MSc Project- en Innovatiemanagement

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Belangrijke informatie

 • Duur: 1 jaar fulltime
 • Startdatum: januari 2021
 • Solliciteer uiterlijk: 1 maand vóór de startdatum van de cursus (aanvragers in het VK), 2 maanden vóór de startdatum van de cursus (internationale aanvragers)
 • Top 10 in het VK voor zaken en economie (Times Higher Education World University Rankings 2020)
 • 3e in het VK voor jaarlijkse onderzoeksinkomsten in 2015-2019 (Chartered Association of Business Schools)
 • 1e in het VK en 3e in de wereld van de denktanks voor wetenschaps- en technologiebeleid voor SPRU (Global Go To Think Tank Index Report 2018)

Word een eersteklas projectmanager. Je ontwikkelt de kritische vaardigheden om je te helpen bij het beheren van projecten in de dynamische zakelijke en economische omgeving van vandaag.

Je krijgt les en wordt begeleid door vooraanstaande projectmanagementexperts aan de University of Sussex Business School . Dit opleidingsonderdeel put uit expertise van SPRU - Onderzoekseenheid Wetenschapsbeleid. In een omgeving die innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, leer je projecten effectief en efficiënt te plannen en beheren. Verwerf een uitgebreid begrip van en ontwikkel kerncompetenties in:

 • Beheer van complexe projecten
 • Risico's en innovatie beheren
 • Design Thinking toepassen voor projectmanagement
 • Geavanceerde projectmanagementpraktijken toepassen.

Als u lid wordt van de University of Sussex Business School , profiteert u van uitgebreide loopbaanondersteuning en zakelijke contacten, waaronder mentoring door de werkgever, netwerken, lezingen en gastcolleges. Het Careers and Employability Center kan je helpen bij het vinden en voorbereiden van stagemogelijkheden door middel van vaardigheidsworkshops, werkgeversevenementen, een werkgeversdatabase, live vacatures en CV-beoordelingen. Je kunt je opleiding ook afstemmen op je carrièrepad door opties te kiezen op gebieden als agile projectmanagement, innovatie en duurzaamheid.

accreditatie

De University of Sussex Business School is geaccrediteerd door EQUIS, het meest uitgebreide institutionele accreditatiesysteem voor bedrijfs- en managementscholen. Accreditatie zorgt voor een strenge kwaliteitscontrole, benchmarking tegen internationale normen en wordt wereldwijd erkend.

Pathway naar doctoraalstudie

Deze master wordt erkend door het door het ESRC gefinancierde South East Network for Social Sciences Doctoral Training Partnership als een Pathway to doctoral study.

We hebben al onze cursussen herzien om de best mogelijke leerervaring voor september te garanderen, rekening houdend met de laatste informatie en advies met betrekking tot COVID-19. Voor updates over wijzigingen die van invloed kunnen zijn op contacttijd, beoordelingen, veldwerk en studeren in het buitenland, kijk op Cursuswijzigingen voor 2020-2021 . Deze wijzigingen zijn nog niet weergegeven in de prospectusinformatie hier en kunnen uiteraard worden herzien naarmate de situatie evolueert.

Toelatingseisen

VK vereisten

Graad eisen

 • Je moet een lagere tweederangs (2.2) undergraduate honours-graad of hoger hebben.

Vakspecifieke vereisten

 • Uw kwalificatie kan op elk onderwerp betrekking hebben. U kunt ook in aanmerking komen voor de cursus als u over andere beroepskwalificaties of ervaring met een gelijkwaardige status beschikt.

Internationale vereisten

Engelse taalvereisten

 • IELTS (Academisch): standaardniveau (6,5 algemeen, inclusief ten minste 6,0 in elk onderdeel).

Engelstalige ondersteuning

 • Als je niet voldoet aan de Engelse taalvereisten voor je opleiding, kun je mogelijk een pre-sessiecursus volgen.

Toelatingsinformatie voor aanvragers

Hoe te solliciteren

 • U solliciteert bij Sussex met behulp van ons postdoctorale sollicitatiesysteem.

Persoonlijke verklaring

 • Ja. U moet een persoonlijke verklaring indienen als onderdeel van uw aanvraag.

modules

Deze modules lopen in het academiejaar 2020/21. Er kunnen echter wijzigingen in deze modules zijn vanwege de beschikbaarheid van personeel, de vraag van studenten of updates van ons curriculum. Het is wellicht niet mogelijk om sommige modulecombinaties te nemen vanwege beperkingen in de dienstregeling. We zullen ervoor zorgen dat onze aanvragers zo snel mogelijk op de hoogte zijn van wijzigingen in modules.

Kernmodules

Kernmodules worden door alle studenten van de cursus genomen. Ze geven je een stevige basis in je gekozen onderwerp en bereiden je voor om de onderwerpen te verkennen die je het meest interesseren.

Lente onderwijs

Zomer lesgeven

Herfst onderwijs

opties

Naast uw kernmodules kunt u opties kiezen om uw horizon te verbreden en uw cursus af te stemmen op uw interesses. Deze lijst geeft je een voorproefje van onze mogelijkheden, die in het oog worden gehouden en kunnen veranderen, bijvoorbeeld naar aanleiding van feedback van studenten of het laatste onderzoek.

Hoewel het ons doel is dat studenten hun voorkeurscombinaties van opties kiezen, kan dit niet worden gegarandeerd en is het onderhevig aan roostering. Opties kunnen worden gegroepeerd en als dat het geval is, kunnen studenten een bepaald aantal opties kiezen uit de selectie die in een bepaalde groep beschikbaar is.

Zomer lesgeven

Deze cursus is momenteel onderhevig aan validatie, in overeenstemming met onze procedures voor het waarborgen van de kwaliteit van onze graden. Dit betekent dat sommige details van de koers kunnen veranderen. Het validatieproces zal worden afgerond voordat de cursus start.

Honoraria en beurzen

vergoedingen

 • VK / EU-studenten: £ 12,450 per jaar voor voltijdstudenten
 • Studenten op de Kanaaleilanden en het eiland Man: £ 12.450 per jaar voor voltijdstudenten
 • Internationale studenten: £ 22.500 per jaar voor voltijdstudenten

Houd er rekening mee dat uw kosten, zodra ze zijn ingesteld, jaarlijks kunnen worden verhoogd.

Hoe kan ik mijn cursus financieren?

Leningen voor postdoctorale masters

Je kunt maximaal £ 11,222 lenen om te helpen met kosten en kosten van levensonderhoud als je cursus op of na 1 augustus 2020 begint. een meesters.

Beurzen

Ons doel is ervoor te zorgen dat elke student die bij ons wil studeren ondanks financiële belemmeringen in staat is om getalenteerde en unieke individuen te blijven aantrekken.

Werken terwijl je studeert

Ons Carrière- en Employability Center kan je helpen bij het vinden van parttime werk tijdens je studie.

Careers

Onze afgestudeerden hebben een loopbaan in bedrijven, technologie, overheid, regionale, internationale en not-for-profit organisaties, evenals de academische wereld.

Deze MSc geeft je gevraagde vaardigheden voor een professionele carrière in:

 • Project- en programmamanagement in de publieke en private sector
 • Management of zakelijke advisering
 • Bedrijfs- of technologieanalyse
 • R&D en innovatiemanagement
 • ondernemerschap
 • Management in grote, multinationale organisaties.
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

At the University of Sussex Business School we seek to address some of the key challenges facing the modern world, from climate change to the evolving world of work. We are Top 10 in the UK for Busin ... Lees meer

At the University of Sussex Business School we seek to address some of the key challenges facing the modern world, from climate change to the evolving world of work. We are Top 10 in the UK for Business and Economics (Times Higher Education World University Rankings 2020) Lees Minder