MSc Robotics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze MSc is bedoeld om je voor te bereiden om een leidende rol te spelen in het onderzoek en de ontwikkeling van toekomstige generaties robotica en kunstmatige intelligentiesystemen. Mogelijke tewerkstellingsmogelijkheden van afgestudeerden van dit programma zijn onder meer werken in bedrijven en projecten gericht op beveiliging en bewaking (bijv. Gerealiseerd met mobiele drones), productie (robotmanipulatoren), logistiek (geautomatiseerde levering van goederen), voorraadbeheer (geautomatiseerde magazijnen), enzovoort .

In de nabije toekomst zullen robotsystemen en andere autonome systemen in vrijwel elke branche aanwezig zijn, met een geschatte wereldwijde impact van 6,5 biljoen dollar per jaar in 2025 (McKinsey). Nu nieuwe markten zich tot robotica wenden voor de volgende stap in hun evolutie, is de behoefte aan gekwalificeerde robotingenieurs nog nooit zo groot geweest. Vooruitgang in robotica-technologie blijft de grenzen verleggen van wat we eerder voor mogelijk hadden gehouden. Onze opleidingen voorzien studenten van de technische kennis en projectervaring voor een carrière als robotica-expert.

Waarom MSc Robotics studeren aan de Middlesex University?

Onze hands-on master in robotica combineert praktijk met theorie om u uit te rusten met de vaardigheden, kennis en ervaring die ze nodig hebben voor een carrière als robotica-expert op het gebied van onderzoek en ontwikkeling. De postdoctorale opleiding omvat veel tijd in het werken in laboratoria onder toezicht van onze deskundige docenten, van wie velen al sinds de vroege dagen van de technologie in de robotica hebben gewerkt en toonaangevende experts op dit gebied zijn.

Dit programma levert bekwame multidisciplinaire professionals op die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen en produceren van robotica-producten. Je richt je op het ontwikkelen van systemen die fysieke beweging besturen, zoals die in robottoepassingen en industriële automatisering, met behulp van de nieuwste industriële hardware en software die zijn uitgerust in onze laboratoria en werkplaatsen. We zullen ons ook richten op autonome systemen waarvan de toepassingen verder gaan dan industriële automatisering, die een hogere mate van flexibiliteit en aanpassingsvermogen vereisen die wordt bereikt met behulp van kunstmatige intelligentie en interfacing met andere interdisciplinaire velden.

Om je carrièresucces te ondersteunen, bouw je een professioneel portfolio van werk op tijdens de hele opleiding en ontvang je regelmatig gastcolleges en projectfeedback van professionals uit de industrie. Tijdens de cursus zul je ervaring opdoen met het werken met standaardapparatuur in onze geavanceerde laboratoria en workshops. U profiteert ook van onze nauwe banden met toonaangevende brancheorganisaties en wordt aangemoedigd om deel te nemen aan nationale / regionale robotica-wedstrijden. Voor geïnteresseerden is er een speciale gelegenheid om onderzoekswerk te publiceren in gerenommeerde conferenties of tijdschriften over robotica.

Voordelen

 • Mogelijkheid voor professionele certificeringen bijv. CCNA, Dell EMC Associate-certificaat in Cloud Infrastructure and Services, Dell EMC Associate-certificaat in Data Science.
 • ESD-conform Computer Engineering Lab met ultramoderne National Instruments-apparatuur.
 • Mogelijkheid om te werken aan industriële projecten als onderdeel van projecten en cursussen van het laatste jaar.
 • Gelegenheid om in contact te komen met spraakmakende professionals tijdens uitgenodigde gastgesprekken en excursies.
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende IT-wedstrijden en Hackathons onder mentorschap.
 • Doe leiderschapservaring op door lid te worden van de MDX Computing Society.
 • Toegang tot verschillende evenementen en lezingen die alleen toegankelijk zijn voor universiteiten die een MoU hebben met de sectie British Computer Society - Middle East.

Programma-inhoud

Het MSc Robotics-programma wordt aangeboden in voltijdse (1 jaar) en deeltijdse (2 jaar) studiemodi. Het programma zal bestaan uit verplichte en optionele modules die ofwel voor een langere periode gelden ofwel over het hele academiejaar lopen. Dit zijn 15 of 30 studiepunten. Naast deze modules voltooit u een individuele projectmodule van 60 studiepunten waarmee u uw analytische en technische kennis en vaardigheden kunt consolideren en uw bekwaamheid in informeel projectbeheer kunt aantonen.

Je bestudeert de belangrijkste hardware- en softwarevaardigheden die door de robotica-industrie worden geëist, waardoor je kunt evolueren naar meer gespecialiseerde gebieden van robotica, afhankelijk van je interesses. Je leert hoe je open systemen en geschikte programmeeromgevingen kunt gebruiken om aan verschillende soorten robots te werken. Workshops zullen plaatsvinden met behulp van een verscheidenheid aan industriestandaard en huishoudelijke robots in onze gespecialiseerde laboratoria, waardoor onze studenten een brede ervaring opdoen met behulp van de nieuwste technologieën en mobiele platforms.

 • Robotsystemen en besturing (30 credits) - Verplicht
 • Software Engineering en simulatie van robotsystemen (30 credits) - Verplicht
 • Groepsproject (15 credits) - Verplicht
 • Integratie van robotsystemen (15 credits) - Verplicht
 • Individueel groot project (60 credits) - Verplicht
 • Industriële manipulatoren (15 credits) - optioneel
 • Robotica in de geneeskunde (15 credits) - optioneel
 • Mobile Robotics (15 credits) - optioneel
 • Kunstmatige intelligentie in robotica (15 credits) - optioneel

130856_photo-1532186773960-85649e5cb70b.jpgLouis Reed / Unsplash

Onderwijs

De cursus wordt gegeven door middel van een reeks praktische workshops, zelfstudie en projectmatig leren. Er zullen geen formele lezingen zijn omdat alle cursusinhoud zal worden ingebed in workshopsessies.

Speciaal voor deze opleiding zijn op de campus specialistische voorzieningen ontwikkeld en leer je deze door een aantal ervaren medewerkers te gebruiken.

Toelatingseisen

Academische vereisten

 • Een Honours-diploma dat normaal gesproken 2.2 of hoger of gelijkwaardig is geclassificeerd in engineering, informatica of een gerelateerd gebied.
 • Kandidaten met andere diploma's zijn welkom om te solliciteren, op voorwaarde dat ze het relevante niveau van relevante ervaring kunnen aantonen
 • Kandidaten zonder formele kwalificaties moeten relevante ervaring in robotica en het vermogen om op postdoctoraal niveau te studeren aantonen.

Engelse taalvereisten (postgraduaat)

Alle programma's aan de Middlesex University Dubai worden in het Engels gedoceerd en aanvragers met een vooropleiding buiten Engelstalige landen (zoals het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada, Engeland, Ierland, Australië, Nieuw-Zeeland), moeten als volgt de Engelse taalvaardigheid aantonen :

 • IELTS Academic: 6.5 (minimum 6.0 in elke band)
 • TOEFL-gebaseerd op internet: 87 (21 in luisteren en schrijven, 22 in spreken en 23 in lezen)
 • PearsonPTE Academic: 58
 • PearsonPTE Algemeen: niveau 4

Toekomstige carrières en inzetbaarheid

Robotica speelt een grote en toenemende rol in productie, ruimteverkenning, kantoor en thuis, met producten zoals zelfrijdende auto's, onbemande luchtvaartuigen (UAV's), 3D-printers, geldautomaten, robotvloerenreinigers, geneesmiddelen, speelgoed enz.

Afgestudeerden van het programma zullen goed toegerust zijn voor een loopbaan als robotica-professional in een reeks industrieën en het MKB, van geavanceerde productie tot olie- en gasexploratie, kernenergie tot spoorwegen en auto-industrie, gezondheidszorg tot defensie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Middlesex University is a dynamic university with a reputation for innovation and excellence in teaching and research. Middlesex University Dubai is the first overseas campus of the internationally re ... Lees meer

Middlesex University is a dynamic university with a reputation for innovation and excellence in teaching and research. Middlesex University Dubai is the first overseas campus of the internationally renowned Middlesex University in London. The campus, which opened in January 2005, has over 3,000 students from over 100 nationalities and offers undergraduate and postgraduate programmes in a wide variety of subject areas. We are a truly global university committed to meeting the needs and ambitions of a culturally and internationally diverse range of students, by providing challenging academic programmes underpinned by innovative research, scholarship and professional practice. We prepare our students to be professional, skilled individuals fitted for the modern world, committed to lifelong learning and able to contribute to the communities in which they live and work. Lees Minder