MSc / PgD / PgC Fashion Marketing Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De MSc Fashion Marketing Management-graad op Cardiff Met is een dynamische en opwindende cursus die mode-, marketing- en managementprincipes combineert om u uit te rusten voor een carrière in de wereldwijde mode-industrie. Het algemene doel van het programma is het ontwikkelen van modemarkters die kunnen rennen en met succes integreren op managementniveau in een breed scala van mode-organisaties en marketingomgevingen.

De cursus is ideaal voor afgestudeerden die gemotiveerd zijn door de wens om een bestaande carrière in de mode-industrie te lanceren of te ontwikkelen. Centraal in onze MSc Fashion Marketing Management-graad is de mogelijkheid om marketingtheorie te integreren met en principes met de praktijk, vooral in relatie tot uw eigen loopbaanbehoeften.

Aan het leren

De cursus wordt geleverd met een mix van lezingen en seminars. Veel van de beoordelingen zullen gebaseerd zijn op praktijkgevallen en daarom zullen ook gespecialiseerde gastsprekers en bezoeken aan bedrijven deel uitmaken van het leertraject. Op masterniveau wordt zelfmanagement en onafhankelijk onderzoek en studie verwacht, waarbij studenten worden aangestuurd en aangemoedigd om hun kennis van bepaalde gebieden van marketing te verdiepen. Moodle wordt gebruikt als een interactieve DLO, maar de ontwikkeling van een leergemeenschap is vooral aanwezig bij Cardiff Metropolitan met uitstekende ondersteuning voor studenten.

employability

De MSc Fashion Marketing Management-graad is ontworpen voor mensen die een succesvolle en lonende marketingcarrière in de mode-industrie willen. Verwachte loopbaantrajecten omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

  • Kopen en Merchandising
  • Posities in reclame
  • Modemerkmanagement
  • Public relations en publiciteit
  • Mode schrijven
  • Modemarketing en consumentenonderzoek
  • Verkoop en merkontwikkeling
  • Internationale modemarketingstrategie

Daarnaast is de cursus een uitstekende voorbereiding om je studie aan MPhil of PhD voort te zetten aan de Cardiff Metropolitan University .

Toelatingseisen

Alle studenten moeten een relevante eerste graad of een gelijkwaardige opleiding hebben, minstens de Tweede Klasse (2: 2) of relevante ervaring, die moet worden aangetoond en geverifieerd en voor welke referenties zal worden gezocht.

Kandidaten met niet-standaard toegangskwalificaties zullen worden overwogen. Als u niet zeker weet of u voldoet aan de toegangsvereisten, neemt u dan contact met ons op.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder