MSc Ondernemerschap en innovatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Belangrijke informatie

  • Duur: 1 jaar fulltime,
  • Startdatum: september 2019
  • Solliciteer op: 1 augustus (internationaal), 1 september (UK / EU)

Ondernemersvaardigheden zijn essentieel voor loopbaansucces - of het nu gaat om het midden- en kleinbedrijf, uw eigen bedrijf of projectgestuurde bedrijfsteams in grote bedrijven.

Op deze intensieve en innovatieve cursus krijgt u een diepgaand inzicht in ondernemerschap en innovatie. De cursus behandelt verschillende organisatorische, sectorale en geografische contexten en heeft als doel academische kennis van de nieuwste technologie te combineren met praktische uitdagingen in de bedrijfswereld. Je ontwikkelt praktische en reflectieve vaardigheden rond het conceptualiseren, ontwerpen, beheren en groeien van nieuwe ondernemingen en bestaande ondernemersorganisaties.

Fulltime en parttime studie

Kies ervoor om deze cursus fulltime of parttime te studeren, passend bij uw werk en gezinsleven.

Neem voor meer informatie over de parttime cursus contact met ons op via bmec@sussex.ac.uk

Hoe zal ik studeren?

Je zult kernmodules en opties bestuderen in de herfst- en lentetermijnen. Een module onderzoeksmethoden loopt in de lente. In de zomermaanden kies je ervoor om een ​​onafhankelijk onderzoeksproject uit te voeren of om samen met het Sussex Innovation Center aan een bedrijfsproject te werken.

Je wordt beoordeeld door een combinatie van cursussen, essays, groeps- en individuele rapporten en presentaties. Er zijn ook ongeziene onderzoeken.

modules

Deze modules lopen in het academische jaar 2018/19. We zijn ook van plan om ze in toekomstige academische jaren aan te bieden. Ze kunnen onbeschikbaar worden vanwege de beschikbaarheid van het personeel, de vraag van studenten of updates van ons curriculum. We zullen ervoor zorgen dat onze aanvragers zo snel mogelijk van dergelijke wijzigingen in modules op de hoogte worden gesteld.

Kernmodules

Kernmodules worden door alle studenten van de cursus genomen. Ze geven je een stevige basis in je gekozen onderwerp en bereiden je voor om de onderwerpen te verkennen die je het meest interesseren.

opties

Naast je kernmodules kun je opties kiezen om je horizon te verbreden en je cursus aan te passen aan je interesses.

Hoeveel kost het?

vergoedingen

  • UK / EU-studenten: £ 11,450 per jaar
  • Kanaaleilanden en studenten op het eiland Man: £ 11,450 per jaar
  • Internationale studenten: £ 20,750 per jaar

Houd er rekening mee dat uw vergoedingen mogelijk jaarlijks worden verhoogd.

Levens kosten

Ontdek de typische woonkosten voor studeren aan Sussex

Hoe kan ik mijn cursus financieren?

Leningen voor postdoctorale masters

Je kunt tot £ 10.609 lenen om te helpen met de kosten en de kosten van levensonderhoud als je cursus begint op of na 1 augustus 2018. Leningen zijn verkrijgbaar bij het Student Loans Company als je uit het VK komt of als je een EU-student bent die voor een meester.

Meer informatie over postgraduate Masters Loans

Beurzen

Ons doel is om ervoor te zorgen dat elke student die bij ons wil studeren ondanks financiële belemmeringen in staat is om getalenteerde en unieke individuen aan te trekken.

Careers

Open een reeks carrièremogelijkheden. Onze MSc is voor jou als je wilt werken in:

  • anders dan in loondienst, of beheer uw eigen onderneming
  • een ondernemerspositie in een internationale organisatie
  • ondernemende ondernemingen in de publieke / private / derde sector (bijvoorbeeld universiteiten en onderzoeksinstituten)
  • advies voor bedrijfsontwikkeling.

Graduate bestemmingen

93% van de studenten van de University of Sussex Business School was zes maanden na haar afstuderen aan het werk of studeerde verder (onderzoek HESA EPI, Bestemmingen van postdoctorale onderzoekers van het hoger onderwijs 2017).

Laatst bijgewerkt op nov 2018

Over de school

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent ... Lees meer

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent engagement in community activities and services. Lees Minder