MSc / PgD Professional Practice (Sportprestatieanalyse)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Prestatieanalyse in de Cardiff School of Sport

Deze nieuwe ontwikkeling, MSc Professional Practice, hanteert een methode voor afstandsonderwijs, die de behoefte aan verhuizing of pendelen voor lezingen overbodig maakt. Het programma richt zich op de ontwikkeling van expertise en toegepast leren binnen de werkomgeving en de toepassing van de theoretische context. Dit wordt bereikt door een longitudinale professionele plaatsing op het gebied van sportprestatieanalyse, hetzij via het eigen werk van de student, hetzij via een geadverteerd studentenhip.

Aan het leren

Het Professional Practice-programma is ontworpen om te worden bestudeerd in de professionele werkomgeving, zodat de toegang tot relevante analysemiddelen afhankelijk is van plaatsing.

Alle modules, met uitzondering van het onafhankelijke onderzoeksproject (Dissertatie) en Professional Placement (alleen van toepassing op studenten die zijn ingeschreven voor MSc Professional Practice), zijn 20 studiepunten. Tijdschema levering voor elke module komt overeen met ongeveer 3 uur per week, aangevuld met maximaal 6 uur gerichte studietijd en maximaal 6 uur onafhankelijke studietijd per week. De contacttijd bestaat normaal gesproken uit colleges, seminars en individuele tutorials.

Modules worden meestal gegeven door een combinatie van colleges en een interactief seminar waarbij groepsdiscussies en taken vaak worden gebruikt. Van studenten wordt verwacht dat zij lezingen bijwonen en zich bezighouden met gerichte studietaken die relevant zijn voor elke module. Alle modules worden ondersteund door het online leerplatform van de universiteit, waar aanvullende leermiddelen en informatie beschikbaar zullen zijn.

Alle studenten worden ondersteund met toegang tot een persoonlijke tutor, die normaal de programmadirecteur is. Waar dit logistiek gezien mogelijk is, is het merendeel van de colleges op maandag gepland, afhankelijk van de selectie van de module is dit misschien niet mogelijk.

Tijdens Professional Placement worden studenten ook ondersteund door een werkgebaseerde en academische mentor tijdens de duur van de module Professional Placement.

employability

Veel afgestudeerden van de prestatie-analyse van Cardiff Met werken op het gebied van prestatie-analyse.

Vanwege de eisen van de nationale bestuursorganen, satelliet- en terrestrische tv-bedrijven, voetbalclubs, rugbyclubs, het Welsh Institute of Sport, de Engelse instituten (regionale centra) van sport, is het bereik van carrièremogelijkheden in het veld toegenomen van sportprestatieanalyse.

Dit programma bereidt studenten voor op een reeks analysecarrières in de sportindustrie, met name werk dat plaatsvindt met elite-performers.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten normaal gesproken een van de volgende hebben:

  • Een graad van verdienste (2: 1 of hoger) in een sport- of wiskundegerelateerd gebied is geschikt voor de programmadirecteur
  • Een graad van eer (2: 1 of hoger) in een ander vakgebied dat aanvaardbaar is voor de programmadirecteur.
  • Ervaring met studie of het leveren van prestatieanalyse.
  • Kandidaten met uitzonderlijke en uitgebreide werkervaring op het gebied van sport, coaching of prestaties zullen ook worden overwogen.

Voor de MSc Professional Practice moeten aanvragers ook een relevante professionele stage hebben georganiseerd of een ondersteunde stage aanvragen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder