MSc Power Electronics and Drives

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit trainingsprogramma is ontwikkeld om een ​​actueel en dynamisch verloop te bieden in vermogenselektronica en -aandrijvingen en hun toepassingen.

De regeling en conversie van elektrisch vermogen met behulp van solid state-technieken zijn nu gebruikelijk in zowel de huishoudelijke als de industriële omgeving. Een recente schatting suggereerde dat meer dan 40% van alle opgewekte elektriciteit door silicium gaat voordat deze zijn eindbestemming heeft bereikt.

Een kennis van en inzicht in de diverse disciplines die worden omvat door vermogenselektronica - apparaten, converters, besturingstheorie en motoraandrijfsystemen - is daarom essentieel voor alle krachtengineers.

Deze cursus heeft als doel een gespecialiseerde opleiding in vermogenselektronica te bieden en technieken te stimuleren, waarbij belangrijke basisprincipes worden behandeld, samen met moderne toepassingen en huidige praktijken.

Belangrijkste feiten

 • Het Department of Electrical and Electronic Engineering in Nottingham loopt al heel lang voorop bij onderzoek en onderwijs op het gebied van vermogenselektronica en aandrijvingen.
 • De faculteit Ingenieurswetenschappen staat op de derde plaats in het VK voor onderzoeksbevoegdheid in het kader van REF 2014, het Research Excellence Framework van de Britse overheid. Meer dan 98% van het technisch onderzoek is gerangschikt van internationale kwaliteit, met 85% beoordeeld als wereldleider of internationaal uitstekend.
 • Deze cursus is geaccrediteerd door de Institution of Engineering and Technology (IET) om te voldoen aan de verdere leervereisten van een Chartered Engineer.

Cursus details

Deze cursus wordt gegeven op een full-time basis over 12 maanden en bestaat uit 120 studiepunten van modules onderwezen en een 60 credit onafhankelijk onderzoeksproject.

Deze cursus heeft een sterke kern van modules met enkele optionele elementen die geselecteerd moeten worden op basis van individuele interesse. Kern van optionele onderwezen moduleweging is 75/25.

Planning en voorbereiding van het project vinden plaats tijdens het voorjaarssemester.

Je zult geleerd worden met behulp van up-to-date oefenen, inclusief het gebruik van geschikte elektronische bronnen. Lesgeven is een mix van lezingen, workshops, labwerk, tutorials en projecten, waarbij de beoordeling meestal wordt uitgevoerd door middel van formele examens en cursussen.

Leerresultaten

De belangrijkste leerresultaten van de cursus zijn voor studenten om:

 • bevoegde gebruikers worden van relevante apparatuur en software
 • ontwikkel probleemoplossende vaardigheden
 • het vermogen ontwikkelen om logisch en kritisch te denken
 • een grondig begrip ontwikkelen van de huidige praktijk en de beperkingen en waardering van waarschijnlijke nieuwe ontwikkelingen op het gebied van vermogenselektronica en elektrotechniek.
 • een waardering ontwikkelen voor de uitdagingen met betrekking tot vermogenselektronica, de besturing en realisatie ervan

Deze cursus is gebaseerd op de University Park-campus van Nottingham in het Verenigd Koninkrijk. Lees meer over de campus van het University Park of maak een virtuele rondleiding.

modules

Kern van optionele onderwezen moduleweging is 75/25.

Kernmodules

 • Geavanceerde AC-drives met project (lente): 20 credits
 • Geavanceerd besturingssysteemontwerp met project (herfst): 20 credits
 • Geavanceerde vermogensconversie (lente): 10 credits
 • Elektrische en elektronische grondbeginselen voor Masters (herfst): 10 studiepunten
 • MSc-project (volledig jaar) 60 studiepunten
 • Power Electronics Integration (herfst): 10 credits
 • Power Systems voor lucht- en ruimtevaart, scheepvaart en automotive toepassingen (lente): 10 credits
 • Onderzoeksproject Organisatie en Ontwerp (lente): 10 credits

Optionele modules

Studenten kunnen twee of drie modules kiezen uit de onderstaande lijst om de resterende 30 studiepunten van de aangeleerde modules samen te stellen.

 • Geavanceerde elektrische machines (lente): 10 credits
 • Elektrische machines, aandrijfsystemen en toepassingen (herfst): 20 credits
 • FEITEN en gedistribueerde generatie (lente): 10 credits
 • Power Electronic Applications and Control (herfst): 20 credits
 • Power Networks (lente): 10 credits

Studenten die een van de bovenstaande modules als onderdeel van een eerdere cursus aan de Universiteit van Nottingham hebben gevolgd, kunnen geen modules meer volgen. Als je dat hebt, kun je de cursusdirecteur raadplegen die alternatieve modules zal selecteren voor degenen die eerder zijn bestudeerd.

De modules die wij aanbieden zijn geïnspireerd op de onderzoeksinteresses van onze medewerkers en kunnen daarom veranderen om redenen van bijvoorbeeld onderzoeksontwikkelingen of wijzigingen in de wetgeving. Deze lijst is een voorbeeld van typische modules die we aanbieden, geen definitieve lijst.

Careers

De Universiteit van Nottingham is erkend als het leveren van een gouden standaard in het Teaching Excellence Framework (TEF), dat is gericht op het erkennen en belonen van excellent leren en onderwijzen.

Gemiddeld beginsalaris en loopbaanontwikkeling

In 2016 had 94,2% van de postdocs in de faculteit die beschikbaar waren voor werk, binnen zes maanden na afstuderen werk gevonden of verder gestudeerd. Het gemiddelde beginsalaris was £ 31.959, waarbij het hoogste £ 100.000 was.

* Bekende bestemmingen voor post-universitaire studenten met een hogere graad van thuis, 2015/16. Lonen worden berekend op basis van de voltijdbanen in het Verenigd Koninkrijk.

Onze postacademische studenten slagen over het algemeen in spannende rollen in ontwerp en ontwikkeling bij grote internationale bedrijven of overheidsinstanties, verkrijgen adviesposten bij toonaangevende contractconsultingbedrijven of gaan door naar succesvolle academische carrières.

Carrièrebestemmingen voor onze afgestudeerden in de Afdeling Elektrotechniek en Elektrotechniek omvatten IT-bedrijfsanalisten, systeemontwerpers, programmeurs, softwareontwikkelingsprofessionals en productietechnici, evenals elektrotechnici en technische professionals.

Loopbaanperspectieven en inzetbaarheid

De University of Nottingham is uitgeroepen tot de beste universiteit in Groot-Brittannië voor afgestudeerden, tegen 2017 The Times en The Sunday Times Good University Guide.

De universiteit van Nottingham wordt consequent genoemd als een van de meest doelgerichte universiteiten door de meest vooraanstaande Britse werkgevers * en kan je een voorsprong bieden als het gaat om je carrière.

Degenen die bij ons een postdoctorale onderzoeksmogelijkheid opdoen, zullen niet alleen steun ontvangen in de vorm van nauw contact met supervisors en specifieke training met betrekking tot uw onderzoeksgebied, u zult ook profiteren van toegewijd loopbaanadvies van onze Careers and Employability Service.

Onze Carrière- en Inzetbaarheidsservice biedt een scala aan diensten, waaronder adviessessies, werkgeversevenementen, personeelsbeurzen en vaardigheidsworkshops - en als je eenmaal bent afgestudeerd, heb je toegang tot de dienst voor het leven.

* De Graduate Market 2013-2017 , High Fliers Research.

Toelatingseisen

 • Toelatingseisen: een hoge 2: 2 of gelijkwaardig in elektrische en / of elektronische techniek, of een andere relevante graad
 • IELTS: 6.0 (niet minder dan 5.5 in elk element)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Lees Minder
Nottingham , Oviedo , Ningbo + 2 Meer Minder