MSc / PgD / PgC Sport Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Dit is een eigentijds programma gericht op professionals en beoefenaars werkzaam in de sport- en vrijetijdsindustrie die hun leiderschapswijze willen ontwikkelen en / of nieuwe kansen zoeken. Het programma is even aantrekkelijk voor pas afgestudeerden als voor internationale studenten die hun kennis- en werkgelegenheidspotentieel willen ontwikkelen (via een stageplaats of stageplaats) en die willen studeren aan de beste universiteit van Wales voor sport.

Aan het leren

Studenten ervaren normaal gesproken zowel door docenten geleid leren (interactieve lezingen, seminars, workshops en tutorials) als zelfgestuurde methoden van leren; de nadruk wordt gelegd op de vaardigheden van verhoogde onafhankelijkheid en kritische reflectie die positieve attitudes ten aanzien van levenslang leren aanmoedigen. Studenten hebben ook toegang tot een genomineerde persoonlijke tutor (meestal hun programmadirecteur) gedurende hun tijd als een postdoctorale student in de Cardiff School of Sport

Modules worden niet primair geleverd via e-learning, maar worden goed ondersteund door de verschillende leer- en beoordelingstools die beschikbaar zijn in de virtuele leeromgeving (VLE) van de universiteit. De VLO wordt op grote schaal gebruikt in de school om leermateriaal en bronnen beschikbaar te maken. In aanvullende VLE wordt ook gebruikt in zowel formatieve als summatieve beoordelingen en uiteindelijk om te communiceren met studenten. Studenten krijgen ook ondersteuning via e-mail en face-to-face-assistentie waar nodig.

employability

Het programma is gericht op inzetbaarheid, zowel voor het ontwikkelen en verbeteren van de loopbaan van degenen die al in de sportsector werken en voor het voorbereiden van directe afgestudeerden en diegenen die een verandering in hun loopbaan willen om concurrerend te zijn op de arbeidsmarkt. Er is een nadruk op het ontwikkelen van persoonlijk management en leiderschapsvaardigheden en we moedigen studenten aan samen te werken om deze te ontwikkelen en aan te scherpen.

De Cardiff School of Sport

Over het algemeen stellen veel van onze wijzen van levering, op klassen gebaseerde taken en beoordelingsstrategieën studenten in staat om de context, casusformulering en vaardigheden te ervaren die verband houden met de werkomgeving van een hedendaagse sportmanager of leider binnen een gecontroleerde en veilige onderwijsomgeving.

Toelatingseisen

Kandidaten voor de MSc in Sport Management en Leiderschap zullen naar verwachting voldoen aan de volgende vereisten:

  • Een graad van verdienste (normaal 2.1 of hoger) in een geschikt onderwerp.
  • Niet-afgestudeerden zullen worden overwogen mits de kandidaat over substantiële en uitgebreide werkervaring in sportmanagement beschikt en een functie van verantwoordelijkheid of relevantie voor de cursus bekleedde.
  • Voor niet-Britse aanvragers is de minimum vereiste IELTS Engels voor dit programma 6,5 (met 6,0 in elk afzonderlijk element) of equivalent.

Internationale aanvragers
Studenten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten bewijzen van spreekvaardigheid aan ten minste een IELTS 6.5-norm of equivalent. Ga naar de internationale pagina's op de website voor meer informatie over hoe u kunt solliciteren en de Engelse taal.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder