MSc Social Computing

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De internetrevolutie heeft een sociale interactieve omgeving gecreëerd die nieuwe zakelijke kansen voor ondernemingen creëert. Het MSc Social Computing- programma speelt in op deze marktvraag door u training te geven voor het begrijpen, beheren, ontwikkelen, implementeren en commercialiseren van interactieve sociale media op internet.

Er zijn groeiende werkgelegenheidskansen in dit opkomende veld met veel internationale softwareontwikkelingsbedrijven zoals Microsoft en Google, uitgerust met hun eigen teams voor social computing en mediaontwikkeling. Een aantal IT-bedrijven, waaronder Apple en Oracle, bezitten producten met social computing-functies, terwijl veel bedrijven met succes aanzienlijke winsten behalen via sociale netwerksites zoals Facebook, Amazon en TaoBao.

Je studeert af met de kennis en vaardigheden om een succesvolle carrière op te bouwen op het nieuwe interdisciplinaire gebied van sociale informatica en internetcomputing.

Waarom Social Computing XJTLU aan XJTLU ?

 • Profiteer van gespecialiseerde laboratoriumfaciliteiten voor besturingssystemen, netwerken, mobiel computergebruik en multimediatechnologie op de campus;
 • Profiteer van de strategische locatie van XJTLU , dicht bij vele internationale hightechbedrijven met mogelijkheden voor netwerken, stages en locatiebezoeken;
 • Stem uw studies af op uw loopbaanambities met modules in big data-analyse, computersysteembeveiliging en meer beschikbaar;
 • Verdien een diploma van de University of Liverpool dat wordt erkend door het Chinese ministerie van Onderwijs.

Kennis en vaardigheden

Tegen de tijd dat je afstudeert aan de MSc Social Computing, heb je:

 • theoretische en praktische kennis van sleutelgebieden van social business en social computing in zowel industrie als onderzoek;
 • de mogelijkheid om uw vaardigheden in beheer, ontwerp en implementatie van IT-gebaseerde oplossingen toe te passen op sociale bedrijfs- en computerdomeinen;
 • praktische vaardigheden in onderzoek, analyse, realisatie en evaluatie van technische of onderzoeksdocumenten in social commerce en social computing.

modules

Je voltooit acht modules in de eerste twee semesters en een proefschriftproject in het derde semester voor een totale duur van 18 maanden. De precieze inhoud van uw proefschriftproject wordt besproken en beslist met uw projectbegeleider en is onder voorbehoud van goedkeuring.

Verplichte modules

Optionele modules

Aanvullende leeractiviteiten

Het voltooien van aanvullende leeractiviteiten is vereist om je masterdiploma te behalen. Normaal gesproken worden de vereiste ALA-uren gelijkmatig verdeeld over elk semester, wat neerkomt op 200 uur per semester. Deeltijdopleidingen duren normaal gesproken 100 tot 150 uur per semester.

Careers

Afgestudeerden van dit programma zijn goed voorbereid op functies zoals onderzoeks- en ontwikkelingsingenieur, systeemontwikkelaar en projectleider in IT-bedrijven. Het programma biedt ook een solide basis om verder te studeren op doctoraatsniveau.

vergoedingen

RMB 90.000 voor het volledige voltijdse programma van 18 maanden.

Het collegegeld vergoedt de kosten van je studie bij ons.

Alumnikorting

Ben je afgestudeerd aan XJTLU , de University of Liverpool of Xi'an Jiaotong University, dan ontvang je automatisch 20 procent korting op het collegegeld.

Betalingsmogelijkheden

Masters-studenten hebben de mogelijkheid om elk semester het collegegeld in termijnen te betalen. U kunt er ook voor kiezen om de kosten vooraf te betalen op het moment van registratie, in dit geval wordt een korting van vijf procent van de totale kosten aangeboden.

U wordt gevraagd aan te geven hoe u de kosten wilt betalen wanneer u bevestigt dat u het onvoorwaardelijke aanbod accepteert.

Beurzen

XJTLU biedt een genereuze beurs van maximaal 50 procent van het totale collegegeld voor alle fulltime masterprogramma's op basis van academische verdiensten. Als u een XJTLU masterbeurs wilt aanvragen, dient u een aanvraagbrief voor een beurs in bij uw aanvraag met de redenen waarom u in aanmerking moet komen.

Toelatingseisen

Minimale toegangseisen

UK

 • Boven 2e klasse (2: 1) eert

China

 • 211 Project; Top 100 Shanghai Ranking 2019 - 75 procent of hoger
 • Non 211 project; Niet-Top 100 van Shanghai-ranglijst van 2019 - 80-85% procent of hoger, afhankelijk van uw undergraduate-instelling

Opmerking: Shanghai Ranking van de beste Chinese universiteiten is onderhevig aan jaarlijkse update href = "http://www.zuihaodaxue.com/zuihaodaxuepaiming2019.html

Chinese aanvragers zijn niet verplicht om het MoE-postdoctoraal toelatingsexamen af te leggen.

Noord Amerika

 • 3.0 Cumulatieve GPA (van de 4) of 3.2 Cumulatieve GPA in de laatste twee jaar van je undergraduate-programma.

Andere regio's

 • Gelijkwaardige academische kwalificaties.

Academische achtergrond

 • Een undergraduate degree (UK 2: 1 of gelijkwaardig) in computerwetenschappen, engineering, informatiesystemen, e-business of wiskunde, met geschikte ervaring in programmeren en programmaontwerp.

Engelse Taalvereisten

Als Engels niet uw moedertaal is of als u niet in het Engels hebt gestudeerd op universitair niveau, moet u bewijs leveren van uw Engelse taalbeheersing. Normaal gesproken zou je een van de volgende kwalificaties moeten hebben:

 • IELTS: 6.0 (minimaal 5.0 in alle secties)
 • TOEFL iBT: 80

Als je de Engelse taalvereisten met 0,5 - 1,0 van een algemene IELTS-band mist, maar voldoet aan de taalvereisten voor de Pre-sessional English (PSE) -cursussen (inclusief minimale componentscores of equivalenten), kan je worden toegelaten tot de PSE-cursus op voorwaarde dat Goedkeuring programmadirecteur. Na een succesvolle inschrijving voor de PSE-cursus, kunt u de aanbiedingsbrief van uw XJTLU master wijzigen in 'Onvoorwaardelijk' voor Engels niveau.

Als u een voorwaardelijke XJTLU bent , kunt u ook een e-mail sturen naar pgadmissions @ XJTLU .edu.cn om een aanvraag in te dienen om de Engelse wachtwoordtest ter plaatse van XJTLU in plaats van een IELTS / TOEFL of een equivalent daarvan.

Houd er rekening mee dat de wachtwoordtest alleen beschikbaar is voor studenten die een voorwaardelijk aanbod hebben gekregen om aan XJTLU te studeren. De universiteit biedt één wachtwoordtestmogelijkheid voor elke voorwaardelijke biedingshouder. Op basis van de score kunnen studenten worden toegelaten of moeten ze de intensieve cursus Engels van vijf of acht weken volgen en met succes voltooien.

Bovendien moeten studenten die zijn toegelaten tot een masterprogramma door de Pre-sessional English (PSE) -cursus te volgen, Engelse taalmodules voltooien die op de programmaspecificatie worden vermeld, met een voldoende / onvoldoende-basis als onderdeel van hun aanvullende leeractiviteitenplan tijdens hun studie bij XJTLU .

" Social computing, een nieuw paradigma van computer- en technologieontwikkeling, is een centraal thema geworden op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Het MSc Social Computing-programma bereidt studenten voor op het gebruik van complexe gegevens en geavanceerde tools om fundamentele vragen aan te pakken."

Xi Yang
Programmadirecteur

Hoe toe te passen

Aanvragen moeten worden ingediend via ons online aanvraagsysteem:

 1. Klik / tik op de link toepassen
 2. Maak een account aan of log in op uw bestaande account
 3. Voltooi uw aanvraag

Zodra uw aanvraagaccount met succes is aangemaakt, voert u alle vereiste informatie in het aanvraagformulier zorgvuldig in en zorgt u ervoor dat de informatie die u verstrekt correct, volledig en actueel is. Upload de vereiste documenten naar de overeenkomstige velden.

U kunt op elk moment inloggen om uw aanvraagformulier te bekijken. Als u aanvullende ondersteunende documenten moet verstrekken nadat u de aanvraag online heeft ingediend, stuur deze dan naar pgadmissions @ XJTLU .edu.cn (met uw toepassings-ID, naam en toegepaste programmanaam).

Voor meer informatie over hoe u met succes kunt solliciteren om te studeren aan XJTLU , gaat u naar de pagina over solliciteren .

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Lees meer

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Lees Minder