MSc / PgD / PgC Sport Psychologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De British Psychological Society (BPS) geaccrediteerde MSc in Sport Psychology biedt studenten de mogelijkheid om hun theoretische en toegepaste kennis en begrip van sportpsychologie uit te breiden binnen een ondersteunende, studentgerichte omgeving. Afgestudeerden van het programma (die ook in het bezit zijn van een Graduate Basis Chartered UG-diploma) worden geacht aan fase één te hebben voldaan van de vereisten voor Chartered Membership of the Society (CPsychol) en volledig lidmaatschap van de afdeling Sport- en Bewegingspsychologie binnen het BPS. Het programma is ontworpen om flexibel te zijn, te voldoen aan de behoeften van studenten en een reeks overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen die hun inzetbaarheid vergroten. Het programma wordt geleverd door een team van toegewijde sportpsychologiestafleden, van wie velen een voortrekkersrol vervullen in internationaal onderzoek en ontwikkelingen in de beroepspraktijk op hun respectieve terreinen. De toepassing van theorie op de beroepspraktijk is een kernwaarde van het programma.

Aan het leren

Alle modules, met uitzondering van het proefschrift, zijn 20 creditmodules. Toegewezen lesrooster (contacttijd) voor dergelijke modules is meestal gelijk aan minimaal 30 uur, aangevuld met maximaal 60 uur gerichte studietijd en tot 60 uur onafhankelijke studietijd. De contacttijd bestaat normaal gesproken uit colleges, seminars, praktische laboratoria / workshops, professionele bezoeken en individuele en groepslessen.

Modules worden meestal gegeven door een combinatie van hoorcolleges, seminars en praktische sessies. Groepsdiscussies en taken worden vaak gebruikt. Het leren van studenten wordt ondersteund door het gebruik van onze virtuele leeromgeving (Moodle) die leermiddelen biedt die verder gaan dan die in het leercentrum (bibliotheek). Alle studenten worden ondersteund met toegang tot een persoonlijke tutor. Aanvankelijk is dit meestal de programmadirecteur waarbij de scriptiebegeleider deze verantwoordelijkheid later opneemt in het studieprogramma van de student.

employability

De MSc in Sport Psychology (BPS geaccrediteerd) is bij uitstek geschikt voor diegenen die sportspsychologen willen worden, maar ook docenten, docenten en coaches. Succesvolle afronding van de MSc Sport Psychology maakt deel uit van Stage 1 training in de richting van BPS Chartered Status en zal studenten in staat stellen om verder te gaan naar Stage 2-training als ze houder zijn van het volledige GBC-lidmaatschap.

De MSc in Sport Psychology biedt een platform van waaruit studenten kunnen genieten van Supervised Experience via de British Association of Sport and Exercise Sciences (BASES), leidend tot potentiële accreditatie als BASES Accredited Sport and Exercise Scientist. Het programma biedt een uitstekende springplank voor studenten die willen doorstromen naar een MPhil / PhD-studie.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten een van de volgende hebben:

  • Kandidaten moeten houder zijn van een door het BPS geaccrediteerde niet-gegradueerde graad in psychologie (2.1 of hoger) of een niet-gegradueerdendiploma (2: 1 of hoger) in de sport / bewegingswetenschap (of aanverwant programma) met een belangrijk element in de sportpsychologie.
  • Kandidaten die niet in het bezit zijn van een initiële opleiding, moeten beschikken over aanzienlijk ervaringsleren in een sport en / of regulier psychologiedomein.

Internationale aanvragers
Studenten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten bewijzen van spreekvaardigheid aan ten minste een IELTS 6.5-norm of equivalent. Ga naar de internationale pagina's op de website voor meer informatie over hoe u kunt solliciteren en de Engelse taal.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder