MSc / PgD / PgC Sport

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De internationaal erkende onderzoeksexpertise in de Cardiff School of Sport

Het programma helpt studenten bij het verkennen van stagemogelijkheden binnen onderzoek, toegepaste sportwetenschap en klinische praktijk, en ondersteunt verder de betrokkenheid van studenten binnen professionele instanties (bijv. British Association of Sport and Exercise Sciences: BASES).

Aan het leren

Alle modules, behalve de module voor onafhankelijk onderzoek (proefschrift), zijn 20 studiepunten. De tijdlevering voor elke ingeleerde module is gewoonlijk gelijk aan een minimum van 30 uur, aangevuld met maximaal 60 uur gerichte studietijd en tot 60 uur onafhankelijke studietijd. De contacttijd bestaat normaal gesproken uit colleges, seminars, praktische laboratoria / workshops en tutorials. Modules worden meestal gegeven door een combinatie van lezingen, seminars en praktische sessies. Groepsdiscussies en taken worden vaak gebruikt. Het leren van studenten wordt ondersteund door het gebruik van onze virtuele leeromgeving (Moodle) die leermiddelen biedt die verder gaan dan die in het leercentrum (bibliotheek). Alle studenten worden ondersteund met toegang tot een persoonlijke tutor die meestal de programmadirecteur van hun cursus is.

employability

Veel afgestudeerden van het programma studeren momenteel voor een onderzoeksgraad (MPhil / PhD) in een gerelateerd onderwerp binnen Cardiff Metropolitan en andere Britse instellingen. Afgestudeerden hebben meestal een loopbaan als klinische en toegepaste wetenschappelijke adviseurs, docenten (voortgezet en hoger onderwijs) en, in de fitness-en trainingsbranche. Pas afgestudeerden hebben ook gezorgd voor een baan als toegepaste sportwetenschappers in de National Institutes of Sport (bijv. English Institute of Sport, Sport Wales), binnen Britse academische afdelingen en binnen klinische praktijken.

Toelatingseisen

Het programma is bedoeld voor wetenschappelijk afgestudeerden of professionals die in een gerelateerd vakgebied werken. De specifieke toelatingseisen zijn onder meer:

  • Een graad van eer (2.1 of hoger) in een sport- of oefengerelateerd gebied dat geschikt is voor het programma.
  • Een graad van eer (2.1 of hoger) in een alternatief vakgebied dat aanvaardbaar is voor de programmadirecteur.
  • Kandidaten met uitzonderlijke en uitgebreide werkervaring in de sportwetenschap of bewegingswetenschap komen ook in aanmerking voor deelname aan het programma.

Internationale aanvragers
Studenten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten bewijzen van spreekvaardigheid aan ten minste een IELTS 6.5-norm of equivalent. Ga naar de internationale pagina's op de website voor meer informatie over hoe u kunt solliciteren en de Engelse taal.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder