MSc / PgD / PgC Technologie Project Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Technologische innovaties worden meestal beheerd via het medium van een project. De cursus is gericht op het leveren van kwalitatief hoogstaand en professioneel relevant postgraduaats programma, waarbij studenten een kritische waardering ontwikkelen voor de gehele levenscyclus van een op technologie gebaseerd project, van de oprichting tot de adoptie en de uiteindelijke verwijdering.

De mix van meer generieke projectmanagementcompetenties met specifiek technologisch bewustzijn zal een solide basis vormen voor een toekomstige carrière als manager van technologische projecten. De aanmoediging van studenten om te functioneren als autonome studenten moet resulteren in afgestudeerden die de basis hebben gelegd voor toekomstige en voortdurende professionele ontwikkeling.

Cursusinhoud

De modules verbonden aan het MSc Technology Project Management zijn als volgt:

  • Technology Project Management (20 studiepunten)
  • Informatiebeveiliging en documentbeheer (20 studiepunten)
  • Onderzoeksmethoden voor technologie-dissertaties (20 studiepunten)
  • Dissertatie van de technologie (40 studiepunten)
  • End User Computing Risk Management (20 studiepunten)
  • Software voor informatiebeheer (20 studiepunten)
  • Beheer van megaprojecten en complexe projecten (20 studiepunten)
  • Social Computing (20 studiepunten) Om een MSc-graad te behalen moet een student 180 studiepunten van verplichte modules volgen en behalen. PgC en PgD kunnen worden toegekend als stand-alone of exit awards.

employability

De mix van meer generieke projectmanagementcompetenties met specifiek technologisch bewustzijn zal een solide basis vormen voor een toekomstige carrière als manager van technologische projecten.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten een van de volgende hebben:

Een Honours diploma van ten minste 2: 2 of het equivalent daarvan in een relevant gebied, bijvoorbeeld computerwerk, informatiesystemen of een geschikt specialisme Engineering.

Kandidaten met andere achtergronden worden op individuele basis behandeld.

Internationale aanvragers
Studenten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten bewijzen van vloeiendheid aan ten minste een IELTS 6.0-norm of equivalent. Ga naar de internationale pagina's op de website voor meer informatie over hoe u kunt solliciteren en de Engelse taal.

Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van een tegoed van een andere instelling of kwalificaties en / of ervaring hebt opgedaan om voor een cursus bij Cardiff Met te studeren, kunt u hier meer informatie over vinden en informatie over hoe u zich kunt aanmelden op de RPL-pagina.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder