MSc / PgD / PgC Human Resource Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De Masters in Human Resource Management (HRM) is een beproefd programma dat is ontworpen om een solide basis te bieden voor succesvolle deelnemers om hun loopbaan in HRM te ontwikkelen of te verbeteren.

Het programma wordt geleverd door de Cardiff School of Management, wereldwijd erkend als een door het Charter goedgekeurd instituut voor personeel en ontwikkeling (CIPD), een professioneel erkend centrum. Als zodanig is de MSc HRM volledig goedgekeurd door CIPD en komt u in aanmerking voor een 'Associate' lidmaatschap van de CIPD wanneer u met succes het volledige masterprogramma hebt voltooid.

De werkomgeving is complexer geworden met ingrijpende veranderingen in de werkorganisatie, een steeds diverser wordende beroepsbevolking, nieuwe werkpatronen en contractuele regelingen. Dit speelt zich af tegen de achtergrond van een zeer competitieve wereldmarkt. Het aantrekken, behouden en ontwikkelen van hoogstaande mensen zijn bronnen van concurrentievoordeel voor organisaties, en dit plaatst de rol van HRM in het centrum van hoge bedrijfsprestaties en succes.

Aan het leren

Een studentgerichte benadering van leren en onderwijzen wordt aangemoedigd door het gebruik van specifieke onderwijsstrategieën; case studies; praktische oefeningen, aangevuld met het gebruik van geschikte ondersteunende materialen. Gebruik van de virtuele leeromgeving Cardiff Metropolitan University is een belangrijk onderdeel van de leer- en onderwijstrategie.

Actieve betrokkenheid bij het onderwerp verbetert het leerproces en veel leerstrategieën die worden gebruikt om dit te promoten.

Er is uitgebreide ondersteuning beschikbaar voor studenten. De primaire basis van studentenondersteuning wordt verstrekt door de programmadirecteur en de bijbehorende administratieve hulpbron. Daarnaast zal ondersteuning worden geboden door:

  • Het schoolbrede mentorschap voor studenten. - Dit biedt een punt van regelmatig en persoonlijk contact voor alle studenten die met CSM studeren.
  • Een inductieprogramma
  • Programmahandboek en modulehandleidingen.
  • The Moodle Virtual Learning.
  • Bibliotheek- en studievaardighedenpakketten.
  • Bibliotheek en leermiddelen van Cardiff University (op afspraak).
  • Een 24-uurs open access IT-faciliteit op de campussen Cyncoed en Llandaff.
  • Onbeperkte wereldwijde webtoegang.
  • Het Personal Tutoring-team dat zich toelegt op het ondersteunen van alle studenten van Cardiff School of Management in hun persoonlijke, academische en professionele ontwikkeling.

employability

De kennis en vaardigheden die zijn opgedaan bij het uitvoeren van dit Masters-programma, gekoppeld aan het 'Associate'-lidmaatschap van de CIPD, bieden een sterke basis voor het aangaan of verbeteren van een carrière in HRM.

De MSc HRM is ook een waardevolle kwalificatie om studenten uit te rusten met andere management- en leiderschapsrollen in organisaties die sterk people management waarderen.

Toelatingseisen

Alle studenten moeten een relevante eerste graad of een equivalent daarvan hebben, in de tweede of tweede klas van lager, die moet worden aangetoond en geverifieerd en voor welke referenties zal worden gezocht. Hoewel ervaring niet essentieel is, is het wenselijk.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder