MSc Professional Software Development

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc Professional Software Development

Niveau van studie: Master's

Collegegeld 2018/19:

  • VK / EU - £ 5.150
  • Internationaal - £ 11.500

Toelatingseisen: een 2: 2 (tweede klas) graad of equivalent, met een maximum van 50% computerinhoud.

Engelse taalvereisten: IELTS 6.0 zonder component kleiner dan 5.5 of gelijkwaardig.

Wijze van studie: Voltijds klaslokaal

Duur: 1 jaar

Beoordelingsmethode: cursussen en examens

Studiefinanciering: beschikbaar

Locaties: Londen

Startdata: september

Over deze cursus

De MSc Professional Software Development is een conversiecursus ontworpen voor zeer gemotiveerde afgestudeerden met een goede graad in elke discipline, met niet meer dan 50% computerinhoud. Deze cursus is gericht op die afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in het bevorderen van hun bestaande graad om vakkennis op te doen over softwareontwikkeling en degenen die de software-industrie willen betreden.

Tijdens dit programma bouwen de studenten een goed begrip op van Java, een programmeertaal, en de toepassing ervan in real-life contexten, evenals het ontwikkelen van cruciale probleemoplossings-, ontwerp-, programmeer- en managementvaardigheden, vereist door de industrie. Bovendien krijgen studenten een diepgaand inzicht in fundamentele systemen om hun kennis van computerhardware te consolideren.

Onderwerpen zoals mobiele apparaten en toepassingen stellen studenten in staat hun focusgebied te specialiseren, terwijl modules zoals databasesystemen, datastructuren en gelijktijdige systemen studenten uitrusten met essentiële overdraagbare vaardigheden in de steeds groter wordende industrie van data science en analytics. Dit programma vereist ook dat studenten een groot individueel computerproject voltooien, waarbij studenten een computeroplossing moeten ontwikkelen voor een realistisch probleem, waarbij ze alle kennis moeten combineren die ze over de cursus hebben opgedaan om dit te doen.

Leer methodes

Je krijgt les in een breed scala aan lesmethoden in de modules, waaronder lezingen, seminars, gerichte tutorials en praktische sessies. Dit programma maakt gebruik van een gecombineerde bezorgmethode door toegang te bieden tot wekelijkse vooraf opgenomen videocolleges (ofwel downloadbaar en / of gestreamd) aan studenten.

Beoordeling

Beoordeling voor de MSc Professional Software Development zal worden door middel van cursussen en examens.

Progressie

Dit is een conversiecursus ontworpen om afgestudeerden (in een vak met een maximum van 50% computerinhoud) zich te laten specialiseren in softwareontwikkeling.

Naarmate de wereld meer afhankelijk wordt van software om ons leven te helpen beheren, zowel in commerciële als huishoudelijke omgevingen, is er sprake van een toename in banen voor softwareontwikkeling. De vraag naar gekwalificeerde softwareontwikkelaars wordt steeds groter en er worden competitieve salarissen aangeboden in zowel grote als kleine organisaties in een breed scala van sectoren.

Onze Ulster University Branch Campussen worden uitgevoerd in samenwerking met QA Higher Education - een Britse aanbieder van hoger onderwijs. Al onze programma's op onze Branch Campussen worden gevalideerd door de universiteit en gegeven door QA Hoger Onderwijs en Universitair personeel.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Our London campus is situated right in the heart of the city, in historic Holborn. Close to many transport links, restaurants, bars and attractions, our campus still manages to have an intimate feel, ... Lees meer

Our London campus is situated right in the heart of the city, in historic Holborn. Close to many transport links, restaurants, bars and attractions, our campus still manages to have an intimate feel, with friendly staff and students alike. Our Birmingham campus has a great location in the city centre close to the main New Street rail station in the Centre City building. Lees Minder
Londen , Birmingham + 1 Meer Minder