MSc / PgD / PgC Sportuitzending

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Een masteropleiding die is ontworpen en zal worden geleverd door professionele professionals uit de sportjournalistiek om beoefenaars van Sport Broadcast te creëren en hen voor te bereiden om industrie klaar te maken voor tewerkstelling in sportuitzendingsjournalistiek. De masteropleiding is geschreven in samenwerking met de Broadcast Journalism Training Council, die in 2017 een accreditatiebezoek zal brengen.

Studenten ontwikkelen en beheersen een breed spectrum van productievaardigheden voor uitzendingsjournalistiek, leren zelfschieten en bewerken en scherpen hun journalistieke instinct en redactioneel oordeel aan. Ze zullen kritisch kijken naar de wederkerige relatie tussen sociaal-politieke kwesties, moderne media-aandacht en professionele sport. Studenten bestuderen ook elementen van mediarecht en analyseren hoe ethiek, een gevoel van rechtvaardigheid, onpartijdigheid, nauwkeurigheid en een gedegen kennis van regels en rechten een cruciale rol spelen bij het werken binnen het moderne omroeplandschap.

Aan het leren

Alle modules, met uitzondering van de Production Dissertation en de Professional Broadcasting Placement, zijn 20 creditmodules. Toegewezen lesrooster (contacttijd) voor dergelijke modules is meestal gelijk aan minimaal 30 uur, aangevuld met maximaal 60 uur gerichte studietijd en tot 60 uur onafhankelijke studietijd. De contacttijd bestaat normaal gesproken uit lezingen, seminars, praktische laboratoria / workshops, veldwerk, professionele bezoeken, plaatsing van lessen en individuele en / of groepswerkcolleges. Groepsdiscussies en praktische taken worden vaak gebruikt. Het leren van studenten wordt ondersteund door het gebruik van onze virtuele leeromgeving (Moodle) die leermiddelen biedt die verder gaan dan die in het leercentrum (bibliotheek). Alle studenten worden ondersteund met toegang tot een persoonlijke tutor. Aanvankelijk is dit meestal de programmadirecteur waarbij de scriptiebegeleider deze verantwoordelijkheid later opneemt in het studieprogramma van de student. Alle studenten worden ondersteund door een professionele stagebegeleider van zowel de universiteit als het bedrijfsleven bij het uitvoeren van de module Professional Broadcasting Placement.

employability

Een stage van 60 studiepunten is ontworpen om ervoor te zorgen dat afgestudeerden van het programma een significante "echte wereldervaring" en betrokkenheid bij de industrie hebben gehad die hen uniek voorbereid op werk in de sportomroepindustrie zal maken. Met zijn focus op verwerving van vaardigheden en academische reflectie op de sociaal-politieke implicaties van sport, zullen afgestudeerden van dit programma in staat zijn om tegemoet te komen aan de behoeften van een zich snel ontwikkelende sportomroepindustrie.

Toelatingseisen

De school zet zich in voor een gelijke-kansenbeleid, waarbij alle aanvragers en studenten gelijk worden behandeld ongeacht geslacht, etnische of nationale afkomst, handicap, seksualiteit, leeftijd, overtuigingen of sportbekwaamheid. Elke aanvrager wordt beschouwd op basis van zijn academische verdiensten en zijn vermogen om een interesse en bekwaamheid in het vakgebied aan te tonen. De school streeft naar hoge normen voor academische prestaties en betrokkenheid bij sport en bewegen. Elke kandidaat moet voldoen aan geschikte criteria zoals uiteengezet in de Universitaire criteria voor de toelating van studenten tot modulaire masterdiploma's (en voor Postgraduate Certificate and Postgraduate Diploma-programma's).

Het beleid van de Cardiff School of Sport

Kandidaten voor de MSc in Sport Broadcast zullen naar verwachting voldoen aan de volgende vereisten:

• een goede graad (normaal 2,1 of hoger) in elk onderwerp van sport, uitzending, media of journalistiek.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder