MSc Project Management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Het MSc Project Management- programma biedt u de vaardigheden en kennis om projecten in verschillende industrieën en contexten in China en over de hele wereld met succes te beheren.

Het programma is geschikt voor zowel ervaren professionals als voor degenen die aan het begin van hun projectmanagementcarrière staan en geeft u essentiële vaardigheden in het managen van de verwachtingen van belanghebbenden, risicobeheer en kwaliteitsborging van projecten.

Door theorie en praktijkervaring te combineren, leert u hoe projectmanagement kan worden gebruikt als een hulpmiddel om uw bedrijf te laten groeien en strategische doelstellingen te bereiken in een organisatorische setting.

Het programma wordt geleverd aan de International Business School Suzhou (IBSS), een van een elite groep instellingen wereldwijd die geaccrediteerd is door de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) en het European Quality Improvement System (EQUIS). Minder dan 100 business schools wereldwijd hebben zowel AACSB- als EQUIS-accreditatie.

Waarom zou ik projectmanagement bij XJLTU moeten studeren?

 • Vaardigheden verwerven met universele relevantie die kunnen worden gebruikt om de strategische richting van bedrijven vorm te geven;
 • Leer hoe u projecten van verschillende grootte en complexiteit effectief kunt plannen, implementeren, controleren, bewaken en overdragen in een zeer competitieve wereldmarkt;
 • Studeer af van een programma dat is ontworpen rond wereldwijd erkende normen en kaders zoals PMI, IPMA, APM en GPM, waardoor u een Pathway krijgt om zeer gewilde certificeringen in projectbeheer te behalen;
 • Ontvang volledig geïntegreerde MS Project-softwaretraining met 24/7 toegang tot de software;
 • Verdien een diploma van de University of Liverpool dat wordt erkend door het Chinese ministerie van Onderwijs.

134951_pexels-photo-3183150.jpeg

Kennis en vaardigheden

Tegen de tijd dat je afstudeert aan de MSc Project Management, heb je:

 • inzicht in de rol van projectmanagement en de projectmanager in de levensduur van een project;
 • kennis van de componenten, processen, tools en technieken in de projectmanagementdiscipline evenals de interacties tussen deze elementen;
 • een kritisch inzicht in de theorieën en toepassingen van projectmanagement, management en leiderschap en hoe ze van toepassing zijn op projecten lokaal en over internationale grenzen heen;
 • de vaardigheden om projecten op tijd te starten, plannen, uitvoeren, controleren, leiden, evalueren en sluiten, binnen het budget en met inachtneming van kwaliteitsbeperkingen;
 • het vermogen om een reeks technieken toe te passen om projectdoelen, prestatie-eisen, resultaten, beperkingen en risico's te bepalen, te documenteren en te verfijnen, en om projectplanningen, middelenbudgettering en kwaliteit te gebruiken in de levenscyclus van een project.

"Ik leer hoe ik me op details kan concentreren en elk project kan volgen, samen met specifieke technieken en vaardigheden die ik zeker kan gebruiken."

Liping Tao
Student, MSc Project Management, China

modules

Verplichte modules

Optionele modules

Aanvullende leeractiviteiten

Het voltooien van aanvullende leeractiviteiten is vereist om je masterdiploma te behalen. Normaal gesproken worden de vereiste ALA-uren gelijkmatig verdeeld over elk semester, wat neerkomt op 200 uur per semester. Deeltijdopleidingen duren normaal gesproken 100 tot 150 uur per semester.

Hieronder volgen enkele verplichte aanvullende leeractiviteiten. Controleer de programmaspecificaties voor een volledige lijst met ALA's en gerelateerde vereisten.

 • Inleiding tot onderzoeksmethoden I
 • Inleiding tot onderzoeksmethoden II
 • Chinese stage I (voor internationale studenten)
 • Chinese stage II (voor internationale studenten)
 • Training in projectmanagementsoftware.

Careers

Afgestudeerden van dit programma zijn goed voorbereid om te werken in projectmanagementfuncties in verschillende sectoren, waaronder e-commerce, olie en gas, software, IT, bouw, luchtvaartmaatschappijen, consulting, detailhandel en productie. Naarmate Azië nieuwe zakelijke en economische ontwikkelingen blijft ontwikkelen, wordt van afgestudeerden verwacht dat ze uitstekende werkgelegenheidsvooruitzichten hebben naarmate de vraag groeit naar projectmanagementprofessionals die in staat zijn om vol vertrouwen in een internationale context te werken. Het programma biedt ook een solide basis voor verdere studie.

vergoedingen

RMB 120.000 voor het volledige voltijdse programma van 18 maanden.

Alumnikorting

Ben je afgestudeerd aan XJTLU , de University of Liverpool of Xi'an Jiaotong University, dan ontvang je automatisch 20 procent korting op het collegegeld.

Betalingsmogelijkheden

Masters-studenten hebben de mogelijkheid om elk semester het collegegeld in termijnen te betalen. U kunt er ook voor kiezen om de kosten vooraf te betalen op het moment van registratie, in dit geval wordt een korting van vijf procent van de totale kosten aangeboden.

U wordt gevraagd aan te geven hoe u de kosten wilt betalen wanneer u bevestigt dat u het onvoorwaardelijke aanbod accepteert.

Beurzen

XJTLU biedt een genereuze beurs van maximaal 50 procent van het totale collegegeld voor alle fulltime masterprogramma's op basis van academische verdiensten. Als u een XJTLU masterbeurs wilt aanvragen, dient u een aanvraagbrief voor een beurs in bij uw aanvraag met de redenen waarom u in aanmerking moet komen.

Toelatingseisen

Minimale toegangseisen

UK

 • Boven 2e klasse (2: 1) eert

China

 • 211 Project; Top 100 Shanghai Ranking 2019 - 75 procent of hoger
 • Non 211 project; Niet-Top 100 van Shanghai-ranglijst van 2019 - 80-85% procent of hoger, afhankelijk van uw undergraduate-instelling

Opmerking: Shanghai Ranking van de beste Chinese universiteiten is onderhevig aan jaarlijkse update href = "http://www.zuihaodaxue.com/zuihaodaxuepaiming2019.html

Chinese aanvragers zijn niet verplicht om het MoE-postdoctoraal toelatingsexamen af te leggen.

Noord Amerika

 • 3.0 Cumulatieve GPA (van de 4) of 3.2 Cumulatieve GPA in de laatste twee jaar van je undergraduate-programma.

Andere regio's

 • Gelijkwaardige academische kwalificaties.

Academische achtergrond

 • Een undergraduate degree (UK 2: 1 of gelijkwaardig) in elke discipline.

Engelse Taalvereisten

Als Engels niet uw moedertaal is of als u niet in het Engels hebt gestudeerd op universitair niveau, moet u bewijs leveren van uw Engelse taalbeheersing. Normaal gesproken zou je een van de volgende kwalificaties moeten hebben:

 • IELTS: 6,5 (minimaal 5,5 in alle secties)
 • TOEFL iBT: 90 (minimaal 21 in elke vaardigheid)

Als je de Engelse taalvereisten met 0,5 - 1,0 van een algemene IELTS-band mist, maar voldoet aan de taalvereisten voor de Pre-sessional English (PSE) -cursussen (inclusief minimale componentscores of equivalenten), kan je worden toegelaten tot de PSE-cursus op voorwaarde dat Goedkeuring programmadirecteur. Na een succesvolle inschrijving voor de PSE-cursus, kunt u de aanbiedingsbrief van uw XJTLU master wijzigen in 'Onvoorwaardelijk' voor Engels niveau.

Als u een voorwaardelijke XJTLU bent , kunt u ook een e-mail sturen naar pgadmissions @ XJTLU .edu.cn om een aanvraag in te dienen om de Engelse wachtwoordtest ter plaatse van XJTLU in plaats van een IELTS / TOEFL of een equivalent daarvan.

Houd er rekening mee dat de wachtwoordtest alleen beschikbaar is voor studenten die een voorwaardelijk aanbod hebben gekregen om aan XJTLU te studeren. De universiteit biedt één wachtwoordtestmogelijkheid voor elke voorwaardelijke biedingshouder. Op basis van de score kunnen studenten worden toegelaten of moeten ze de intensieve cursus Engels van vijf of acht weken volgen en met succes voltooien.

Bovendien moeten studenten die zijn toegelaten tot een masterprogramma door de Pre-sessional English (PSE) -cursus te volgen, Engelse taalmodules voltooien die op de programmaspecificatie worden vermeld, met een voldoende / onvoldoende-basis als onderdeel van hun aanvullende leeractiviteitenplan tijdens hun studie bij XJTLU .

" Flexibiliteit, nauwkeurigheid, innovatie en planning, autonomie en controle. Het project is de plek waar deze schijnbaar tegenstrijdige dimensies samenkomen voor een gemeenschappelijk doel. Deze MSc geeft je de mentaliteit, technische, relationele vaardigheden en operationele tools om projecten efficiënt te organiseren en te beheren en effectief. "

Xiao Wang
Programmadirecteur

Hoe toe te passen

Aanvragen moeten worden ingediend via ons online aanvraagsysteem:

 1. Klik / tik op de link toepassen
 2. Maak een account aan of log in op uw bestaande account
 3. Voltooi uw aanvraag

Zodra uw aanvraagaccount met succes is aangemaakt, voert u alle vereiste informatie in het aanvraagformulier zorgvuldig in en zorgt u ervoor dat de informatie die u verstrekt correct, volledig en actueel is. Upload de vereiste documenten naar de overeenkomstige velden.

U kunt op elk moment inloggen om uw aanvraagformulier te bekijken. Als u aanvullende ondersteunende documenten moet verstrekken nadat u de aanvraag online heeft ingediend, stuur deze dan naar pgadmissions @ XJTLU .edu.cn (met uw toepassings-ID, naam en toegepaste programmanaam).

Voor meer informatie over hoe u met succes kunt solliciteren om te studeren aan XJTLU , gaat u naar de pagina over solliciteren .

Uiterste toepassingsdata

Om het aanvraag- en toelatingsproces effectief te beheren, worden belangrijke sluitingsdata voor het aanvragen van masterprogramma's (September 2020 Intake) van International Business School Suzhou (IBSS) geïntroduceerd: 30 april, 31 mei en 30 juni 2020 .

Programmadirecteuren beoordelen de aanvragen die zijn ontvangen van het Master Admissions Team, Graduate School bij XJTLU op elke sluitingsdatum. Alleen aanvragen met volledige documenten die zijn beoordeeld door het Master Admissions Team worden doorgegeven aan programmadirecteuren. U wordt sterk aangeraden om uw ingevulde aanvraag in te dienen door alle vereiste ondersteunende documenten ten minste een week voor de sluitingsdatum in te dienen. Onvolledige aanvragen worden automatisch uitgesteld tot de volgende ronde review. Onder normale omstandigheden ontvangen aanvragers de resultaten van de aanvraag niet langer dan 2 weken na elke sluitingsdatum.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Lees meer

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Lees Minder

Accreditaties

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited