MSc Project Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Projectmanagement is een essentieel en wenselijk criterium in bijna elke functieomschrijving en veel organisaties hebben moeite om efficiënties te besparen. Project Management wordt consequent erkend als een must-have werkplekvaardigheid om deze waarde voor geldefficiëntie te bereiken en om een duurzaam project, programma en portefeuillesucces te verzekeren. Effectieve vaardigheden voor projectmanagement zijn erg gewild in een steeds meer samenwerkende, onzekere en complexe mondiale omgeving.

Deze MSc in Project Management heeft tot doel afgestudeerden een breed scala aan gespecialiseerde en geavanceerde tool-sets te bieden met zowel technische als interpersoonlijke vaardigheden die hen zullen toelaten om succesvolle carrières te ontwikkelen in het veeleisende en snel uitbreidende gebied van projectmanagement.

Aan het leren

Het MSc Project Management wordt geleverd via een mix van lezingen, seminars, teamwork, workshops, online forums, praktische gastlezingen, bezoeken ter plaatse en middelen via de Moodle, de virtuele leeromgeving van Cardiff Met.

In het verleden zijn er dagenlange sitebezoeken georganiseerd voor studenten. Sommige van deze bedrijven zijn Jaguar, Costain, Infineon Technologies, WNO (Welsh National Opera) en SENEDD (Welsh National Assembly). Er is een associatie geweest met het Business Improvement Service (BIS) -team van Cardiff Met om projecten met hen te ontwikkelen, bijvoorbeeld Benefits Realisation Management in hun projecten.

Postgraduate programma's binnen de School werken op semesterbasis met 180 studiepunten van modules die in drie semesters worden gegeven.

Modules worden geleid door ervaren medewerkers en, in sommige gevallen, professionele professionals uit de industrie en voor elke module met 20 studiepunten hebben studenten normaal gesproken:
48 uur persoonlijk contact en 152 uur zelfbeheerd (tutor gericht) leren.

employability

Projecten zijn de sleutel tot een succesvolle implementatie van de organisatiestrategie en diegenen die over de juiste vaardigheden beschikken om in projecten, programma's en portfolio's te werken, worden in toenemende mate als essentieel voor het succes van bezorging beschouwd. De wereldwijde vraag naar projectmanagers en project-gebaseerde rollen neemt zo sterk toe dat de vraag het aanbod ernstig overtreft en deze trend geldt ook wanneer projecten op een programma- en portfoliowijze worden beheerd.

Na succesvolle afronding van het MSc Project Management bent u uitgerust om een uitdagende carrière op te nemen in projectmanagement in een scala van sectoren, van engineering, bouw, gebouwde omgeving, landmeetkunde, productie en productie, energie / hernieuwbare energie / schone energie, olie en gas / Koolwaterstoffen, Informatietechnologie, Informatiesystemen, Bankwezen, Financiën, Detailhandel, Media en Creatieve Industrieën, Derde sector, Goede doelen (niet-gouvernementele organisaties), Midden- en kleinbedrijf (MKB), Militair, Gezondheid, Sociale zorg, Wettelijk en bereik van sectoren / vakgebieden / domeinen. Je zult ook in staat zijn om je huidige projectmanagementvaardigheden en -ervaring te ontwikkelen om je te kunnen specialiseren in zaken als risicobeheer, financiën en contractbeheer of om een meer leidende rol op te nemen in de portfolio met projecten en programma's van je organisatie.

Na het afronden van de MSc, kunt u verder studeren op doctoraal niveau via onderzoek of professionele routes.

Toelatingseisen

Toekomstige studenten moeten een undergraduate-diploma hebben (normaal van classificatie 2: 2 of hoger), of:

Een hogere leertijd in projectmanagement met twee jaar relevante werkervaring in een projectteamrol, of:

Vijf jaar relevante werkervaring in een rol van projectteam of twee jaar relevante werkervaring in een programma en portfoliorollen en verantwoordelijkheden. Als u echter voldoende werkervaring heeft in de project-, programma- en portfolio-omgeving en dit via uw cv kunt aantonen, neemt u contact op met de programmadirecteur Langes Supramaniam op lsupramaniam@cardiffmet.ac.uk voor informatie en details over hoe u verder kunt gaan met uw aanvraag voor deze MSc. Er kan een verwachting zijn om relevante op documenten gebaseerde gegevens te produceren om te voldoen aan onze voorschriften en procedures voor erkenning van eerdere leren.

In sommige gevallen kunnen personen met professionele kwalificaties en ervaring op een hoger niveau worden vrijgesteld van bepaalde onderwezen modules. Dergelijke vrijstellingen worden van geval tot geval besproken met de programmadirecteur en vallen onder de academische regels van de universiteit.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder