MSc Public Policy and Management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Aanwezigheidsmodus: Voltijd of deeltijd


Ons MSc Public Policy and Management-programma stelt u in staat om conceptueel inzicht te krijgen in de kernprincipes van publiek beleid en publiek management en met de tools om kennis toe te passen om problemen in de publieke sector op te lossen.

Deze competenties en vaardigheden zijn uiterst belangrijk om de uitdagingen aan te gaan waarmee overheden, overheidsinstanties, NGO's en bedrijven tegenwoordig worden geconfronteerd.

Van migratie tot de uitroeiing van armoede, van werkloosheid tot de ontwikkeling van energiekracht, de vele problemen die samenlevingen tegenkomen vragen om het vermogen om interventies te analyseren, begrijpen en formuleren om de levensomstandigheden van velen te verbeteren. De kernmodules van dit programma bieden u de middelen om beleidskwesties en -uitvoering, strategie in de publieke sector en het beheren van organisatieverandering aan te pakken.

Waarom MSc Public Policy and Management studeren aan SOAS

 • We staan op de 11e plaats in het VK en 2 in Londen voor Business en Management aan de ranglijst van de Guardian University 2019.
 • Programma's worden geleverd door een multiculturele en internationale onderwijsinstelling, die regelmatig publiceert in internationale toptijdschriften.
 • Je ontwikkelt een uitstekend begrip van belangrijke kwesties die bepalend zijn voor de internationale bedrijfsstrategie.
 • Wij zijn specialisten in het leveren van meer dan veertig Afrikaanse en Aziatische talen. Naarmate de economieën van het Zuiden zich verder uitbreiden, zal kennis van een andere taal en andere culturen een grote troef zijn in de wereld van handel en internationale handel.
 • Je wordt lid van onze bloeiende gemeenschap van alumni en academici die een impact hebben op de wereld buiten de academische wereld.
 • U kunt uw programma flexibel structureren met onze optionele modules en / of optionele modules van andere afdelingen, inclusief de mogelijkheid om een regionale taal te leren.

werk

Voortbouwend op de versie voor afstandsonderwijs van het programma onderhoudt het Department of Financial and Management Studies (DeFiMS) nauwe banden met werkgevers in zowel het Verenigd Koninkrijk als in het buitenland. We verwachten dat veel van onze afgestudeerden zullen werken als ambtenaren bij centrale overheidsdiensten, overheidsinstanties, lokale overheden, NGO's, supranationale organisaties en adviesbureaus.

Structuur

Studenten moeten 180 credits behalen. Deze zijn samengesteld uit 120 onderwezen studiepunten bestaande uit kern- en optionele modules en een proefschrift van 60 credits.

Het proefschrift met 10.000 woorden is 33% van uw eindcijfer waard. Tijdens termijn 2 dien je je proefschriftvoorstel in en krijg je een academische promotor toegewezen. In de daaropvolgende maanden moet u uw supervisor ten minste drie keer ontmoeten voor het einde van termijn 3 voor begeleiding. Het grootste deel van uw proefschrift wordt in de zomer geschreven om aan de deadline van midden september te voldoen.

Proefschrift

15PFMC989: Proefschrift in openbaar beleid en management - ter waarde van 60 studiepunten.

Onderwezen component

Core Modules

 • Public Policy and Management: Perspectives and Issues
 • Openbaar beleid en strategie
 • Organisatorische verandering beheren
 • Onderzoeksmethoden in management

Plus

Kies modules ter waarde van 60 studiepunten uit de onderstaande lijst.

Lijst met modules (afhankelijk van beschikbaarheid)

 • Public Financial Management: planning en prestaties
 • Public Financial Management: Revenue
 • Macro-economisch beleid en financiële markten
 • Management accounting
 • Internationaal human resource management
 • Cross-cultureel management
 • Blockchain en gedistribueerde elektronische grootboeken

Belangrijke mededeling

De informatie op de programmapagina weerspiegelt de beoogde programmastructuur tegen de gegeven academische sessie.

Toelatingen en toepassingen

U kunt deze cursus aanvragen via het online aanmeldingsformulier.

We streven ernaar om een volledige aanvraag te beoordelen en binnen een termijn van 5 weken een beslissing te nemen. Buitenlandse studenten die een Tier 4-visum nodig hebben en willen deelnemen aan SOAS moeten er rekening mee houden dat visumaanvragen enkele weken kunnen duren, dus je moet je zo snel mogelijk aanmelden.

Overweging van toepassing

De hele aanvraag, inclusief transcriptie en referenties, wordt overwogen voordat een beslissing wordt genomen. U wordt daarom geadviseerd om een volledige aanvraag in te dienen inclusief referenties en transcriptie (indien nodig). Een onvolledige aanvraag leidt tot aanzienlijke vertragingen in het besluitvormingsproces.

Studenten ontvangen een bevestiging van hun aanmelding. Elke aanvraag wordt zorgvuldig overwogen en hoewel we proberen zo snel mogelijk te reageren, vragen we studenten wel binnen vijf weken na ontvangst een reactie te verwachten.

Kandidaten die beschikbaar zijn in het Verenigd Koninkrijk kunnen worden opgeroepen voor een interview. De afwezigheid van academische personeelsleden (of bijvoorbeeld met studieverlof) kan de timing van beslissingen beïnvloeden.

Toelatingseisen

Minimale eerste graad met goede cijfers in elk vak dat gelijkwaardig is aan een Britse tweederangs onderscheiding.

Toelatingsvoorwaarden Engels in het Engels

Je moet kunnen aantonen dat je Engels voldoende hoog is om succesvol je cursus bij SOAS volgen en af te ronden. Houd er rekening mee dat we onze Engelse taalvereisten serieus nemen en als u niet exact hieraan voldoet, kan uw aanvraag voor SOAS worden afgewezen. Het is niet mogelijk om te onderhandelen als uw scores onder onze vereiste niveaus liggen, in de verwachting dat ze, omdat ze 'dichtbij genoeg' zijn, zullen worden geaccepteerd. Het is belangrijk dat u goed, ruim van tevoren plant, zodat uw Engelse taaltest op tijd komt en zodat u tijd hebt om de test indien nodig opnieuw te doen. We accepteren geen redenen van ongemak of financiële moeilijkheden voor het niet indienen of opnieuw afleggen van een Engelse test.

Internationale studenten

Voor studenten uit de EU en internationale landen die een visum nodig hebben, accepteren onvoorwaardelijke toegangsscores kwalificaties van verschillende landen, evenals een reeks internationale kwalificaties en tests.

Als een Tier 4-inreisvisum vereist is, kan een ZELF, zoals UKVI IELTS, nodig zijn. Om deze reden raden we alle Tier 4-visumstudenten aan om de UKVI IELTS Academic-test te kiezen als de test van eerste redmiddel.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues.

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues. Lees Minder
Londen , Singapore + 1 Meer Minder