1111 09.00 tot 17.00 ma-do / 09.00 tot 16.30 uur vrij GMT of e-mail internationaloffice@leedsbeckett.ac.uk.

NOODZAKELIJK OM UW ENGELS TAALVAARDIGHEID TE VERBETEREN?

Maak je geen zorgen als je niet het vereiste niveau Engels hebt voor je gekozen cursus. We bieden een breed scala aan cursussen die zijn ontworpen om u te helpen uw kwalificaties en Engelse taalvaardigheid te verbeteren, waarvan de meeste zijn geaccrediteerd door de British Council.

Baanperspectieven

U kunt doorgaan met werken voor een professionele of amateursportclub, een nationaal bestuursorgaan, de NHS of als een zelfstandige in een privésportkliniek. Als je al in het veld werkt, kun je met je uitgebreide expertise meer verantwoordelijkheid opnemen en de gezondheid en prestaties van zowel recreatieve als professionele atletische populaties verbeteren.

  • Team fysiotherapeut
  • Personal Trainer / Coach

Carrière advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

Vergoedingen en financiering

Britse en EU-studenten

Deeltijds studeren geeft je de flexibiliteit om in je eigen tempo te leren. Daarom wordt ons collegegeld berekend met studiepunten. Elke module die je bestudeert, heeft een kredietpuntwaarde. De meeste onderwezen postdoctorale modules hebben een studiepuntwaarde van 20. Het collegegeld voor studenten van deze cursus bedraagt £ 855,4 voor elke module van 20 studiepunten. Voor modules met een andere kredietpuntwaarde kunnen hun kosten worden berekend door de kredietwaarde van de module te vermenigvuldigen met de kosten per kredietpunt van £ 42,77. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen in overeenstemming met de inflatie.

Internationale studenten

Deeltijdtarieven voor internationale studenten worden niet automatisch weergegeven omdat er specifieke visumvereisten zijn die studenten over het algemeen limiteren om fulltime te studeren in Groot-Brittannië. Mocht u vragen hebben over uw visumstatus, dan kunt u contact opnemen met Tier4 Compliance@leedsbeckett.ac.uk. Als je deeltijds kunt studeren, neem dan contact op met fees@leedsbeckett.ac.uk voor meer informatie over cursusprijzen.

uitrusting

Rehabilitation Science Labs

Onze ultramoderne faciliteiten zorgen voor de praktische toepassing van anatomie, mobilisatie, elektrotherapie, massage, warmtetherapie, cardiovasculaire en respiratoire testen, fysiologie, antropometrie, revalidatie en eerste hulp.

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

Sports Science Labs

Onze gespecialiseerde sportwetenschapsfaciliteiten omvatten een menselijk prestatielaboratorium, een cardio-respiratoir lab, bloedmonsterruimte voor biochemisch markeerwerk, een volledig werkend fysiologisch laboratorium voor het monitoren van atleten, een scanner voor de lichaamssamenstelling en een voedingslaboratorium.

Gym- en sportfaciliteiten

Fit blijven is eenvoudig bij Leeds Beckett - onze fitness-suites zijn gemakkelijk bereikbaar, uitgerust met de nieuwste technologie en beschikbaar voor alle sportleden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Als je studeert aan Leeds Beckett University van Leeds Beckett University je in het centrum van een opwindende gemeenschap en maak je deel uit van een sociale en economische omgeving die de stad Leeds ... Lees meer

Als je studeert aan Leeds Beckett University van Leeds Beckett University je in het centrum van een opwindende gemeenschap en maak je deel uit van een sociale en economische omgeving die de stad Leeds vormgeeft voor de toekomst. Lees Minder
Leeds , UK Online + 1 Meer Minder