Lees de Officiële Beschrijving

MSc Project Management (constructie)

MScProjMngmt

Deze projectmanagementcursus is bedoeld om studenten uit te rusten met de vaardigheden die nodig zijn om een ​​managementcarrière uit te bouwen in de snel evoluerende constructie-industrie. De MSc-cursus is professioneel geaccrediteerd door de RICS en ICES en heeft uitstekende branchelinks.

Deze cursus is speciaal ontworpen om de beroeps- en intellectuele kennis en vaardigheden van professionals uit het midden van de loopbaan te verbeteren, of recent afgestudeerden die hun loopbaan op het gebied van bouwprojectmanagement willen voortzetten.

U profiteert van:

 • accreditatie van de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) en de Chartered Institution of Civil Engineering Surveyors (ICES) (alleen MSc-route)
 • verbeterde loopbaanontwikkeling en -progressie
 • flexibele studieopties - full-time tot en met afstandsonderwijs en permanente professionele ontwikkeling.

Part-time studie-opties zijn gestructureerd om succesvolle studie mogelijk te maken terwijl studenten volledig in dienst zijn.

Wat ga je studeren

De cursus biedt:

 • een gedetailleerd inzicht in de projectbriefing, belangrijke ontwerp- en ontwikkelingskwesties en de vaardigheden om passende inkoopstrategieën te creëren
 • een uitgebreide kennis van de organisatiestructuren die nodig zijn om succesvolle projectresultaten te bereiken, waaronder juridische en contractuele beperkingen en vaardigheden op het gebied van people-management.

Hoe je het geleerd hebt

De cursus kan op een van de volgende manieren worden bestudeerd:

 • één jaar fulltime (over het algemeen geconsolideerd in twee dagen per week)
 • parttime (één dag per week, twee jaar)

De flexibele optie voor afstandsonderwijs is een combinatie van optionele intensieve leerblokken (weekendscholen) en gerichte, onafhankelijke studie.

De optie van de deeltijdstudie is gestructureerd om succesvolle studie mogelijk te maken terwijl studenten volledig in dienst zijn.

De cursus wordt gegeven door NTU-docenten, uitgenodigde beoefenaars en experts uit de industrie. Onderwijzen en leren methoden omvatten lezingen, workshops, interactieve seminars en projecten.

Proefschrift

De postdoctorale dissertatiemodule legt de nadruk op autonoom en onafhankelijk leren. Deze module is essentieel om studenten in staat te stellen kennis, inzicht en vaardigheden in een professionele context te integreren en te integreren, en om hun capaciteiten te ontwikkelen, verbeteren en demonstreren om hoogwaardig onderzoek en kritische analyse en reflectie te ondernemen.

Bezoeken ter plaatse

We begrijpen hoe belangrijk het is om op de hoogte te blijven van de voortgang van de sector, dus we organiseren regelmatig bezoeken aan bouwplaatsen en nationale tentoonstellingen.

Beoordeling

Je wordt beoordeeld op de leerresultaten van elke module. Er zijn verschillende beoordelingsmethoden, waaronder:

 • tentamens, opdrachten (inclusief essays, casestudies, portfolio's en presentaties)
 • groepsprojecten
 • een proefschrift.

Carrière en inzetbaarheid

Afgestudeerden van deze cursus hebben uitstekende kansen op werk. Eerdere afgestudeerden hebben de bestaande rollen uitgebreid om projectbeheer op te nemen in een breder scala van activiteiten en zijn met succes bezig met het nastreven van loopbanen op het hoogste managementniveau over een verscheidenheid aan prestigieuze projecten over de hele wereld.

Verschillende afgestudeerden hebben besloten hun academische studie voort te zetten en zijn doorgegaan naar promotieonderzoeksprogramma's.

Hoewel deze cursus geen formele stages biedt, is het vakgericht en profiteert het van sterke banden met de industrie.

Toelatingseisen

UK

Waar zoeken we naar?

 • 2.2 honours degree in een gerelateerd onderwerp.

Kandidaten met niet-standaard toelatingseisen en / of relevante ervaring worden op individuele basis behandeld.

Internationale

Als u niet zeker weet hoe uw internationale kwalificatie overeenkomt met onze cursusvereisten, bezoekt u onze internationale kwalificatiepagina.

Engelstalige toelatingseisen

Als Engels niet de eerste taal is, moet u ons laten zien dat uw taalvaardigheid sterk genoeg is voor intensieve academische studie. We vragen meestal om een ​​IELTS-test en we accepteren enkele alternatieve Engelse taaltesten.

 • Als je een pre-sessie Engelse taalcursus moet volgen om aan de Engelse vereisten te voldoen, bezoek dan onze

Pre-mastercursussen

Als je een Pre-Masters-cursus moet doen om aan onze cursusvereisten te voldoen, bezoek dan Nottingham Trent International College (NTIC) . Als je al in het VK op een school of universiteit studeert en je wilt weten of we je kwalificatie kunnen accepteren, bezoek dan onze pre-mastercursussenpagina .

Diversen

Locatie: Stadssite

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 6 andere vakken van Nottingham Trent University: School of Architecture, Design and the Built Environment »

Laatst bijgewerkt op October 3, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019