MSc / PgD / PgC Advanced Computer Science (stage)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Deze masteropleiding Advanced Computer Science biedt je de vaardigheden en kennis om hoogwaardige computergebaseerde systemen te ontwikkelen en alle aspecten van hun productie en onderhoud te beheren.

Over de hele wereld neemt de vraag naar geavanceerde afgestudeerden in computerwetenschappen toe. Door een combinatie van praktijkgericht leren en theoretische modules, krijg je de geavanceerde vaardigheden en competenties die nodig zijn om verder te komen in je carrière of om verder te studeren.

Het postdoctorale programma Advanced Computer Science biedt de volgende Pathways :

 • Geavanceerde informatica - MSc / PgD / PgC
 • Advanced Computer Science (Internship) - MSc / PgD / PgC

Industriële werkervaring is een belangrijk onderdeel van het programma. Je hebt de mogelijkheid om een 20-credit stage module te volgen om professionele ervaring op te doen met lokale en nationale bedrijven die relevant zijn voor de sector. Wilt u de stage volgen Pathway , zult u een kern van 36 weken stage in de industrie te ondernemen als een alternatief voor een Technology proefschrift.

Cursusinhoud

Verplichte modules voor beide Pathways :

 • Technology Project Management (20 studiepunten)
 • Eindgebruiker Computing Risk Management (20 studiepunten)
 • Geospatiale analyse (20 studiepunten)
 • Programmering voor data-analyse (20 studiepunten)
 • Onderzoeksmethoden voor technologie-dissertaties (20 studiepunten)
 • Informatiebeveiliging (20 studiepunten)

Optionele modules:

 • Team Software Development Project (20 studiepunten)
 • Stage (20 studiepunten)

Met gespecialiseerde modules voor Pathways

Voor geavanceerde informatica:

 • Dissertatie van de technologie (40 studiepunten)

Voor geavanceerde informatica (stage):

 • Stageproject (40 studiepunten)

Om een MSc-diploma te behalen, moet je in totaal 180 studiepunten volgen en met succes voltooien. PgC (60 studiepunten) en PgD (120 studiepunten) kunnen worden toegekend als zelfstandige of exit-awards.

employability

Vakkundige afgestudeerden in informatica worden geconfronteerd met een breed scala aan carrièremogelijkheden. Het Advanced Computer Science-programma is carrièregericht en breed van opzet, zodat u uw bestaande vaardigheden kunt verbeteren om te voldoen aan de toenemende commerciële vraag naar afgestudeerden in Computer Science.

Aan het leren

In de nieuwe Cardiff School of Technologies wordt een reeks lesmethoden gebruikt, waaronder lezingen, praktische workshops, tutorials, seminars en praktijkvoorbeelden, allemaal ondersteund door online leren via Moodle. Met een studentgerichte benadering hanteert de school een open-deurbeleid voor het personeel en krijgen alle studenten een persoonlijke tutor.

lezingen

Hoorcolleges vormen een belangrijk onderdeel van de onderwijsstrategie voor het programma. Hoorcolleges zijn een effectieve manier om kernmateriaal aan te leveren en een kader te creëren voor een module waartegen ander materiaal kan worden ingesteld.

Modular Subject Tutorials

Tutorials zijn bijeenkomsten van een student of een groep studenten met een docent of docenten en worden op twee manieren binnen het programma gebruikt:

 • Uitbreiden op materiaal dat in colleges wordt behandeld door middel van een onderzoekgestuurde probleemoplossende aanpak
 • remediërend werk om eventuele tekortkomingen in de achtergrondkennis van een student te verhelpen.

seminars

Seminars omvatten een student of studenten die eerder voorbereid werk presenteren aan collega's en een docent. Deze strategie wordt gebruikt om specifieke theoretische of praktische concepten uit te breiden en om probleemoplossende oefeningen te introduceren. Seminars worden in de meeste modules gebruikt en bieden studenten waardevolle ervaring in presentatievaardigheden en bieden medewerkers een methode om studentgericht leren te beoordelen.

Praktische workshops

In deze lessen kunnen studenten hun vaardigheden oefenen en verfijnen in een ondersteunende omgeving waar ze feedback van een lid van het academisch personeel kunnen ontvangen. Praktische workshops vertegenwoordigen een waardevolle overgang tussen theorie en de werkplek.

Case Studies

Case studies zijn een leer- en leerstrategie, die in een reeks modules wordt toegepast; ze zijn ook een nuttig beoordelingsinstrument. Studenten worden aangeboden of gevraagd om echte of gesimuleerde complexe problemen te ontwikkelen die ze in detail moeten analyseren en vervolgens hun eigen oplossing schriftelijk of mondeling moeten synthetiseren / presenteren.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten een Honours degree hebben van ten minste 2: 2 of het equivalent daarvan op een relevant gebied, bijvoorbeeld computergebruik, informatiesystemen of een geschikt specialisme voor Engineering.

Relevantie wordt bepaald door de programmadirecteur met verwijzing naar het transcript van de aanvrager en, indien nodig, via een interview.

De gelijkwaardigheid wordt bepaald door:

 • Internationaal kantoor voor aanvragers van buiten de Europese Unie.
 • De programmadirecteur voor kandidaten die beroepskwalificaties presenteren, zoals van de BCS. Een dergelijke aanvrager zou door de programmadirecteur worden geïnterviewd om de geschiktheid vast te stellen.

Internationale aanvragers

Studenten van wie de eerste taal niet Engels is, moeten ten minste een IELTS 6.0-norm of gelijkwaardig bewijs van vloeiendheid overleggen.

Studenten met bestaande kwalificaties van niveau 7 die aan de cursus willen deelnemen, kunnen op basis van RPL een toelating aanvragen met Credit. In dergelijke gevallen zijn de voorschriften van het Academisch Handboek van toepassing en staat een RPL van maximaal 120 studiepunten toe aan een masterprogramma. In dit geval zouden de resterende 60 studiepunten bestaan uit de module voor onderzoeksmethoden en het proefschrift.

7 redenen om in het Verenigd Koninkrijk te Cardiff Metropolitan University aan Cardiff Metropolitan University :


Reden één - Graduate inzetbaarheid
Alle cursussen bij Cardiff Met zijn gericht op de toekomstige carrière van onze studenten en hun inzetbaarheid. Onze bacheloropleidingen omvatten allemaal stageplaatsen en we hebben een aantal postdoctorale cursussen met mogelijkheden voor eenjarige stages. Onze focus op studentondernemerschap helpt onze studenten om zeer inzetbare afgestudeerden te worden.

Reden twee - Excellente lesgeven en tevredenheid van studenten
Cardiff Met heeft een zilveren rating behaald in het Teaching Excellence Framework en ontvangt consequent hoge niveaus van studententevredenheid. Een aantal van onze cursussen scoorde onlangs 100% in de nieuwste National Student Survey.

Reden drie - Internationale studentenondersteuning
Cardiff Met is trots op zijn internationale studentenondersteuning en we zijn de afgelopen 10 jaar 6 keer in de UK gerangschikt. We hebben een toegewijd Global Student Advice Team dat studenten helpt vanaf het moment dat ze hun aanbod aan de universiteit accepteren. Van het aanvragen van hun visum, het vinden van accommodatie en het ontmoeten van u op de luchthaven wanneer u in het VK aankomt, tot het helpen u te vestigen in het leven in het VK, en het aanbieden van academische vaardigheden, het team hier haalt de stress weg van het komen om te studeren in een nieuwe land, en kunt u zich concentreren op uw studies.

Reden vier - Fantastische studentenfaciliteiten
De afgelopen jaren heeft Cardiff Met aanzienlijke verbeteringen aangebracht in onze studentenfaciliteiten, met £ 70 miljoen aan voltooide en geplande investeringen. Van ultramoderne workshops en studio's tot toonaangevende sportfaciliteiten en studentencentra, de universiteit heeft alles wat je nodig hebt om uit te blinken tijdens je studie.

Reden vijf - Een geweldige studentencommunity
Met een actieve studentenvereniging, ondersteuning van studentenclubs en verenigingen, samen met sportteams en clubs voor vaardigheden en capaciteiten van alle niveaus, is Cardiff Met een geweldige plek om betrokken te raken bij alle aspecten van het studentenleven. Onze accommodatie op de campus biedt studenten een veilige en vriendelijke plek om te wonen, en de universiteit is onlangs verkozen tot beste studentengemeenschap in zalen in de National Student Housing Survey.

Reden zes - De stad Cardiff
Cardiff is niet alleen consequent genoemd als de meest betaalbare studentenstad in het VK, maar het is ook een fantastische plek om te wonen en biedt studenten een zeer hoge levensstandaard. Met alles van entertainment, winkelen, van cultuur tot eten, drinken en evenementen, heeft Cardiff voor elk wat wils.

Reden zeven - Studeer in Wales
Je gaat studeren in het land Wales. Wales biedt studenten de mogelijkheid om een Britse graad te behalen die wereldwijd wordt erkend, in een vriendelijke en mooie omgeving. Het is een geweldige uitvalsbasis om de rest van het Verenigd Koninkrijk te verkennen tijdens je studie, terwijl je alles ontdekt wat dit unieke land te bieden heeft.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder