MSc Project Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus details

Projectmanagement is van oudsher een vitaal onderdeel van contracterende industrieën zoals engineering en constructie. Organisaties vertrouwen steeds meer op projectbeheer als een manier om belangrijk werk uit te voeren, processen te verbeteren en hen te helpen veranderingen door te voeren. Projectmanagers zijn nu betrokken bij een scala van organisaties en sectoren, waaronder de industrie, de publieke sector, liefdadigheidsinstellingen, activabeheer en nutsbedrijven, financiën en gezondheidsmanagement.

Ontworpen zowel voor diegenen die willen deelnemen aan dit uitdagende, gevarieerde en opwindende gebied, en mensen die al betrokken zijn bij projectwerk en een leidende rol willen spelen, deze cursus geeft je de nodige vaardigheden, inzicht en oefening om een professionele projectmanager.

Je zult een inzicht verwerven in de mogelijkheden voor een beter beheer van projecten door de uitdagingen te bestuderen waarmee projectmanagers vandaag te maken hebben. Je verbetert ook de kritische managementvaardigheden die belangrijk zijn om aan projecten te werken, zoals onderhandeling, innovatie, besluitvorming, motivatie, teambeheer, contracten en inkoop.

Deze cursus is geaccrediteerd door de Association for Project Management (APM) en onze nauwe banden met de APM en vele andere organisaties die zich bezighouden met projecten en projectmanagement zullen ervoor zorgen dat u op de hoogte blijft van de nieuwste professionele ontwikkelingen.

Research Excellence Framework 2014

Research Excellence Framework 2014: de resultaten van de universiteit voor de unit Architectuur, Gebouwde Omgeving en Planning, die het voor het eerst invoerde, waren indrukwekkend, 37% van het onderzoek werd beoordeeld als wereldleider of internationaal excellent.

Voordelen van de cursus

Ons cursusteam heeft verschillende achtergronden, waaronder engineering, bedrijfs- en IT-consultancy, financiële diensten en constructie. De diepte en breedte van hun ervaring vormt een vitaal onderdeel van uw leeromgeving.

De cursus trekt ook professionals uit de hele wereld. Het is een geweldige kans om te netwerken, best practices te delen en ideeën te bespreken met projectmanagers met verschillende achtergronden.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten minstens een tweede graads graad hebben of gelijkwaardige ervaring of opleiding hebben, normaal gezien vanuit de werkomgeving van het projectmanagement. Alle toepassingen moeten worden ondersteund door een referentie, hetzij academisch of professioneel. Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

IELTS:

IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

Als u via deze route wilt solliciteren, moet u verwijzen naar ons beleid inzake universitaire erkenning van voorafgaande leren.

Houd er rekening mee dat alle aanvragers van onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereisten van het GCSE-niveau C of gelijkwaardig, variaties hierop zullen worden vermeld in de individuele cursusvereisten.

Baanperspectieven

Deze cursus kan je helpen om je carrière vooruit te helpen in je huidige organisatie of in een nieuwe sector. Onze afgestudeerden werken in een scala van industrieën, waaronder olie-exploratie, consulting, lokale overheid, bankieren en marketing. Deze variëteit weerspiegelt de groeiende betekenis van projectmanagement en de bredere aantrekkingskracht ervan als een middel om succesvolle organisatorische veranderingen door te voeren.

  • Projectleider
  • Kwaliteitsmanager
  • Financieel manager

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

modules

Kernmodules

  • Projectimplementatie
  • Project Ontwikkeling
  • Hedendaagse kwesties
  • Leiderschap
  • Project Strategie
  • Innovatie en Ondernemerschap
  • Onderzoeksmethoden

vergoedingen

UK

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 7700. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de effecten van inflatie.

Internationaal 2018/19

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 12500. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgesteld.

uitrusting

Noordelijk terras

Northern Terrace is gevestigd op onze City Campus, op slechts een korte loopafstand van het centrum van Leeds. Het is de thuisbasis van onze School of Built Environment

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

Gym- en sportfaciliteiten

Fit blijven is eenvoudig bij Leeds Beckett - onze fitness-suites zijn gemakkelijk bereikbaar, uitgerust met de nieuwste technologie en beschikbaar voor alle sportleden.

Laatst bijgewerkt op feb 2018

Over de school

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Lees Minder
Leeds , UK Online + 1 Meer Minder