MSc Psychology of Sport (geaccrediteerd)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wij bieden de enige Masters voor sportpsychologie in Schotland die geaccrediteerd zijn door de British Psychological Society. Onze interdisciplinaire cursus is ontworpen om aan de huidige behoeften van deze groeiende industrie te voldoen en u voor te bereiden op een reeks lonende banen.

Je ontwikkelt een kritisch begrip van de hedendaagse sportpsychologietheorie en onderzoek waarop je kunt putten om betere prestaties door individuen en teams mogelijk te maken. Je studeert af met een brede kennis van het vakgebied, evenals duidelijke inzichten in de gebieden die je het meest interesseren. Je zult ook profiteren van de aanwezigheid van topsporters en sportorganisaties die hier op de campus van de universiteit gevestigd zijn.

Ons deskundige onderwijzend personeel omvat gecharterde psychologen, geregistreerde sport- en bewegingspsychologen en beoefenaars en supervisors geaccrediteerd door de Britse vereniging van sport- en bewegingswetenschappen. Al hun kennis en onderzoek is verwerkt in deze Masters-cursus, zodat u erop kunt vertrouwen dat u Stirling de best mogelijke voorbereiding op een carrière in de sportpsychologie nalaat.

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

  1. Geaccrediteerd door de British Psychological Society.
  2. Leer van vooraanstaande experts op het gebied van sportpsychologie.
  3. Studeer onder topsporters en maak gebruik van faciliteiten van wereldklasse aan de Scotland's University for Sporting Excellence.

Cursus Doelstellingen

Het doel van deze cursus is om ervoor te zorgen dat u:

  • Demonstreer kennis en begrip van belangrijke theorieën in de sportpsychologie, inclusief een brede kennis van psychologische vaardigheden, strategieën en technieken om prestatieverbetering binnen individuen en teams te vergemakkelijken.
  • Pas een verscheidenheid aan beoordelingsmethoden toe om uitgebreide profielen te ontwikkelen voor prestatieverbetering.
  • Identificeer praktijkgebieden die baat kunnen hebben bij onderzoek en ontwerp.
  • Voer en evalueer een passend onderzoek.
  • Kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksvaardigheden ontwikkelen en gebruiken.

Een ongeëvenaarde omgeving

Als Scotland's University voor Sporting Excellence zijn we nauw afgestemd op veel sportorganisaties en hebben we banden met een groeiend aantal organisaties die kunnen helpen bij het faciliteren van onderzoeksprojecten, werkervaring en gastcolleges. Op onze campus vindt u ook het nationale tenniscentrum, een olympisch zwembad, een golfbaan en tal van andere vijfsterrenfaciliteiten. Terwijl je studeert voor je Psychology of Sport Masters, krijg je ook de kans om je ervaring te ontwikkelen door samen te werken met enkele van de topsporters die van deze faciliteiten gebruik maken.

Professionele accreditaties

Deze cursus is geaccrediteerd door de British Psychological Society. Het voldoet aan de Stage 1-training en maakt de overgang naar Stage 2 mogelijk op weg naar een sport- en bewegingspsycholoog.

Cursus details

Verdien een geaccrediteerde Masters in de sportpsychologie van de Scotland's University for Sporting Excellence.

De cursus omvat vijf modules en een proefproject. Je moet ze allemaal voltooien om je Masters-graad te behalen, hoewel je ook kunt afstuderen met een Postgraduate Diploma of een Postgraduate Certificate door beperkte onderdelen van de cursus in te vullen.

Onderwijs

Je krijgt les via lezingen, seminars, groepswerk, presentaties, tutorials, begeleide zelfstudie, professionele praktijkervaringen en de virtuele leeromgeving van de universiteit. Er zijn ook individuele tutorials beschikbaar voor het geven van feedback en voor de begeleiding van je onderzoeksproject.

Beoordeling

Beoordeling omvat een mix van cursussen en presentaties en zal variëren afhankelijk van de context van elke module.

Course director

Dr. Calum Arthur
+44 (0) 1786 467345
calum.arthur@stir.ac.uk

Vergoedingen - 2020/2021

  • Thuis / EU: £ 8.500
  • In het buitenland: £ 18.950
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Lees Minder