MSc / PgD / PgC Data Science

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De cursus biedt een professionele en populaire postdoctorale studieprogramma dat bij studenten een kritische waardering van gegevenswetenschap en het gebruik van software ontwikkelt voor het analyseren en synthetiseren van gegevens.

Data Science of "Big Data" is nog nooit zo belangrijk geweest. Moderne computersystemen en software hebben het mogelijk gemaakt meer inzichten te vergaren uit zeer grote datasets en bruikbare informatie te leveren.

Afgestudeerden van deze cursus zullen worden uitgerust met de nodige vaardigheden en kennis om data science-systemen te ontwikkelen en te beheren, waardoor studenten hun bestaande vaardigheden kunnen verbeteren in afwachting van het voldoen aan de toenemende commerciële vraag op dit gebied.

Aan het leren

lezingen

Hoorcolleges vormen een belangrijk onderdeel van de onderwijsstrategie voor het programma. Hoorcolleges zijn een effectieve manier om kernmateriaal aan te leveren en een kader te creëren voor een module waartegen ander materiaal kan worden ingesteld.

Modular Subject Tutorials

Tutorials zijn bijeenkomsten van een student of een groep studenten met een docent of docenten en worden op twee manieren binnen het programma gebruikt:

  • Uitbreiden op materiaal dat in colleges wordt behandeld door middel van een onderzoekgestuurde probleemoplossende aanpak
  • remediërend werk om eventuele tekortkomingen in de achtergrondkennis van een student te verhelpen.

seminars

Seminars omvatten een student of studenten die eerder voorbereid werk presenteren aan collega's en een docent. Deze strategie wordt gebruikt om specifieke theoretische of praktische concepten uit te breiden en om probleemoplossende oefeningen te introduceren. Seminars worden in de meeste modules gebruikt en bieden studenten waardevolle ervaring in presentatievaardigheden en bieden medewerkers een methode om studentgericht leren te beoordelen.

Praktische workshops

In deze lessen kunnen studenten hun vaardigheden oefenen en verfijnen in een ondersteunende omgeving waar ze feedback van een lid van het academisch personeel kunnen ontvangen. Praktische workshops vertegenwoordigen een waardevolle overgang tussen theorie en de werkplek.

Case Studies

Case studies zijn een leer- en leerstrategie, die in een reeks modules wordt toegepast; ze zijn ook een nuttig beoordelingsinstrument. Studenten worden aangeboden of gevraagd om echte of gesimuleerde complexe problemen te ontwikkelen die ze in detail moeten analyseren en vervolgens hun eigen oplossing schriftelijk of mondeling moeten synthetiseren / presenteren.

Moodle

Alle modules worden ondersteund door Moodle en bieden studenten een breed scala aan leermateriaal en studiegids.

employability

Afgestudeerden zullen doorgaans carrière maken als data-analisten, IT-consultants en managers in het bedrijf, naast een reeks van posten met betrekking tot de analyse van gegevens. Het programma biedt studenten ook een scala aan computervaardigheden die kunnen worden toegepast op elke rol binnen het vakgebied van het bedrijfsleven en informatica.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten aan een van de volgende criteria voldoen:

  • Beschikken over, of verwachten te verkrijgen, een bachelordiploma of equivalent, in een relevant gebied met een minimum van een 2: 2-classificatie;
  • Houd een geschikte beroepskwalificatie bij een geschikte beroepsorganisatie.

Internationale studenten:
Studenten van wie de eerste taal NIET Engels is, moeten bewijzen van spreekvaardigheid aan ten minste een IELTS 6.0-standaard.

7 redenen om in het Verenigd Koninkrijk te Cardiff Metropolitan University aan Cardiff Metropolitan University :


Reden één - Graduate inzetbaarheid
Alle cursussen bij Cardiff Met zijn gericht op de toekomstige carrière van onze studenten en hun inzetbaarheid. Onze bacheloropleidingen omvatten allemaal stageplaatsen en we hebben een aantal postdoctorale cursussen met mogelijkheden voor eenjarige stages. Onze focus op studentondernemerschap helpt onze studenten om zeer inzetbare afgestudeerden te worden.

Reden twee - Excellente lesgeven en tevredenheid van studenten
Cardiff Met heeft een zilveren rating behaald in het Teaching Excellence Framework en ontvangt consequent hoge niveaus van studententevredenheid. Een aantal van onze cursussen scoorde onlangs 100% in de nieuwste National Student Survey.

Reden drie - Internationale studentenondersteuning
Cardiff Met is trots op zijn internationale studentenondersteuning en we zijn de afgelopen 10 jaar 6 keer in de UK gerangschikt. We hebben een toegewijd Global Student Advice Team dat studenten helpt vanaf het moment dat ze hun aanbod aan de universiteit accepteren. Van het aanvragen van hun visum, het vinden van accommodatie en het ontmoeten van u op de luchthaven wanneer u in het VK aankomt, tot het helpen u te vestigen in het leven in het VK, en het aanbieden van academische vaardigheden, het team hier haalt de stress weg van het komen om te studeren in een nieuwe land, en kunt u zich concentreren op uw studies.

Reden vier - Fantastische studentenfaciliteiten
Cardiff Met heeft de afgelopen jaren aanzienlijke verbeteringen doorgevoerd in onze studentenfaciliteiten, met £ 70 miljoen aan voltooide en geplande investeringen. Van ultramoderne workshops en studio's tot toonaangevende sportfaciliteiten en studentencentra, de universiteit heeft alles wat je nodig hebt om uit te blinken tijdens je studie.

Reden vijf - Een geweldige studentencommunity
Met een actieve studentenvereniging, ondersteuning van studentenclubs en verenigingen, samen met sportteams en clubs voor vaardigheden en capaciteiten van alle niveaus, is Cardiff Met een geweldige plek om betrokken te raken bij alle aspecten van het studentenleven. Onze accommodatie op de campus biedt studenten een veilige en vriendelijke plek om te wonen, en de universiteit is onlangs verkozen tot beste studentengemeenschap in zalen in de National Student Housing Survey.

Reden zes - De stad Cardiff
Cardiff is niet alleen consequent genoemd als de meest betaalbare studentenstad in het VK, het is ook een fantastische plek om te wonen en biedt studenten een zeer hoge levensstandaard. Met alles van entertainment, winkelen, van cultuur tot eten, drinken en evenementen, heeft Cardiff voor elk wat wils.

Reden zeven - Studeer in Wales
Je gaat studeren in het land Wales. Wales biedt studenten de mogelijkheid om een Britse graad te behalen die wereldwijd wordt erkend, in een vriendelijke en mooie omgeving. Het is een geweldige uitvalsbasis om de rest van het Verenigd Koninkrijk te verkennen tijdens je studie, terwijl je alles ontdekt wat dit unieke land te bieden heeft.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder