MSc / PgD / PgC Productontwerp

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Deze eenjarige cursus is voornamelijk gericht op designafgestudeerden die hun vaardigheden en kennis van de meest geavanceerde productontwerppraktijk willen verbeteren.

Het heeft tot doel succesvolle individuen te produceren die:

 • Begrijp het hele professionele ontwerpontwikkelingsproces en hoe de beginfasen stromen om de laatste fasen te informeren.
 • Waardeer commerciële realiteit en de rol van de ontwerper in het bedrijfsleven.
 • Ontwerp gewenste producten voor productie op maat, batch of massaproductie.
 • Begrijp duurzaamheid, inclusief, en andere belangrijke ethische en sociale kwesties die door de ontwerpers van vandaag moeten worden overwogen.
 • Beschikken over traditionele ontwerpvaardigheden zoals schetsen, omgaan met vorm, communicatie en innovatie.
 • Zijn in staat om ontwerptools zoals 3D CAD, CAM en rapid prototyping te gebruiken om het ontwerp te optimaliseren en de time-to-market te verkorten.

Aan het leren

De modules worden meestal geleverd via:

 • lezingen
 • Seminars.
 • Workshops.
 • Virtueel leren, bijv. Schoolbord of studentblogs of wiki's.
 • Zelfstudie.

Hoorcolleges worden gebruikt om basisbegrippen en -principes te presenteren. Tutorials en seminars worden gebruikt om specifieke probleemgebieden te bespreken en uit te leggen. Peer group tutorials zullen worden gebruikt om specifieke probleemgebieden te bespreken en uit te leggen. Case studies oefeningen en voorbeelden zullen worden gebruikt om realistische ontwerpproblemen en -oefeningen in een context te plaatsen. Externe deskundigen kunnen worden uitgenodigd om een bijdrage te leveren en ook bezoeken ter plaatse kunnen worden gebruikt. De levering van industriële plaatsing zal gebeuren via gepaste werkervaring, normaliter op projectbasis.

employability

De cursus is er voornamelijk op gericht studenten in staat te stellen hun loopbaan te ontwikkelen in de wereld van professioneel productontwerp en -ontwikkeling. Een belangrijk voordeel bij het bereiken van dit doel is de module voor industriële plaatsing. Alle studenten krijgen hulp bij het vinden van een geschikte stageplaats in de industrie of in het Nationaal Centrum voor Productontwerp en Ontwikkeling Onderzoek (PDR) dat zich op de universiteitscampus bevindt.

Na afloop van de cursus kunnen afgestudeerden verwachten dat ze ergens in de wereld een baan vinden bij ontwerpadviesbureaus of productiebedrijven.

Toelatingseisen

Studenten hebben normaal gesproken een eersteklas of tweede klasse bovenlaagse graad eerste graad (1e of 2.1 graad classificatie) behaald in een geschikt onderwerp en / of een gelijkwaardige professionele reputatie of ervaring in een ontwerpdiscipline (gebaseerd op beoordeeld geaccrediteerd voorafgaand leren of beoordeelde geaccrediteerde prior Ervaringsleren), of een discipline die verband houdt met hun studieprogramma.

Claims voor geaccrediteerd voorafgaand leren (APL) worden beoordeeld in overeenstemming met het Academisch handboek van de CMU, op basis van aantoonbaar bewijs van beoordeelde eindkwalificaties met gelijkwaardigheid, of een gelijkwaardige ervaring waarbij studenten 'op gelijkaardige ambitieuze wijze hebben geleerd'. Verwacht wordt dat APL-claims op het moment van inschrijving worden goedgekeurd.

Internationale aanvragers
Studenten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten bewijs van vloeiendheid leveren voor ten minste een IELTS 6.0 (6.0 luisterend en 5.5 in elk ander element) standaard of equivalent. Ga naar de internationale pagina's op de website voor meer informatie over hoe u kunt solliciteren en de Engelse taal.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder