MSc / PgD / PgC Voedingswetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De voedingsindustrie in het Verenigd Koninkrijk heeft een wereldberoemde reputatie opgebouwd voor de productie van producten van uitzonderlijke kwaliteit, veilige en gezonde producten. Om deze positie op de wereldmarkt te behouden, is het van vitaal belang dat de beroepsbevolking even bekwaam en zeer bekwaam is.

De Masters of Food Science and Technology in Cardiff Met is ontworpen om u professionele training te bieden waarbij uitgebreide theoretische en praktische kennis wordt gecombineerd op het gebied van voedingswetenschap en voedseltechnologie.

Het is ideaal voor studenten en professionals die hun carrièrevooruitzichten willen uitbreiden naar een breed scala van voedselproductie, commerciële, overheids- of onderzoeksrollen in het brede veld van voedingswetenschap en voedseltechnologie.

Studenten krijgen de opdracht om hun kennis, leiderschap, onderzoek en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen en te versterken om de wereldwijde uitdagingen te kunnen aangaan die verbonden zijn aan alle aspecten van de voedingsindustrie, van boer tot bord.

De universiteit is de thuisbasis van het Zero2Five Food Industry Center, een toonaangevend kenniscentrum dat levensmiddelenbedrijven technische, operationele en commerciële ondersteuning biedt om hen in staat te stellen effectiever te concurreren. Het centrum heeft een internationale reputatie voor onderzoek naar voedselveiligheid en biedt expertise, training en advies aan de voedingsindustrie en studenten die dit diploma behalen, zullen profiteren van de nauwe samenwerking en expertise van het centrum en het personeel.

Aan het leren

Hoorcolleges bieden de mogelijkheid om belangrijke informatie door te geven en studenten in een bepaalde richting te wijzen voor verdere studie. Ze zijn ook bedoeld om interactief te zijn en het debat wordt aangemoedigd. Hoorcolleges worden aangevuld met seminars, tutorials, workshops en praktische sessies om studenten te helpen analytische en kritische beoordelingsvaardigheden te ontwikkelen.

Er is een sterke nadruk op het toepassen van de theoretische kaders voor het oplossen van problemen, wat de toegepaste aard van het programma weerspiegelt, vooral door middel van praktische sessies.

Het is het universitaire beleid om redelijke stappen te ondernemen om redelijke aanpassingen te maken om de participatie van studenten mogelijk te maken tijdens een studie aan Cardiff Met. Aanpassingen kunnen worden gedaan om de impact van een handicap te minimaliseren; Studenten moeten echter op een onafhankelijke manier kunnen deelnemen om de leerdoelen van de cursus te behalen.

employability

Het programma biedt de mogelijkheid voor afgestudeerden om vooruitgang te boeken in de voedingsindustrie, de detailhandel, de overheid of het onderwijs. Onze vroegere studenten hebben een baan gevonden bij een aantal van de grootste Britse retailers, lokale regionale en internationale voedselproducenten, voedsellaboratoria, verschillende sectoren van de overheid en adviserende adviesfuncties.

Toelatingseisen

Een onderscheiding in relevante vakken op het gebied van wetenschap en / of technologie.

Onder bepaalde omstandigheden worden aanvragers die niet over een eerste graad beschikken maar die relevante industriële / professionele ervaring in een verwante discipline kunnen aantonen, ook in overweging genomen.

Internationale aanvragen zijn vereist om te voldoen aan de Engelse taalvereisten voor postacademische cursussen.

7 redenen om in het Verenigd Koninkrijk te Cardiff Metropolitan University aan Cardiff Metropolitan University :


Reden één - Graduate inzetbaarheid
Alle cursussen bij Cardiff Met zijn gericht op de toekomstige carrière van onze studenten en hun inzetbaarheid. Onze bacheloropleidingen omvatten allemaal stageplaatsen en we hebben een aantal postdoctorale cursussen met mogelijkheden voor eenjarige stages. Onze focus op studentondernemerschap helpt onze studenten om zeer inzetbare afgestudeerden te worden.

Reden twee - Excellente lesgeven en tevredenheid van studenten
Cardiff Met heeft een zilveren rating behaald in het Teaching Excellence Framework en ontvangt consequent hoge niveaus van studententevredenheid. Een aantal van onze cursussen scoorde onlangs 100% in de nieuwste National Student Survey.

Reden drie - Internationale studentenondersteuning
Cardiff Met is trots op zijn internationale studentenondersteuning en we zijn de afgelopen 10 jaar 6 keer in de UK gerangschikt. We hebben een toegewijd Global Student Advice Team dat studenten helpt vanaf het moment dat ze hun aanbod aan de universiteit accepteren. Van het aanvragen van hun visum, het vinden van accommodatie en het ontmoeten van u op de luchthaven wanneer u in het VK aankomt, tot het helpen u te vestigen in het leven in het VK, en het aanbieden van academische vaardigheden, het team hier haalt de stress weg van het komen om te studeren in een nieuwe land, en kunt u zich concentreren op uw studies.

Reden vier - Fantastische studentenfaciliteiten
Cardiff Met heeft de afgelopen jaren aanzienlijke verbeteringen doorgevoerd in onze studentenfaciliteiten, met £ 70 miljoen aan voltooide en geplande investeringen. Van ultramoderne workshops en studio's tot toonaangevende sportfaciliteiten en studentencentra, de universiteit heeft alles wat je nodig hebt om uit te blinken tijdens je studie.

Reden vijf - Een geweldige studentencommunity
Met een actieve studentenvereniging, ondersteuning van studentenclubs en verenigingen, samen met sportteams en clubs voor vaardigheden en capaciteiten van alle niveaus, is Cardiff Met een geweldige plek om betrokken te raken bij alle aspecten van het studentenleven. Onze accommodatie op de campus biedt studenten een veilige en vriendelijke plek om te wonen, en de universiteit is onlangs verkozen tot beste studentengemeenschap in zalen in de National Student Housing Survey.

Reden zes - De stad Cardiff
Cardiff is niet alleen consequent genoemd als de meest betaalbare studentenstad in het VK, het is ook een fantastische plek om te wonen en biedt studenten een zeer hoge levensstandaard. Met alles van entertainment, winkelen, van cultuur tot eten, drinken en evenementen, heeft Cardiff voor elk wat wils.

Reden zeven - Studeer in Wales
Je gaat studeren in het land Wales. Wales biedt studenten de mogelijkheid om een Britse graad te behalen die wereldwijd wordt erkend, in een vriendelijke en mooie omgeving. Het is een geweldige uitvalsbasis om de rest van het Verenigd Koninkrijk te verkennen tijdens je studie, terwijl je alles ontdekt wat dit unieke land te bieden heeft.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder