MSc, Postgraduate Diploma, Postgraduate Certificate in Housing Studies (met stage)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Deze MSc / PgDip Housing Studies (met stage) cursus integreert volledig alle academische en praktische componenten van de professionele kwalificatie van het Chartered Institute of Housing. Dit omvat een 10-weekse gestructureerde, beoordeelde werkervaringstage, die afgestudeerden opzet voor een 'fast track' naar een carrière bij woningcorporaties in de sociale, vrijwillige en private sector.

Je maakt kennis met de meest recente ideeën en debatten over wonen en biedt de mogelijkheid om meer te weten te komen over de nieuwste ontwikkelingen in de huisvestingspraktijk.

Geaccrediteerd door het Chartered Institute of Housing, behandelt de cursus alle aspecten van huisvestingsdiensten, duurzame gemeenschappen, bestuur en recht, woningbouwverenigingen, en gezondheid en welzijn.

Het biedt u ook een uitgebreide academische en professionele kwalificatie met gestructureerde werkervaring en biedt u bij voltooiing een directe toegang tot werk in de huisvestingssector.

Deze route combineert occasionele onderwijssessies op de campus met een belangrijk element van online onderzoek, waardoor u de ideale leerervaring krijgt in een formaat dat toegankelijk en boeiend is.

Je wordt onderwezen door een team van academici die zich volledig bezighouden met de multidisciplinaire aard van huisvesting, onderzoek, beleid en praktijk. Ons op onderzoek gebaseerd onderwijs is gebaseerd op onze specialistische expertise in beleidsanalyse, dakloosheid en huisvestingsrechten, sociale theorie, woning- en grondmarktanalyse.

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

# 1 Het Chartered Institute of Housing is het professionele orgaan voor huisvesting en valideert onze cursus huisvestingsstudies

# 2 Je wordt onderwezen door een team van academici met uitgebreide ervaring in de woningsector en onderzoeksrecords van wereldklasse

# 3 Je krijgt praktische vaardigheden door middel van een gestructureerde, beoordeelde werkervaringstage van 10 weken

Professionele accreditaties

De cursus omvat alle academische en praktische onderdelen van de beroepskwalificatie van het Chartered Institute of Housing. Na succesvolle afronding van het Diploma, kom je in aanmerking voor een bedrijfslidmaatschap van het Chartered Institute of Housing.

Cursus details

Het Postgraduate Diploma wordt meer dan een jaar fulltime of 21 maanden parttime gegeven en je studeert zes academische modules.

Professionele oefening

De cursus bevat ook een module over reflectieve oefeningen, voorbereiding op de beroepspraktijk en gehechtheid aan een sociale verhuurder om het leren op de werkplek te vergemakkelijken. Deze gaan vooraf aan een stage van 50 dagen, zo mogelijk afgestemd op de werkgever en de student, gekoppeld aan praktische vereisten van het Chartered Institute of Housing.

Je kunt de fasen van de volledige Masters van 180 credits stapsgewijs opbouwen of op elk moment afsluiten en een prijs ontvangen:

  • zes modules plus een proefschrift voor 180 credits (SCQF Level 11) - je krijgt een Masters en voldoet aan de vereisten voor bedrijfslidmaatschap van het Chartered Institute of Housing
  • zes modules voor 120 credits (SCQF Level 11) - je krijgt het Postgraduate Diploma en voldoet aan de vereisten voor bedrijfslidmaatschap van het Chartered Institute of Housing
  • drie modules voor 60 credits (SCQF Level 11) - je krijgt een Postgraduate Certificate

Onderwijs

Begin september volg je een introductieperiode van drie dagen om de cursus te starten. Academisch leren wordt dan uitgevoerd door een combinatie van privéstudie en interactieve online sessies. Er is een dag op de campus aan het begin van elke academische module en een programma van bezoeken. De cursus vereist volledige deelname.

Meestal heb je flexibiliteit over waar je kunt studeren en hoef je niet naar Stirling te reizen voor online lessen. Zorg ervoor dat uw IT-specificatie voldoet aan de vereisten voor de cursus. U kunt echter wel toegang krijgen tot IT-faciliteiten op de campus.

Beoordeling

De beoordeling kent verschillende vormen, waaronder essays, rapporten, groepswerk en een seminarpresentatie. Elke module heeft een of twee beoordelingen in plaats van einde van het semester examens.

Stages worden beoordeeld aan de hand van een reeks oefenrapporten en een reflecterend oefendagboek.

Iedereen die de vereisten voor het Postgraduate Diploma voltooit, kan zich aanmelden voor een verdere periode van studie naar een Masters. Dit vereist de voltooiing van een op onderzoek gebaseerd proefschrift of de demonstratie van geavanceerde reflectieve vaardigheden.

Het op onderzoek gebaseerde proefschrift kan worden gebaseerd op werk dat wordt uitgevoerd in het kader van de stageperiode, waardoor het proces van het behalen van een Masters wordt vereenvoudigd.

Klaslokaal uren

De lessen worden gehouden op dinsdag, woensdag en donderdag, met de rest van de week voor privélessen. Fulltime studeren komt neer op gemiddeld ongeveer 35 uur, inclusief gestructureerd leren, persoonlijke studie en beoordelingen.

Course director

Dr. Vikki McCall

44 (0) 1786 467681

housingstudies@stir.ac.uk

Vergoedingen - 2018/2019

MSc

  • Overzees: £ 13.650
  • Home / EU: £ 6,300

PG Diploma

  • Overzees: £ 9,100
  • Home / EU: £ 4,200

PG-certificaat

  • Overzees: £ 4.550
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Lees Minder