MSc / PgD / PgC Digital Marketing Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De MSc Digital Marketing Management aan de Cardiff Metropolitan University is ontworpen in samenwerking met het Institute of Direct en Digital Marketing (IDM) en de behoeften van de digitale industrie. Het zal u voorzien van een breed scala aan digitale en sociale media marketingkennis en -technieken. Het doel van de opleiding is om digitale marketeers te ontwikkelen die kunnen slagen op managementniveau in het veeleisende digitale marketinglandschap van vandaag.

Digitale marketingkanalen hebben een revolutie teweeggebracht in de manier waarop alle bedrijven hun zakelijke activiteiten exploiteren en op de markt brengen - als zodanig is digitale marketing cruciaal 'moet doen' activiteit. Daarom zoeken werkgevers uit alle sectoren naar afgestudeerden met digitale marketingvaardigheden in een poging om te profiteren van de huidige en toekomstige digitale trends. Deze graad heeft in de kern een beroepspraktijk waarbij inhoud wordt gecreëerd en geleverd door zowel academisch personeel als door professionals in de industrie.

Tijdens uw tijd bij ons krijgt u kritisch inzicht in:

 • De digitale klant en zijn koopgedrag en hoe dit verschilt van offline klanten.
 • Hoe organisaties omgaan met en omgaan met hun digitale klanten
 • De nieuwste theorieën, trends en technieken in het gebruik van Search Engine Optimization (SEO), Pay-per-Click (PPC) en Social Media Marketing.
 • De statistieken en methodologieën van de digitale analysebedrijven zoals Google, AdWords en Twitter Analytics via het Analytics Individual Qualification (IQ) -schema van Analytics.

Aan het leren

De cursus wordt geleverd met een mix van lezingen en seminars. Veel van de beoordelingen zullen gebaseerd zijn op praktijkgevallen en daarom zullen ook gespecialiseerde gastsprekers en bezoeken aan bedrijven deel uitmaken van het leertraject. Op masterniveau wordt zelfmanagement en onafhankelijk onderzoek en studie verwacht, waarbij studenten worden aangestuurd en aangemoedigd om hun kennis van bepaalde gebieden van marketing te verdiepen. Moodle wordt gebruikt als een interactieve DLO, maar de ontwikkeling van een leergemeenschap is vooral aanwezig bij Cardiff Metropolitan met uitstekende ondersteuning voor studenten.

employability

De MSc Digital Marketing Management-graad is ontworpen voor mensen die een succesvolle en lonende marketingcarrière willen in de digitale economie van vandaag. Verwachte loopbaantrajecten zijn onder meer:

 • Digitale marketing
 • Mobiele marketing
 • SEO Account Management
 • web analyses
 • Zoeken en sociale media
 • Web Content Management
 • Digitale creatieve ontwikkeling
 • Marketingcommunicatie
 • afzet

Daarnaast is de cursus een uitstekende voorbereiding om je studie op MPhil- of PhD-niveau voort te zetten aan Cardiff Metropolitan University .

Toelatingseisen

Alle studenten moeten een relevante eerste graad of een gelijkwaardige opleiding hebben, minstens de Tweede Klasse (2: 2) of relevante ervaring, die moet worden aangetoond en geverifieerd en voor welke referenties zal worden gezocht.

Studenten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten bewijzen van vloeiendheid aan ten minste een IELTS 6.0-norm of equivalent. Ga naar de internationale pagina's op de website voor meer informatie over hoe u kunt solliciteren en de Engelse taal.

Kandidaten met niet-standaard toegangskwalificaties zullen worden overwogen. Als u niet zeker weet of u voldoet aan de toegangsvereisten, neemt u dan contact met ons op.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder