MSc Project Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MSc Project Management cursus is ontworpen om studenten te voorzien van de specialistische kennis die nodig is om projecten succesvol te plannen, te implementeren en te beheren.

Je ontwikkelt een breed begrip van de belangrijkste concepten in projectmanagement, vanuit een praktisch en strategisch perspectief. U begrijpt het risico van het runnen van projecten en hoe u deze kunt overwinnen, waardoor u uw besluitvormingsvaardigheden opbouwt. Het 12 maanden durende programma zal belangrijke onderwerpen behandelen, waaronder projectontwikkeling, het beheren van risico's en kansen, omgaan met projectfinanciën en hoe mensen en organisaties te beheren.

Met een kernfocus op inzetbaarheid, zorgt deze cursus ervoor dat studenten de kritische vaardigheden verwerven om een uitstekende projectmanager te worden, waardoor ze een zeer gewilde kandidaat voor organisaties worden.

119862_MScProjectManagement.jpg

IBM Design Thinking

Als onderdeel van je studie krijg je gratis toegang tot de IBM Enterprise Design Thinking digitale Practitioner-cursus (2,5 uur) en na succesvolle afronding worden leerlingen badged Enterprise Design Thinkers.

Voordelen zijn onder meer:

 • Leerlingen kunnen hun badge delen op LinkedIn en hun vaardigheden uitzenden naar toekomstige werkgevers
 • Toegang tot de cursus Toolkit met meer dan 20 activiteiten en middelen die zijn ontworpen voor de dagelijkse praktijk

Accreditaties en ranglijsten

De University of Law is de langst bestaande gespecialiseerde aanbieder van juridisch en zakelijk onderwijs in het VK met een inzetbaarheid van 97% *. Dit instituut heeft meer dan 100 jaar ervaring in het ondersteunen van studenten bij het bouwen van succesvolle carrières.

* 97% van de voltijdse LPC-studenten die in de zomer van 2014 en 2015 zijn afgestudeerd, werkten binnen negen maanden.

Voor wie is het programma?

Deze cursus is ideaal voor iedereen die is afgestudeerd in business, informatica of engineering en op zoek is naar een carrière in projectmanagement.

Hoe zal je leren?

Deze cursus wordt op een interactieve manier gegeven met een focus op de praktijk. Leren vindt zowel in als buiten de klas plaats. Face-to-face leren zal worden ondersteund door een schat aan online bronnen, waaronder case studies, simulaties, leervideo's, leesmateriaal en online testen en feedback.

Het programma bestaat uit drie workshopcontacturen per week per 30 creditmodule en twee workshopcontacturen per week voor 15 creditmodules om groepsinteractie te bevorderen en persoonlijke ondersteuning aan individuen te vergemakkelijken.

Loopbaan richting

Na voltooiing van deze cursus beschikken studenten over de nodige vaardigheden en kennis om een loopbaan te beschouwen als project- of programmamanagers, directeuren in engineeringprojecten of werkzaam als operationeel directeuren.

Bovendien kunnen studenten die afstuderen van deze graad overwegen om verdere studies met professionele kwalificaties of een doctoraat te volgen.

Loopbaanontwikkeling centrum

Ons toegewijde centrum voor loopbaanontwikkeling helpt studenten hun carrièredoelstellingen te bereiken door middel van een verscheidenheid aan gespecialiseerde diensten en onderhoudt langdurige relaties met alumni en werkgevers.

Onze doelen

 • Studenten helpen bij het leggen van verbanden tussen hun academische ervaring en het gekozen carrièrepad.
 • Bied loopbaangerelateerde onderwijsmogelijkheden die studenten helpen bij het opstellen van loopbaanplannen en het vergroten van hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.
 • Werk samen met alumni om interacties tussen voormalige en huidige studenten te verbeteren met het oog op loopbaanverkenning.
 • Versterkt en breidt relaties met werkgevers uit.
 • Bouwt strategische partnerschappen op met lokale bedrijfsverenigingen en organiseert netwerkevenementen voor bedrijven en studenten bij GISMA.

Flexibele betalingen

GISMA biedt flexibele betalingsplannen waarmee u de kosten van uw programmakosten over zes termijnen kunt spreiden.

Bovendien kunt u kiezen voor maandelijkse termijnen. Kortingen zijn beschikbaar. Een aanbetaling van € 2.000,00 is vereist om te beginnen.

119841_36-ProjectManagement.jpg

modules

Dit jaar zal bestaan uit de volgende kernmodules:

 • Programmabeheer (30)
 • Productbeheer (30)
 • Ontwerpdenken (30)

Een keuzemodule uit de onderstaande lijst:

 • Opkomende technologieën (30)
 • Blockchain (30)
 • FinTech (30)
 • Inkoop en SCM (30)

Plus:

 • Onderzoeksmethoden en professionele ontwikkeling Proefschrift

Waarom GISMA?

 • Een boetiek business school - benadering op maat van studenten
 • In samenwerking met The University of Law, een 150 jaar oude instelling. Het is een van de langst gevestigde gespecialiseerde aanbieders van juridisch onderwijs in het VK.
 • Internationaal studentencohort met meer dan 40 vertegenwoordigde nationaliteiten
 • Beurzen en flexibele betalingsplannen beschikbaar
 • Perfecte locaties in het centrum in Berlijn
 • Gratis Duitse lessen
 • Programma's onderwezen 100% in het Engels

Waarom Duitsland?

 1. Duitsland heeft het op één na beste werkloosheidscijfer in de EU, met 3,4% *
 2. 4e beste startsalaris voor afgestudeerden van £ 40,650 in Europa, met een groeiende economie **
 3. Duitsland is de populairste optie voor internationale studenten die in Europa willen studeren; Het staat bekend om zijn hoogwaardige opleiding en u kunt dit ervaren met GISMA ***.
 4. Berlijn, de hoofdstad van Duitsland, is de start-up technologiehoofdstad van Europa
 5. Berlijn is de op één na grootste stad in de EU en heeft een bloeiende zakenwereld met een scala aan kansen op werk voor jonge professionals en afgestudeerden.

Duitsland staat bekend om zijn rijke geschiedenis in cultuur en kunst, en biedt studenten een verrijkende internationale ervaring terwijl ze onderwijs van wereldklasse combineren met onze wereldwijd gerangschikte partnerinstellingen.

* statista

**Business insider

*** Volgens statistieken en gegevens van de ICEF-monitor.

Cursus benodigd heden

 • 2: 2 of hoger van een Brits bachelordiploma of een gelijkwaardige kwalificatie.
 • Internationale vereisten - een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.
 • Als u eerder een kwalificatie of een module (s) hebt bestudeerd binnen een kwalificatie waarvan u denkt dat deze in aanmerking komt voor een vrijstelling, is er ook een niet-standaard sollicitatieroute beschikbaar. Neem voor meer informatie en details over het niet-standaard aanvraagproces contact met ons op.

Toekennend orgaan / Gecertificeerd door

De Universiteit van Wet

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

GISMA was proud to announce its partnership with ULaw in 2017. As a result of this cooperation, GISMA is able to offer a range of postgraduate programmes including human resources, marketing and data ... Lees meer

GISMA was proud to announce its partnership with ULaw in 2017. As a result of this cooperation, GISMA is able to offer a range of postgraduate programmes including human resources, marketing and data management. The GISMA ULaw campus is based in the German capital of Berlin. All of our programmes are taught in English so that students from across the globe have the opportunity to come and study with us. Lees Minder