MSc / PgD / PgC Financieel beheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Pathways :

MSc Financieel Management
MSc Financial Management (Change Management)
MSc Financial Management (Islamic Finance)
MSc Financieel Management (Strategisch Management)
MSc Financial Management (International Finance)
MSc Financial Management (Project Management)

Het populaire MSc Financial Management-programma is geschikt voor iedereen die kennis wil verwerven op het gebied van business, management en financiën. Het doel van het programma is het vergroten van de kennis en het begrip van financiën, die kan worden toegepast op complexe vraagstukken om bedrijfs- en managementpraktijken te verbeteren. Het programma biedt een reeks optionele modules en Pathways , waarmee cursisten hun programma kunnen afstemmen op hun individuele behoeften en interesses.

Alle Finance based Masters-programma's binnen de School of Management hebben volledige toegang tot de Financial Times online en de mogelijkheid om praktisch werk te leren en uit te voeren in ons toegewijde, state-of-the-art Bloomberg Financial Lab. Via het virtuele financiële platform kunt u toegang krijgen tot en deelnemen aan live marktgegevens door praktische evaluatie en financiële modellering toe te passen. Het programma biedt u ook de mogelijkheid om het Bloomberg-certificaat te behalen - Bloomberg Market Concepts (BMC), dat algemeen wordt erkend in de bank- en financiële sector.

Aan het leren

Je wordt onderwezen door academisch gekwalificeerde en enthousiaste medewerkers met onderzoeks- en advieservaring en links naar de industrie. Uw hoogwaardige leerervaring bestaat uit lezingen en discussies ondersteund door groepswerk, presentaties, statistische computerlabs en casestudy's. Alle modules worden ook ondersteund door Moodle, de virtuele leeromgeving.

employability

De vraag naar hooggekwalificeerde en deskundige financiële professionals vertoont de komende jaren geen tekenen van afname - en kan volgens sommigen wel toenemen. Deze vraag heeft een belangrijke rol gespeeld bij het ontwerpen van dit flexibele en uitdagende pakket van programma's. Om de inzetbaarheid te maximaliseren, zijn de leerresultaten van het programma erop gericht studenten te voorzien van de kennis, vaardigheden en inzichten die de financiële sector nodig heeft. Een belangrijk onderdeel hiervan is de module "Current Issues in Accounting, Banking

Het programma tracht tegemoet te komen aan individuele en industriële behoeften door studenten te ontwikkelen met hogere cognitieve vaardigheden en capaciteiten die ook een uitstekend praktisch begrip hebben van "hoe toe te passen" in plaats van alleen "waarom het gebeurt". Het programma omvat een module 20 studiepunten, professionele werkervaring, waarbij een stage van minimaal 4 weken buiten de semesters van het onderwijs plaatsvindt. Van studenten wordt verwacht dat zij hun eigen plaatsing organiseren en al deze plaatsingen moeten inhoudelijk en op een passend niveau zijn. Deze plaatsingen zullen betrekking hebben op "werkgevers" en moeten vóór aanvang door de programmadirecteur worden goedgekeurd. Als alternatief kunnen studenten met de juiste ervaring op leidinggevend niveau binnen een geschikt vakgebied een aanvraag indienen voor "Erkenning van deze voorafgaande ervaringsleren".

De School of Management heeft kansen voor succesvolle afgestudeerden om te solliciteren voor M.Phil./ PhD-studie binnen de school.

Toelatingseisen

Toekomstige studenten moeten een undergraduate-diploma bezitten (normaal gesproken van classificatie 2: 1 of hoger) of een equivalent hiervan op een relevant gebied, bijv. Accounting, Finance of Business Studies met een inhoudelijk financieringselement, of:

Vijf jaar relevante werkervaring op het gebied van financiën, of:

Geschikte beroepskwalificaties van instanties zoals ACCA, CII, CFA, IFS enz. In sommige gevallen kunnen personen met hogere beroepskwalificaties worden vrijgesteld van verschillende modules. Dergelijke uitzonderingen worden van geval tot geval besproken met de programmadirecteur.

In het algemeen zullen afgestudeerden van niet-financiële disciplines normaliter niet beschikken over de reeds bestaande vaardigheden om te slagen in het programma MAAR dergelijke studenten zijn welkom om toe te passen en dergelijke aanvragen zullen op individuele basis worden bekeken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder