MSc / PgD / PgC Gevorderde oefeningen (met specialist Pathways )

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De MSc Advanced Practice is een generiek programma met zeven specifieke Pathways en kan leiden tot de toekenning van de specifiek genoemde graad:

 • MSc Advanced Practice (audiologie)
 • MSc Advanced Practice (Dietetics)
 • MSc Advanced Practice (huisvesting)
 • MSc Advanced Practice (Musculoskeletal Studies)
 • MSc Advanced Practice (Noodsituaties op het gebied van de volksgezondheid)
 • MSc Advanced Practice (spraak- en taaltherapie)
 • MSc Advanced Practice (Sport and Exercise Nutrition) - Niet actief voor 2017/18
 • MSc Advanced Practice (Gezondheidszorg en Welzijn)

Het is de bedoeling dat het programma voorziet in flexibele, variabele voortgang die inspeelt op de voortdurende professionele leerbehoeften van studenten en werkgevers en de voortdurend veranderende oefenomgeving.

Alle modules op niveau 7 (Masters-niveau) die elders zijn gestudeerd en die voldoen aan de leerbehoeften van de student, kunnen worden opgenomen in de module-mix via de procedure voor herkennen van voorafgaande leren (RPL). Daarnaast wordt erkend dat veel beroepen betrokken zijn bij CPD-activiteiten die geen kredietbeoordeling hebben. De module Reflectie op voorafgaand leren is een generieke optiemodule van 20 studiepunten 7, waar studenten relevante CPD-activiteiten kunnen gebruiken om kritisch na te denken over die ervaringen en een reflecterende verklaring en portfolio te produceren.

Het programma is ontworpen om te voldoen aan de vier pijlers van Advanced Practice.

De modules zullen zoveel mogelijk worden aangeboden in een gemengd leerpatroon (lesblokken met online bronnen).

Aan het leren

De onderwijs- en leermogelijkheden op het programma zijn geschikt voor studenten die toegang hebben tot de modules en zijn ontworpen om de ontwikkeling van de gevorderde behandelaar te vergemakkelijken.

Traditioneel worden masterniveau-programma's dagelijks geleverd, maar door toenemende werkdruk is deze vorm van bezorging onhoudbaar. Om tegemoet te komen aan deze wijzigingen in de werkmethoden, zullen de meeste modules worden geleverd in een gemengd formaat; dat wil zeggen met blokken lesgeven en online bronnen.

De bezorging van de modules zal variëren afhankelijk van specifieke leerbehoeften, maar omvat lezingen, zelfstudie en seminars, evenals uitgebreid gebruik van Moodle, de virtuele leeromgeving die wordt gebruikt aan de universiteit.

De op het werk gebaseerde leermodules zijn bij uitstek geschikt voor flexibel leren zoals ze op de werkplek worden afgeleverd. Studenten die deze modules volgen, krijgen een supervisor van het onderwijsteam toegewezen en er worden vergaderingen georganiseerd die geschikt zijn voor de student, evenals e-mail / telefooncontact.

employability

Professioneel werken op Masters niveau zal in staat zijn om te leiden en bij te dragen aan ontwikkelingen in hun vakgebied door een meer proactieve, kritische en reflectieve benadering. Daarnaast zullen ze een agent van verandering zijn, een leider en optreden als pleitbezorger van hun beroep. Inzetbaarheid zal worden vergroot door beroepen die modules op CPD-basis ondernemen en NHS-professionals zullen de prijzen kunnen gebruiken om erkenning als een Advanced Practitioner te verkrijgen.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten houder zijn van een graad in een discipline met betrekking tot hun voorgestelde studiegebied. Kandidaten met andere relevante kwalificaties zullen echter worden overwogen.

Aanvragers moeten normaal gesproken minimaal 2 jaar recente en relevante ervaring in een geschikte omgeving kunnen aantonen. Het toegepaste karakter van de cursus en de nadruk op kritische reflectie en de ontwikkeling van geavanceerde praktijk vereisen dat kandidaten relevante ervaring hebben waarop zij hun studies kunnen reflecteren en ontwikkelen.

Toelatingseisen voor specifieke Pathways :

 • Dieetleer - Kandidaten dienen te worden geregistreerd bij diëtisten bij de Raad voor Gezondheids- en Zorgberoepen.
 • Spraak- en taaltherapie - kandidaten moeten geregistreerde spraak- en taaltherapeuten zijn bij de Raad voor gezondheidszorg en zorgberoepen.
 • Niet actief 2017/18 - Sport en Beweging Voeding - kandidaten moeten een eerste graad in Dieetleer, Voeding of Sport en Bewegingswetenschappen hebben.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder