MSc / PgD / PgC Internationaal bedrijfsmanagement

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De Masters in International Business Management beschouwt en evalueert de eisen van de internationale economie en de toenemende globalisering van bedrijfs- en managementpraktijken. Het curriculum, put uit de nieuwste ideeën op dit gebied en biedt een uitgebreide en eigentijdse beoordeling van het bedrijfsleven in de 21e eeuw.

Op basis van gevestigde zakelijke disciplines hebben we een reeks creatieve en uitdagende modules geproduceerd die de huidige thema's en debatten in internationale zaken en management weerspiegelen. Daarnaast zijn we in staat om een bewezen programma in professionele ontwikkeling aan te bieden, met mentoring, ondersteuning en een levendige studentengemeenschap die een stimulerende en vooruitstrevende leeromgeving creëert.

Cursusinhoud

Studenten zullen de volgende aangeleerde modules voltooien:

 • Bedrijfsoplossingen en -transformatie (60 studiepunten)
 • Creativiteit, Marketing en Enterprise (20 credits)
 • Globalisering en hedendaagse problemen in Business en Management (20 studiepunten)
 • Business in Global Economy (20 credits)
 • Professionele ontwikkeling en praktijk (10 credits)
 • onderzoeksmethode

Studenten hebben de keuze uit een van de volgende 40 credit final project modules:

 • Internationaal onderzoeksproject
 • Consultancy Project
 • Zakenplan

Extra curricula-functies zijn onder meer:

 • Een reeks jaarlange postdoctorale vaardigheden workshops gericht op zowel academische als zakelijke vaardigheden.
 • Een volledig geïntegreerd professioneel ontwikkelingsprogramma.
 • Een onderwijsprogramma dat volledig wordt ondersteund met online en offline bronnen, waaronder de virtuele leeromgeving van Moodle.
 • Gastcolleges door academische en zakelijke experts. Experts zullen worden gebruikt om het leren te verbeteren en gespecialiseerde kennis en ervaring te bieden.
 • Een volledig systeem van studentenondersteuning en begeleiding van speciaal ondersteunend personeel voor studenten.
 • Een naar buiten gericht activiteiteninductieprogramma.

Aan het leren

De MSc is gebaseerd op een aanpak gebaseerd op workshops, die interactie en teamwork bevordert. Het programma is bedoeld om dagen vrij te laten om studenten in staat te stellen met succes zelfstandig te studeren.

Het studieprogramma is gebaseerd op een zeer creatieve Moodle-leeromgeving, die op grote schaal wordt gebruikt bij het onderwijzen en leren, en bij beoordelingen. Studenten ontvangen een standaard MSc-magazine in Podmag - podcaststijl, dat wordt geproduceerd door personeel en dat studenten op de hoogte houdt van de nieuwste ontwikkelingen binnen de Business School en bredere academische kwesties.

Studenten krijgen ook de mogelijkheid om hun eigen te produceren! Gedurende het jaar wordt een breed scala aan reizen en activiteiten aangeboden, waarvan vele volledig zijn geïntegreerd in het programma en de bestudeerde modules.

employability

Dit Masters-programma biedt studenten een breed scala aan zakelijke en managementcarrièremogelijkheden, zowel op binnenlandse als internationale markten. Bedrijven zoeken steeds vaker naar internationale zakelijke kennis en vaardigheden, de focus van dit programma.

Eerdere studenten hebben werk gevonden als managementconsultants, projectmanagers en zijn begonnen aan verschillende afgestudeerde tewerkstellingsregelingen binnen veel topbedrijven, zowel in het Verenigd Koninkrijk als in het buitenland.

Toelatingseisen

Alle studenten moeten een eerste graad of een equivalent daarvan hebben, met een minimale toekenning van 2: 2. Hoewel managementervaring niet essentieel is, is het wenselijk. Studenten die niet over deze kwalificaties beschikken, zullen worden beoordeeld op geschiktheid door middel van een interview en waar nodig het nemen van referenties.

7 redenen om in het Verenigd Koninkrijk te Cardiff Metropolitan University aan Cardiff Metropolitan University :


Reden één - Graduate inzetbaarheid
Alle cursussen bij Cardiff Met zijn gericht op de toekomstige carrière van onze studenten en hun inzetbaarheid. Onze bacheloropleidingen omvatten allemaal stageplaatsen en we hebben een aantal postdoctorale cursussen met mogelijkheden voor eenjarige stages. Onze focus op studentondernemerschap helpt onze studenten om zeer inzetbare afgestudeerden te worden.

Reden twee - Excellente lesgeven en tevredenheid van studenten
Cardiff Met heeft een zilveren rating behaald in het Teaching Excellence Framework en ontvangt consequent hoge niveaus van studententevredenheid. Een aantal van onze cursussen scoorde onlangs 100% in de nieuwste National Student Survey.

Reden drie - Internationale studentenondersteuning
Cardiff Met is trots op zijn internationale studentenondersteuning en we zijn de afgelopen 10 jaar 6 keer in de UK gerangschikt. We hebben een toegewijd Global Student Advice Team dat studenten helpt vanaf het moment dat ze hun aanbod aan de universiteit accepteren. Van het aanvragen van hun visum, het vinden van accommodatie en het ontmoeten van u op de luchthaven wanneer u in het VK aankomt, tot het helpen u te vestigen in het leven in het VK, en het aanbieden van academische vaardigheden, het team hier haalt de stress weg van het komen om te studeren in een nieuwe land, en kunt u zich concentreren op uw studies.

Reden vier - Fantastische studentenfaciliteiten
Cardiff Met heeft de afgelopen jaren aanzienlijke verbeteringen doorgevoerd in onze studentenfaciliteiten, met £ 70 miljoen aan voltooide en geplande investeringen. Van ultramoderne workshops en studio's tot toonaangevende sportfaciliteiten en studentencentra, de universiteit heeft alles wat je nodig hebt om uit te blinken tijdens je studie.

Reden vijf - Een geweldige studentencommunity
Met een actieve studentenvereniging, ondersteuning van studentenclubs en verenigingen, samen met sportteams en clubs voor vaardigheden en capaciteiten van alle niveaus, is Cardiff Met een geweldige plek om betrokken te raken bij alle aspecten van het studentenleven. Onze accommodatie op de campus biedt studenten een veilige en vriendelijke plek om te wonen, en de universiteit is onlangs verkozen tot beste studentengemeenschap in zalen in de National Student Housing Survey.

Reden zes - De stad Cardiff
Cardiff is niet alleen consequent genoemd als de meest betaalbare studentenstad in het VK, het is ook een fantastische plek om te wonen en biedt studenten een zeer hoge levensstandaard. Met alles van entertainment, winkelen, van cultuur tot eten, drinken en evenementen, heeft Cardiff voor elk wat wils.

Reden zeven - Studeer in Wales
Je gaat studeren in het land Wales. Wales biedt studenten de mogelijkheid om een Britse graad te behalen die wereldwijd wordt erkend, in een vriendelijke en mooie omgeving. Het is een geweldige uitvalsbasis om de rest van het Verenigd Koninkrijk te verkennen tijdens je studie, terwijl je alles ontdekt wat dit unieke land te bieden heeft.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder