MSc Production Engineering Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Deze cursus biedt geavanceerde studie op het gebied van productie en engineering management. Het is bedoeld om managers, ingenieurs en bedrijfsspecialisten belangrijke inzichten te geven in productiesystemen die in een breed scala van organisaties werkzaam zijn. Concreet zijn de doelstellingen van deze cursus:

  1. Ontwikkeling van productie- en engineering management theorie op een professioneel niveau, waar het ook zal zorgen voor een goede voorbereiding voor onderzoek of verdere studie in het gebied
  2. Het ontwikkelen en toepassen van belangrijke kennis en inzicht in productie- en engineering managementtheorie voor complexe systemen, zowel systematisch als creatief, om productie managementpraktijken te verbeteren
  3. Het verbeteren van onafhankelijke en hoogwaardige leervaardigheden en persoonlijke ontwikkeling, zodat studenten in staat zijn om te werken met zelfsturing en originaliteit en bij te dragen aan de discipline van productie en engineering management.

Aan het leren

De modules in deze cursus gebruiken een breed scala aan onderwijs- en leerbenaderingen. Standaardlezingen worden aangevuld met groepsdiscussie en probleemoplossende groepsoefeningen en groepspellen (speltheorie, biergame, enz.) Om het leren te consolideren en de theorie toe te passen in een reeks gesimuleerde productie- en engineeringomgevingen. Fabrieksbezoeken en gastcolleges van ervaren en succesvolle productie- en engineeringmanagers uit een breed scala van industrieën zullen een beter beeld geven van de praktische wereld van PEMS.

De dissertatiemodule stimuleert voltijdstudenten om binnen organisaties te werken om hun onderzoekswerk toe te passen in een realistische omgeving. Van deeltijdstudenten wordt verwacht dat ze hun onderzoek toepassen op hun werkplek, zodat bedrijven kunnen profiteren van de investering die ze hebben gedaan om de cursus te volgen.

employability

Er wordt verwacht dat veel afgestudeerden van deze cursus zullen doorgaan met het bekomen van leidinggevende posities binnen een reeks van bedrijven als productie- en engineering managers / directeuren. De cursus biedt toegang tot de Research Degree-programma's binnen de universiteit waar afgestudeerden kunnen doorstromen naar ons PhD of DBA (Professional Doctorate-programma). Nauwe banden met professionele instanties zoals het Instituut voor Engineering en Technologie (IET) en het Gecharterde Instituut voor Logistiek en Transport (CILT) zullen studenten in staat stellen om te werken aan de gecharterde status van hun instelling, waardoor de inzetbaarheid van de student wordt vergroot.

Toelatingseisen

Het programma is bedoeld voor afgestudeerden in het bedrijfsleven, management en engineering of professionals die werkzaam zijn in een gerelateerd vakgebied. Kandidaten moeten aan een van de volgende voorwaarden voldoen:

  • Een honours graad (2.2 of hoger) hebben op management-, engineering- of bedrijfsgerelateerd gebied passend bij het programma.
  • Een honoursgraad hebben (2.2 of hoger) in een alternatieve discipline, maar met een gepaste beroepservaring.
  • Heb uitzonderlijke en uitgebreide werkervaring in productie, engineering, supply chain, operations of logistiek management.

Internationale aanvragers
Studenten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten bewijzen van vloeiendheid aan ten minste een IELTS 6.0-norm of equivalent. Ga naar de internationale pagina's op de website voor meer informatie over hoe u kunt solliciteren en de Engelse taal.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder