MSc / PgD / PgC Strategische marketingmeesters

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Het brede doel van het programma is om marketeers en marketingmanagers te produceren die kunnen rennen en met succes kunnen integreren op managementniveau in een breed scala aan organisatorische en marketingomgevingen.

De cursus is geschikt voor afgestudeerden die gemotiveerd zijn door de wens om een carrière te starten of een bestaande te ontwikkelen op het gebied van marketing. Dit betekent dat je niet tevreden zult zijn om alleen maar gepresenteerd te worden met reeksen theorieën en principes van marketing, maar ook voldoende kans zult krijgen om het nut van deze theorieën en principes in de praktijk kritisch te evalueren, vooral in relatie tot je eigen specifieke behoeften .

De MSc Strategic Marketing biedt deze mogelijkheid op verschillende manieren, van casestudy's, projecten tot de uiteindelijke proefschriftgerichte beoordeling. We geloven dat dit programma zijn studenten de beste kans geeft om het goed te doen in een banenmarkt die van leiders en managers van de toekomst verwacht dat ze worden uitgerust met de inzichten, het onderwijs en de vaardigheden die nodig zijn om te werken in wat steeds kennisintensiever en complexer wordt. .

Aan het leren

De cursus wordt geleverd met een mix van lezingen en seminars. Veel van de beoordelingen zullen gebaseerd zijn op praktijkgevallen en daarom zullen ook gespecialiseerde gastsprekers en bezoeken aan bedrijven deel uitmaken van het leertraject. Op masterniveau wordt zelfmanagement en onafhankelijk onderzoek en studie verwacht, waarbij studenten worden aangestuurd en aangemoedigd om hun kennis van bepaalde gebieden van marketing te verdiepen. Moodle wordt gebruikt als een interactieve DLO, maar de ontwikkeling van een leergemeenschap is vooral aanwezig bij Cardiff Metropolitan met uitstekende ondersteuning voor studenten.

employability

Het MSc Strategic Marketing-programma is ontworpen voor mensen die een succesvolle en bevredigende carrière in marketing in het algemeen willen, maar ook op de volgende specifieke gebieden:

  • Reclame / communicatie,
  • Consumentengedrag
  • branding
  • Digitaal en e-marketing
  • Marktonderzoek
  • Media-integratie
  • Internationale marketingstrategie

Daarnaast is de cursus een uitstekende voorbereiding om je studie aan MPhil of PhD voort te zetten aan de Cardiff Metropolitan University .

Toelatingseisen

Alle studenten moeten een relevant eerstegraads of gelijkwaardig diploma hebben, minstens de Tweede Klasse of relevante ervaring, dat moet worden aangetoond en geverifieerd en voor welke referenties zal worden gezocht.

Internationale aanvragers
Studenten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten bewijzen van vloeiendheid aan ten minste een IELTS 6.0-norm of equivalent. Ga naar de internationale pagina's op de website voor meer informatie over hoe u kunt solliciteren en de Engelse taal.

Kandidaten met niet-standaard toegangskwalificaties zullen worden overwogen. Als u niet zeker weet of u voldoet aan de toegangsvereisten, neemt u dan contact met ons op.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder